آخرين خبر

در کوتاه ترین زمان بروزترین باشید

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ آخرين خبر خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

درحالي كه برخي معتقدند حادثه حمله به مسجد كاخ رياست‌جمهوري كه گفته مي‌شود، صالح و تعدادي از مقامات يمني در آن به شدت آسيب ديده‌اند و براي درمان به رياض منتقل شده‌اند،كاملا ساختگي بوده‌ و صرفا راهكاري براي خروج آبرومندانه صالح از عرصه قدرت بوده است، امروز پايگاه خبري "الحدث " به نقل از يك منبع ديپلماتيك اعلام كرد كه صالح در اثر شدت جراحات وارده، ديروز جان باخته است. اين منبع آگاه كه خواست نامش فاش نشود در تماس تلفني با اين پايگاه خبري اظهار داشت كه ديكتاتور يمن به يكي از اتاق‌ها در بيمارستان منتقل شده است و نيروهاي سعودي به شدت از اين اتاق حفاظت مي‌كنند و حتي مقامات مسئول يمني حق ورود به اين اتاق را ندارند و آل سعود ترجيح مي‌دهد كه هيچ خبري درباره وضعيت جسماني صالح ارائه نكنند و توضيحي درباره سرنوشت او ندهند. وي افزود: «صالح» اكنون فقط يك جسد بي تحرك است كه به احتمال زياد تا به حال مسئولان بيمارستان آن را در سردخانه قرار داده‌اند. از سوي ديگر برخي منابع ديپلماتيك اعلام كردند كه رايزنيها و نشست‌هاي محرمانه‌ درباره نحوه اعلام رسمي مرگ صالح ميان سعودي‌ها و مقامات حزب‌ حاكم يمن در حال انجام است. از آنجا كه "علي عبدالله صالح " ديكتاتور يمن از تاريخ 3 ژوئن تاكنون در هيچ مكاني ظاهر نشده و حتي عكسي از او منتشر نشده است، اخبار ضد و نقيضي درباره سلامتي او منتشر شده است.

[ 1390/3/25 ] [ 12:54 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

قرار است به‌رسميت شناختن كشور مستقل فلسطيني ماه سپتامبر در مجمع عمومي سازمان ملل به راي گذاشته شود. صدها تن از نيروهاي پليس رژيم اسرائيل با شركت در رزمايش سري، خود را براي مقابله و سركوب تظاهرات احتمالي فلسطينيان در ماه سپتامبر آماده مي كنند . واحدهاي ويژه پليس، پليس مرزي و سگ‌هاي پليس با شركت در اين رزمايش به تمرين پرداختند و برخي از افسران پليس نيز نقش تظاهركنندگان را ايفا كردند. پيش‌تر محمود عباس، رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين گفته بود كه از مجمع عمومي سازمان ملل خواهد خواست تا در نشست ماه سپتامبر خود كشور فلسطيني را به‌ رسميت بشناسد. در همين حال بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژيم صهيونيستي نيز با احساس خطر از تلاش‌هاي فلسطينيان جهت به رسميت شناختن كشور مستقل فلسطين ، با سفر به برخي كشورهاي اروپايي و ديگر كشورها سعي دارد تا آنها را به ممانعت از به رسميت شناختن كشور مستقل فلسطين ترغيب كند. نتانياهو اميد زيادي به تلاش‌هاي باراك اوباما، رئيس جمهوري آمريكا جهت اعمال فشار بر بسياري از كشورهاي جهان براي عدم موافقت با تشكيل كشور مستقل فلسطين دارد. اين در حالي است كه تاكنون بيش از 100 كشور جهان به طور رسمي كشور مستقل فلسطين را بر اساس مرزهاي 1967، به‌رسميت شناخته‌اند. كارشناسان مي‌گويند، گرچه به نظر مي‌رسد فلسطينيان از حمايت اكثريت اعضاي مجمع عمومي برخوردار باشد، اما ممكن است در شوراي امنيت سازمان ملل كه امريكا همواره اقدامات ضد اسرائيلي را وتو مي‌كند، موفق نشوند.

[ 1390/3/25 ] [ 12:49 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

روزنامه المصري اليوم نيز اين سند را با توافق سايت اينترنتي ويكي ليكس به طور اختصاصي منتشر كرده است. اين سند درباره بحث و گفتگوهاي معاون قائم مقام دفتر امور خاورميانه وزارت خارجه آمريكا با مسئولان وزارت امور خارجه رژيم صهيونيستي در چهارم مارس سال 2009 ميلادي درباره لبنان ، آميختن با سوريه و روابط تل آويو با كشورهاي شوراي همكاري خليج فارس است. بر اساس اين سند، " يعقوب هداس هاندلسمن " معاون مديركل خاروميانه وزارت امور خارجه رژيم صهيونيستي در جريان اين نشست گفته است: روابط اسرائيل با قطر به اعتقاد مسئولان قطري تحت تاثير قرار گرفته است زيرا آنها معتقدند كه عربستان سعودي روابط قوي و محرمانه‌اي با اسرائيل دارد. براساس اين سند، هداس اذعان مي‌كند كه تماس‌هاي رژيم صهيونيستي با عربستان سعودي از طريق كانال‌هاي ديگر و سلطان‌نشين عمان انجام مي‌شود و هداس در جريان اين نشست گفته كه اخيرا با مسئولان وزارت امور خارجه سلطان‌نشين عمان گفتگو كرده است. هر چند اين سند به تازگي منتشر شده اما پيش از اين نيز بسياري از كارشناسان منطقه‌اي بر اين باور بودند ميان رياض و تل‌آويو براي به آتش كشيدن منطقه هماهنگي‌هاي خاصي وجود دارد و دو رژيم در تلاش هستند تا با گسترش ايران‌ هراسي، نفوذ خود در منطقه را گسترش دهند.

[ 1390/3/25 ] [ 12:41 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

رؤساي جمهور ايران و چين روابط دو كشور را راهبردي و پايدار توصيف و بر ضرورت افزايش و تحكيم بيش از پيش همكاري‌هاي دوجانبه، منطقه‌اي و بين‌المللي تهران – پكن تأكيد كردند. احمدي‌نژاد كه به منظور شركت در اجلاس سازمان همكاري‌هاي شانگهاي به قزاقستان سفر كرده است در ديدار هوجينتائو رييس جمهور چين، مهم‌ترين تحولات منطقه‌اي ، بين‌المللي و راه‌هاي گسترش روزافزون روابط دوجانبه را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند و با اشاره به موضوع هسته‌اي ايران، بر گفت‌وگو و مذاكره به عنوان تنها راه‌حل مواجهه با اين موضوع تأكيد كردند. احمدي‌نژاد همچنين با اشاره به اهميت هماهنگي‌ها و تعاملات دو كشور در خصوص مسائل منطقه و شمال آفريقا گفت: جمهوري اسلامي ايران معتقد است كه ملت‌هاي منطقه قادر به حل مسائل و مشكلات هستند و دخالت‌هاي كشورهاي خارجي در مسائل منطقه نه‌تنها كمكي به حل و فصل اين مسائل نخواهد كرد، بلكه مسائل را پيچيده‌تر مي‌كند. وي تصريح كرد: كشورهاي خارجي امروز بايد به آرمان و حركت ملت‌هاي منطقه احترام بگذارند. رييس جمهور در ادامه، موضوع هسته‌اي كشورمان را مورد اشاره قرار داد و با قدرداني از مواضع شفاف چين در اين خصوص اظهار داشت: ملت ايران همواره اهل تعامل، گفت‌وگو و منطق بوده است و امروز نيز براي از سرگيري مجدد گفت‌وگوهاي سازنده و مثبت آمادگي دارد و معتقديم اگر طرف‌هاي مذاكره تعامل و گفت‌وگو را به‌جاي تقابل در پيش بگيرند، دو طرف سود خواهند برد. وي با اشاره به اشتراكات تاريخي و فرهنگي ايران و چين، اظهار داشت: روابط دو كشور در سال‌هاي اخير رشد چشمگيري داشته است و جمهوري اسلامي ايران با توجه به ظرفيت‌هاي موجود، پيشنهادات روشني براي ارتقاء هرچه بيشتر مناسبات و همكاري‌هاي دو كشور دارد. احمدي‌نژاد همچنين افزايش و تقويت مناسبات فرهنگي و تعميق دوستي دو ملت ايران و چين را مورد تأكيد قرار داد. رييس‌جمهور به دعوت همتاي چيني خود براي سفر به اين كشور پاسخ مثبت داد و پيشنهاد كرد به مناسبت چهلمين سال برقراري روابط دو كشور، جشن مشتركي برگزار شود. هوجينتائو رييس‌جمهور چين نيز در اين ديدار با اشاره به اينكه روابط دو كشور در سال‌هاي اخير به واسطه تقويت اعتماد موجود بين دو كشور افزايش يافته است، اظهار داشت: ايران كشوري مهم و تأثيرگذار در منطقه است و پكن نسبت به گسترش روابط با تهران به عنوان دومين شريك تجاري خود در غرب آسيا اهميت ويژه‌اي قايل است. وي تصريح كرد: چين معتقد است گسترش روابط دوجانبه بين ايران و چين نه تنها به نفع دو كشور بلكه به سود صلح و امنيت جهاني است. رييس‌جمهور چين همچنين با تأكيد بر اهميت گسترش همكاري‌هاي منطقه‌اي و بين‌المللي دو كشور گفت: چين همانند ايران با مداخله خارجي در امور كشورهاي منطقه مخالف است و معتقديم تمام مسائل را بايد از راه‌هاي مسالمت‌آميز و ديپلماتيك حل و فصل كرد. هوجينتائو در ادامه با تأكيد بر ضرورت احقاق حقوق هسته‌اي ايران خاطرنشان كرد: چين از برنامه صلح‌آميز هسته‌اي ايران دفاع مي‌كند و معتقد است مذاكره و گفت‌وگو بهترين راه حل براي حل اين مسأله است.

[ 1390/3/25 ] [ 12:41 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :يك نويسنده عرب به افشاي ابعادي از روابط آل سعود و رژيم صهيونيستي پرداخت. به گزارش اسلام تايمز، صادق الاسعد در گزارش خود يادآور شده است: برخي خبرها حاكي از آن است كه ايهود اولمرت نخست وزير سابق رژيم صهيونيستي با يك مقام بلندپايه عربستان (احتمالا ملك عبدالله) در اردن ديدار كرده است. همچنين اين گزارشها از انجام ديدارهاي جمعي از مسئولان اسرائيلي با بندربن سلطان از شاهزادگان بانفوذ سعودي حكايت دارد و از جمله منابع آگاه به انجام چنين ديدارهايي را در سالهاي 2006 و 2007 بين شاهزاده بندر و مقامات اسرائيلي تاكيد دارند هرچند كه ملاقات اولمرت و ملك عبدالله در اردن را تاييد نمي كنند. اين گزارش مي افزايد: «تركي فيصل سفير سابق عربستان در آمريكا با مئير داگان رئيس پيشين موساد ديدار كرده است. همچنين منابع كانادايي از وجود فعاليتهاي مشترك عربستان- اسرائيل در خاورميانه، آسياي ميانه، شاخ آفريقا و منطقه قفقاز خبر مي دهند كه در پي برخي اهداف است از جمله؛ تضعيف قدرت مصر در دوره پس از سقوط مبارك به واسطه حمايت از گروههاي سلفي و وهابي، هدف قراردادن دوستان ايران نظير سوريه و همچنين آموزش برخي عناصر براي ايجاد هرج و مرج در مناطق مختلف به كمك انگليس. اين آموزشها در عربستان انجام مي شود.» يادآور مي شود در جريان حمله رژيم صهيونيستي به جنوب لبنان و باريكه غزه، برخي گزارشها از هماهنگي و حمايت همه جانبه رژيم سعودي نسبت به جنگ افروزي اسرائيل حكايت مي كرد. همان زمان بود كه گروههاي مقاومت منطقه نام شبكه العربيه را به العبريه تغيير دادند.

[ 1390/3/21 ] [ 22:15 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت:رهبر فرزانه انقلاب، حضرت آيت‌الله امام خامنه‌اي در سخنراني خويش در روز 14خرداد، بيست و دومين سالروز ارتحال ملكوتي حضرت امام(ره) در تبيين مكتب امام(ره) كه آن را بستري كامل معرفي فرمود، در اشاره به يكي از معيارهاي انتخاب مسئولان از نگاه معظم‌له اشاره داشتند: «گاهي در مقام تعريف از يك مسئولي مي‌گفتند: اين از دل مردم برخاسته است. ملاك را اين مي‌گرفتند. از نظر امام بزرگوار، تكيه بر ثروت، تكيه بر قدرت براي گرفتن مسئوليت، جزو خطرهاي بزرگ براي كشور و براي انقلاب بود.» امام خامنه‌اي پيش از اين هم در ديدار با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي آنان را از نزديك شدن به كانون‌هاي ثروت و قدرت، منع كرده و يا به‌عبارتي، چنين آفتي را مانع انجام وظايف نمايندگي بر شمرده بودند كه تكرار اين هشدار از وجود يك انحراف و آ‌سيب حكايت مي‌كند كه داراي دو شكل خطرناك است: 1- سوءاستفاده از قدرت براي كسب ثروت و نيل به اهداف اشرافي‌گري و ثروت‌اندوزي؛ 2- چنگ‌اندازي بر بيت‌المال يا كسب ثروت از راه رانت قدرت براي حفظ و توسعه قدرت. اما در هر صورت، نتيجه اين انحراف بزرگ، انسداد درگردش قدرت و دور شدن آن از حلقه محدودي از منتقدان و پديدآمدن يك نوع اليگارشي خطرناك است كه تكرار همان حكومت هزاردستان طاغوت پهلوي و قاجار است كه بر اساس وابستگي فاميلي و نزديكي به شخصيت‌هاي منتقد شكل گرفته بود. با توجه به چنين پيامدي است كه رهبر معظم انقلاب به‌صراحت اين انحراف را در سطوح نخبگاني و عمومي جامعه مطرح كردند و آن را در مغايرت با عدالت و معيارهاي برخاسته از گفتمان انقلاب اسلامي و امام(ره) معرفي فرمودند. اين انحراف موجب مي‌شود منابع توليد قدرت، فقط در سطوح خاصي توزيع و متوقف گردد و صلاحيت‌ها و شايستگي‌هاي واقعي را از گردونه قدرت خارج كند. گرچه برملا شدن چنين انحرافي نتيجه معكوس مي‌دهد و در دوراني كه دسترسي به اطلاعات، ساده شده و ابزار انتقال آن به عرصه افكارعمومي نيز توسعه‌يافته است، اين انحراف در درازمدت پنهان نمي‌ماند و پس از افشا، موجب بي‌اعتباري سريع اشخاص و باندهاي آلوده به آن مي‌شود. در حالي‌كه در نظام سياسي متكي بر سياست ديني و پيوند خورده با انتخابات و رأي مردم، اعتبار اخلاقي و سياسي است كه براي كسب و حفظ قدرت، نقش‌آفرين است نه عوامل مادي چون ثروت و پول كه وقتي از ميزاني بالاتر رود همواره با سؤال «از كجا آمده يا آورده است؟» همراه خواهد بود. آيا تنها همين واقعيت تاريخي كه احزاب برآمده از چنگ‌اندازي بر بيت‌المال، مثل كارگزاران و حزب مشاركت نتوانستند تداوم قدرت را براي خود و شخصيت‌هاي حامي تضمين كنند، به تنهايي نمي‌تواند عبرت‌آموز باشد؟ به‌ويژه اينكه رهبري نظام نيز با هيچ شخص و گروهي عقد اخوت نبسته است و پاسداشت معيار‌ها و شاخص‌ها را بر هرگونه مصلحت‌انديشي ترجيح مي‌دهد كه هشدار‌هاي صريح اخير، نمونه آن و در واقع اتمام حجتي براي برخي غفلت‌زدگان است تا از واقعيت‌هاي مرتبط با گردش قدرت در جامعه اسلامي غافل نمانند و اعتبار نقد ناشي از سلامت و پاك‌دستي را پاي نسيه ناشي از آلودگي به رانت قدرت و ثروت نبازند. رسول سنائي راد

[ 1390/3/21 ] [ 22:5 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت:گروه ترجمه-روزنامه هاآرتز 10 ژوئن 2011 (20 خرداد) در مقاله‌اي به قلم «آلوف بن» به مواضع و سياست‌هاي رژيم صهيونيستي در قبال تحولات جهان عرب پرداخت و نوشت: خيزش‌هاي كنوني در جهان عرب همچنان تأثيري عميق بر سياست‌هاي خارجي و دفاعي اسرائيل در سال‌هاي آينده خواهد گذاشت. سياست منطقه‌اي اسرائيل مبتني بر ايجاد حصارهاي امنيتي، اقتصادي و مهم‌تر از همه، فرهنگي به‌منظور جداسازي اسرائيل از محيط پيرامون است. رؤياي شيمون‌پرز در مورد خاورميانه جديد براساس همكاري منطقه‌اي بود كه مدت‌هاست راهبرد فاصله‌گيري ايهود باراك و بنيامين نتانياهو جايگزين آن شده است. مطابق اين راهبرد، اسرائيل تكيه‌گاه و دژ روبه‌پيشرفت غرب در خاورميانه عربي و اسلامي است. بنيامين نتانياهو به‌عنوان فردي كه زماني وزير اقتصاد بوده، سياست «صلح اقتصادي» را در پيش گرفته است. از نظر او رشد اقتصادي در پشت ديوارهاي حائل مبتني بر الگوي كره جنوبي در مقابل كره‌شمالي است. اسرائيل در دو سال گذشته از چنين سياستي به دليل وجود آرامش در مرزها سود برده است؛ زيرا تا چند ماه گذشته در عين حال كه كشورهاي همسايه غرق در بحران‌هاي اجتماعي و بي‌ثباتي حكومتي به دليل انقلاب‌هاي مردمي بودند، در اسرائيل آرامش برقرار بود؛ اما اعتراضات روز نكبت در نوار مرزي در بلندي‌هاي جولان در ماه گذشته و اعتراضات روز نكسه در اين هفته به اين آرامش و رؤياي شيرين پايان داد و به اسرائيلي‌ها اثبات كرد كه آن‌ها نمي‌توانند خود را از حوادث محيط پيرامون جدا سازند. سي و هفت سال آرامش در بلندي‌هاي جولان به‌يك‌باره بر هم خورد، زيرا رژيم بشار اسد تنها اكنون براي بقا و ادامه حيات مي‌جنگد. بيشتر اسرائيلي‌ها همچنان از انقلاب‌هاي بهار عربي جدا هستند. در پايان اين مقاله آمده است: اما خيزش‌هاي منطقه‌اي همواره تأثيري عميق بر سياست‌هاي خارجي و دفاعي اسرائيل داشته‌اند. انقلاب مصر در سال 1952 به حملاتي از غزه انجاميد. انقلاب‌هاي سوريه در دهه 1960 به جنگ شش روزه منتهي شد. اقدامات صورت گرفته براي سرنگوني رژيم اردن در سال 1958 و سال 1970، اسرائيل را به غرب و رهبران اسرائيل را به خاندان سلطنتي هاشمي نزديك‌تر كرد. جنگ داخلي لبنان سبب شد اسرائيل به اشغال طولاني‌مدت جنوب لبنان دست بزند و انقلاب ايران به ظهور رژيمي قدرتمند و دشمن اسرائيل در ايران منتهي شد. به علاوه، در نتيجه جنگ ايران و عراق و جنگ اول خليج‌فارس، جبهه شرقي اسرائيل تضعيف شد و تغييرات داخلي اخير در تركيه، اسرائيل را از متحدي مهم محروم كرد و سال گذشته بحران كاروان دريايي تركيه را در پي داشت. تمام اين موارد نشان مي‌دهد موج كنوني انقلاب‌هاي عربي تأثيري بسيار گسترده بر سياست خارجي و دفاعي اسرائيل در سال‌هاي آينده خواهد گذاشت به‌طوري‌كه از هم‌اكنون وحشت از انقلاب مصر سبب شده نتانياهو ساخت حصار در طول مرزهاي جنوبي اسرائيل و گفت‌وگو براي افزايش بودجه دفاعي را سرعت ببخشد. همچنين ناآرامي‌هاي داخلي سوريه براي اسرائيل بسيار خطرناك است؛ زيرا به‌دليل مجاورت جغرافيايي، تأثيرات منفي بر امنيت ملي اسرائيل به وجود خواهد آمد. در حال حاضر، توان نظامي سوريه و ارتباط اين كشور با حزب‌الله و ايران و مناقشه موجود بر سربلندي‌هاي جولان از جمله نگراني‌هاي اسرائيل است و تمام نشانه‌ها حاكي است اين ناآرامي‌ها تنها افزايش خواهد يافت و يكپارچگي سوريه نيز به خطر خواهد افتاد. در اين ميان، اسرائيل بايد مراقب باشد وارد كشمكش‌هاي منطقه‌اي نشود و خود را درگير جنگ‌هاي غيرضروري نكند. در عين‌حال، رهبران اسرائيل بايد فرصت‌هاي راهبردي را بررسي كنند و براي نمونه سناريوهاي سرنگوني اسد و جايگزيني رژيمي طرفدار غرب در سوريه را كه با ايران و حزب‌الله فاصله مي‌گيرد، در محاسبات خود بگنجاند.

[ 1390/3/21 ] [ 22:2 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

سفر هيئت 80 نفره افغانستان به پاكستان به رياست رئيس جمهور افغانستان ، به توافقات دو كشور در بخش هاي ترانزيت كالا ، احداث جاده بين دو كشور ، مبارزه مشترك با تروريسم و توسعه روابط اقتصادي ميان دو كشور انجاميد. حامد كرزي رئيس جمهور افغانستان كه در اين سفر دو روزه تقريبا از همه ظرفيت ها براي اعلام آمادگي براي گسترش همكاري هاي كابل / اسلام آباد استفاده كرده بود ، از پاكستان به عنوان كشوري ياد كرد كه مي تواند به افغانستان در كاهش تنش كمك كند. وي در مصاحبه مطبوعاتي مشترك با يوسف رضا گيلاني نخست وزير پاكستان گفت تحقيقات ما درباره حمله اخير گروه هاي مسلح به پاكستان كه گفته مي شود از خاك افغانستان وارد شدند ، آغاز شده و در اين زمينه اقدامات مشترك امنيتي و همكاري هاي مرزي ضروري است. موضوع اصلي بيشتر مباحث مذاكرات رئيس جمهور افغانستان با آصف علي زرداري رئيس جمهور و نيز گيلاني نخست وزير ، همكاري هاي مرزي ، تحركات طالبان و نيز همكاري هاي تجاري و اقتصادي بود. بر پايه اين گزارش ؛ زرداري هم به كرزي اعلام كرد پاكستان مصم است از طريق افغانستان به كشورهاي آسياي ميانه راه پيدا كند و فعاليت هاي تجاري خود را افزايش دهد. همچنين نخست وزير پاكستان نيز با اشاره به خسارات وارد شده به اين كشور در مقابله و درگيري با القاعده و طالبان گفت ما خواهان افغانستان باثبات هستيم و از هر نوع كمك به افغانستان براي تشكيل كميسيون صلح متشكل از گروه هاي مختلف اين كشور حمايت مي كنيم.

[ 1390/3/21 ] [ 21:48 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

شبكه سي‎ان‎ان اذعان كرد: آمريكا اكنون با حكومتي مستحكم در ايران روبه‏رو است. اختلافات اخير بين مسئولان ايران واقعيتي بود كه اتفاق افتاد، اما اكنون روابط آنها بهبود يافته و ايران قدرتمندتر هم شده است. شبكه سي‌ان‌ان با اذعان بر اينكه آمريكا نتوانست از اختلافات اخير مسئولان در ايران بهره‎اي ببرد، گزارش داد: «به‎ علت همفكري مسئولان جمهوري اسلامي، آمريكا اكنون با حكومتي مستحكم در ايران روبه‎رو است و اين براي آمريكا خوب نيست». به گزارش سي‎ان‎ان: «يكي از كارمندان اسبق سيا كه تحليلگر مسائل سياسي هم هست بر اين باور است كه ارتباطات محكمي در حكومت ايران وجود دارد و آمريكا نتوانسته از اختلافات اخير بين مسئولان جمهوري اسلامي بهره‎اي ببرد». در ادامه اين گزارش آمده است، «اختلافات اخير بين مسئولان ايران واقعيتي بود كه اتفاق افتاد اما اكنون روابط آنها بهبود يافته و ايران قدرتمندتر هم شده است».

[ 1390/3/21 ] [ 21:46 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

آيت‌الله "سيد احمد علم‌الهدي" افزود: مسئولان نبايد در برابر توسعه بي‌حجابي و بدحجابي بي‌تفاوت باشند؛ اكنون هر روز كه مي‌گذرد در خيابان ها توسعه بي‌حجابي را مي‌بينيم و در عين حال همه بي‌تفاوتند. وي ادامه داد: دختر خانمي كه ياد گرفته در كوچه و خيابان سوار دوچرخه شود، اين دوچرخه را كه با لباس گشاد و مقنعه كه سوار نمي‌شود، او با لباس كوتاه و تنگ سوار اين دوچرخه مي‌شود و لباس كوتاه و تنگ اين دختر روي زين دوچرخه با ايمان پسر جوان تو چه مي‌كند؟ عضو مجلس خبرگان رهبري اظهار داشت: چرا مردم و مسئولان و دستگاه هاي امنيت اجتماعي و پيشگيري از جرم در مقابل دوچرخه‌سواري زن ها و دخترها بي‌تفاوتند. امام جمعه مشهد با بيان اينكه بنا بر صحبت هاي مقام معظم رهبري، مكتب امام(ره) داراي سه بعد "اللهيت"، "معنويت" و "عدالت" بود، افزود: بعد الّلهيت مكتب امام(ره)، تاسيس نظام جمهوري اسلامي است و تفهيم استقلال و خودكفايي براي مردم و مردم را به خودشان باوراندن. آيت‌الله علم‌الهدي ادامه داد: اگر در عملكرد نظام در جامعه ما قرار شد خدا و مردم در طرحها و برنامه‌ها رعايت نشوند، دين و شريعت در برنامه‌ها و عملكرد نظام مورد توجه قرار نگيرند، بعد عقلانيت مكتب امام(ره) ضربه مي‌بيند. وي تصريح كرد: اولويت اول در مكتب امام خميني(ره) و عملكرد نظام دين خدا؛ شريعت مقدسه، حلال و حرام، مكروه و مستحب اين دين است. در اين مملكت، خيلي چيزها لازم است و با خيلي مسائل بايد مردم جذب شوند، اما نه به قيمت فعل حرام، نه به قيمت ترويج فحشا، منكرات و خلاف شرع. آيت‌الله علم‌الهدي اضافه كرد: اگر در جامعه ما "هرزگي، بي‌حجابي و ول‌انگاري زن و دختر جوان متداول شد، و منكرات و ناهنجاري ها در مظاهر اجتماع ظاهر شد، به جوانان مومني كه به دنبال معنويت است، آسيب مي‌زند و اين معنويت را از نسل جوان ما مي‌‎گيرد. امام جمعه مشهد تصريح كرد: برادران! خواهران! مديران! مسئولان! بدانيد مساله بي‌حجابي و بدحجابي و ول‌انگاري زن ها و دخترها در اين كشور آتش سوزنده‌اي است كه ايمان نسل جوان ما را خاكستر مي‌كند.

[ 1390/3/21 ] [ 21:43 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

در روزهاي اخير با توجه به زنداني شدن "علاء" و "جمال" فرزندان ديكتاتور مخلوع و حضور مبارك در بيمارستان، "سوزان مبارك" به همراه همسران علاء و جمال به تنهايي در كاخ رياست جمهوري زندگي مي كنند و لحظات پراز گريه و اضطراب را مي گذرانند. رسانه هاي مصري با اشاره گوشه هايي از زندگي فعلي اين سه زن در كاخ مبارك در شرم الشيخ اعلام كردند: در حاليكه آن ها در انتظار سرنوشتي نامعلوم براي همسران خود هستند اما در درگيري هاي لفظي با يكديگر در صدد قدرت نمايي هستند. در يكي از اين جنگ هاي لفظي همسر علاء مبارك به همسر جمال تاكيد كرده است؛ از زماني كه پايش را در كاخ رياست جمهوري گذاشته نحسي را به همراه خود آورده است. همچنين خديجه همسر جمال مبارك با توجه به اينكه پدرش اكثر هزينه هاي آنان در كاخ رياست جمهوري، هزينه ارسال غذا به زندان و هزينه هاي درماني و پيگيري سلامتي ديكتاتور مخلوع را پرداخت مي كند، خود را بانوي نخست كاخ مي داند كه اين مسئله چندان به مذاق سوزان مبارك و هايدي راسخ خوش نيامده است. در همين حال "شفيق محمود البنا" وكيل وزارت امور فني در نهاد رياست جمهوري كه مدت ?? سال در اين سمت از نزديك با خانواده مبارك در ارتباط بوده است، برخي از اسرار پنهاني زندگي حسني مبارك رئيس سابق و خانواده اش را فاش كرد. وي درباره جوانب انساني مبارك گفت: مبارك بجز در صورت بيماري اساسا غم به خود راه نمي داد. شفيق محمود البنا درباره ارتباط خانواده رئيس سابق با مسائل ديني گفت: بجز علاء مبارك كه همواره نمازش را مي خواند، بقيه اعضاي خانواده مبارك فقط تظاهر به دينداري مي كردند و اصلا نماز نمي خواندند، بويژه جمال مبارك پسر رئيس جمهور وقتي كه به نماز فراخوانده مي شد، مي گفت: شما اساسا وجود محمد (ص) را براي من اثبات كنيد. به گفته وي اين طرز تفكر جمال متاثر از تفكر غربي بود چرا كه او در انگليس پرورش يافته بود.

[ 1390/3/21 ] [ 21:37 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ،
X