آخرين خبر

در کوتاه ترین زمان بروزترین باشید

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ آخرين خبر خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

 رئيس قوه مقننه گفت: حرف‌هايي كه از سوي فتنه گران و جريان انحرافي زده مي‌شود اختلاف ايجاد مي‌كند و سياسيون بايد از گذشته كشور بهره ببرند و از تيراندازي‌هاي سياسي و بد و بيراه گفتن بپرهيزند.

علي لاريجاني شامگاه سه شنبه در جمع هيئت‌هاي مذهبي استان قم كه در حسينيه آقا سيد حسن قم برگزار شد اظهاراتي درباره فضاي سياسي كشور، انتخابات مجلس و شرايط پس از آن مطرح كرد كه مهمترين آنها به نقل از مهر در جدول مي‌آيد:
1 برخي از جريان‌ها در اوائل انقلاب با دين برخورد ابزاري مي‌كردند اما روحانيت و مراجع هيچگاه با دين چنين برخوردي نكردند و همواره اصالت ديني را مطرح مي‌كنند.

2 جريان انحرافي هيچ چيز نيست و حرف‌هاي سبكي مي‌زند. جريان انحرافي گاهي مكتب ايراني را مطرح مي‌كند، در صورتي كه ايران يك سرزمين و مكتب يك جريان فكري است. جريان انحرافي حرف‌هاي سخيفي همانند دوستي با مردم اسرائيل مطرح مي‌كند كه اين باعث شد تا روشنفكران كشورهاي عربي اين حرف را علم و آن را از ناحيه مسئولان ايران عنوان كنند.

3 جريان انحرافي معنويت كاذب و من درآوردي دارد و بايد توجه كرد كسي كه مي‌خواهد در مورد اسلام حرف بزند بايد تحصيلاتش را داشته باشد و پابرهنه نمي‌توان در مورد اصالت دين حرف زد. عاملي كه مي‌تواند مردم را در برابر تهاجم‌ها صيانت كند اصالت ديني است كه اين اصالت نيز از ناحيه مراجع و علما به مردم مي‌رسد.

4 نبايد گول روشنفكري‌هاي سياسي جريان انحرافي را خورد، چرا كه از آن‌ها استقامتي در نمي‌آيد و بعد از مدتي كج مي‌شوند.

5 امروز اشتغال و گراني مشكل اصلي كشور است كه البته قابل حل است.

6 بايد در حوزه مسائل داخلي كشور متحد بود و از دعواهاي سياسي پرهيز شود. برخي از حرف‌هايي كه در كشور از سوي فتنه گران و جريان انحرافي زده مي‌شود موجب اختلاف مي‌شود و سياسيون بايد از گذشته كشور بهره ببرند و از تيراندازي‌هاي سياسي و بد و بيراه گفتن بپرهيزند و بايد نيروهاي كشور را روي هم گذاشت كه عده‌اي متوجه اين امر نيستند.

7 ماجراجويان پس از انتخابات سال ۸۸ به عزت كشور لطمه وارد كردند اما چون ما راهبر داشتيم و داراي مردمي معتقد بوديم اين توطئه به پايان رسيد.

8 آمريكايي‌ها به دنبال ماجرا جويي هستند كه بخشي از اين پروژه در سوريه دنبال مي‌شود اما مقصد اصلي آن‌ها ايران است. كشورهاي اسلامي بايد وحدت داشته باشند و از خود غيرت به خرج دهند و در برابر زياده خواهي‌هاي استكبار بايستند.

9 بهانه جويي‌هاي غرب در خصوص مسئله هسته‌اي ايران دروغ است. مشكل اصلي آن‌ها با رفتار ايران است كه توانسته در منطقه تحول آفرين باشد و فرهنگ جهاد وشهادت را احيا كند.


به گزارش همشهري‌آنلاين، علي لاريجاني در روزهاي اخير با اقدامات تخريبي روبرو شده است و در برخي اظهاراتش نيز به اين موضوع واكنش نشان داد. اما با وجود تلاش براي تخريب رئيس مجلس هشتم اما بيش از 60 نفر از طلاب حوزه علميه قم حمايت خود از وي را اعلام كردند.حمايت بيش از 60 نفر از نمايندگان طلاب حوزه علميه قم بيش از 60 نفر از نمايندگان طلاب حوزه علميه قم در ديدار با رئيس مجلس شوراي اسلامي از كانديداتوري وي از حوزه انتخابيه قم اعلام حمايت كردند.در اين ديدار كه شامگاه يكشنبه در منزل پدري علي لاريجاني و با حضور حجت‌الاسلام جمشيدي مدير حوزه‌هاي علميه خواهران انجام شد، حجت‌الاسلام داود نمازي نماينده طلاب و فضلاي استان قم به بيان چگونگي كانديداتوري لاريجاني از قم پرداخت و گفت: در دوره هشتم انتخابات مجلس جريان‌هاي اصولگراي قم به اين نتيجه رسيده بودند كه براي رشد و توسعه و آباداني اين استان نياز به حضور يك شخصيت ملي در جايگاه نمايندگي مردم قم است. اين جريان‌ها با بررسي شخصيت‌‌هاي مختلف، لاريجاني را به مراجع تقليد و اعضاي جامعه مدرسين پيشنهاد دادند و براي اولين بار در تاريخ انقلاب اسلامي مراجع عظام اقدام به دعوت از لاريجاني براي كانديداتوري از قم كردند و لاريجاني هم به لحاظ احترام به نظر مراجع و جامعه مدرسين و گروه هاي اصولگراي استان از حوزه انتخابيه قم كانديدا شد.
وي در اين ديدار تاكيد كرد كه تخريب‌ها عليه آقاي لاريجاني را قبل از آنكه متوجه لاريجاني بدانم تخريب حوزه و مرجعيت و جامعه مدرسين مي‌دانم. به نظر مي‌رسد گروهي بي‌هويت درصدد هستند كه استوانه‌هاي علمي و سياسي حوزه را از بين ببرند. كساني كه ادعا مي‌كنند مراجع تقليد تحت فشار، از لاريجاني حمايت كردند به مراجع و جامعه مدرسين توهين مي‌كنند و عدالت آنها را زيرسئوال مي‌برند كه در پاسخ به اين افراد بايد گفت ما هر چه گروه فشار در چنته داشتيم دو دستي تحويل مخالفان داده‌ايم. البته مراجع بصير، آگاه و عادل و نيز اعضاي جامعه مدرسين تحت تاثير اين حرف‌ها قرار نگرفتند.
بيانيه ۴۰ تن از فضلاي حوزه علميه قم ۴۰ تن از فضلاي حوزه علميه قم در حمايت از دكتر علي لاريجاني بيانيه صادر كردند.
فضلاي برجسته حوزه علميه قم در بيانيه اي ضمن حمايت از نامزدي دكتر علي لاريجاني در انتخابات نهم مجلس شوراي اسلامي از حوزه انتخابيه قم، به رفتار تخريبي كه به شكلي گسترده عليه وي مي شود اعتراض كردند.










[ 1390/12/10 ] [ 16:50 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

هيلادري كلينتون مدعي تاثير تحريم ها عليه ايران شد و گفت: تحريم‌ها عليه صادرات نفت و بانك مركزي ايران تاثيرات منفي خود را بر اقتصاد ايران گذاشته است.

وزير امور خارجه آمريكا در اظهارات بي‌اساس ديگري، ايران را به تلاش براي دستيابي به سلاح هسته‌اي متهم كرد.

به گزارش ايلنا به نقل از خبرگزاري آلمان، «هيلاري كلينتون» در سخنان خود در مجلس سناي آمريكا در ادامه ادعاهاي واهي خود ايران را به تلاش براي دستيابي به سلاح هسته‌اي متهم كرد و گفت: «معتقدم كه ديدگاه روشني درباره ايران و اهداف آن وجود دارد و اين امر، علت واضح بودن سياست باراك اوباما رئيس جمهوري آمريكا و عزمش براي جلوگيري از دستيابي ايران به سلاح هسته‌اي است».

وي مدعي تاثير تحريم‌ها عليه ايران شد و گفت: تحريم‌ها عليه صادرات نفت و بانك مركزي ايران تاثيرات منفي خود را بر اقتصاد ايران گذاشته است كه اين امر به كمك تلاش دولت‌هاي اروپايي و آسيايي صورت گرفته كه به آمريكا ياري مي‌رسانند.

كلينتون گفت: ما اين دولت‌ها را به انجام حداكثر تلاش براي افزايش فشار بر ايران ترغيب مي‌كنيم.

[ 1390/12/10 ] [ 16:44 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

رئيس مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه مي‌خواستيم در راستاي اتحاد برادران اصولگرا، جبهه متحدي از همه جريان‌هاي انقلابي تشكيل دهيم گفت: عده‌اي اجازه ندادند اين اتفاق مبارك به درستي صورت پذيرد و اين يك جبهه تبديل شد به سيزده جبهه.

آيت الله مهدوي كني در حاشيه زيارت از حرم حضرت معصومه(س) در قم در رابطه با اينكه عده‌اي معتقدند ورود روحانيت به دسته بندي‌هاي سياسي باعث كم شدن قداست روحانيت مي‌شود گفت: در درجه اول بايد بگويم كه من اصلا وارد هيچ كدام از احزاب نشده‌ام و در حال حاضر هم عضو هيچ حزب و گروه سياسي نيستم بلكه تلاش كردم تا گروه‌ها و احزاب درون خانواده انقلاب را كمك و راهنمايي كنم. مهمترين اظهارات مهدوي كني به نقل از مهر را بخوانيد:


بنده نظرم اين است كه هيچ وقت حزبي نبوده‌ايم و نيز نخواهيم بود. شان روحانيت بالاتر از اين است كه وارد حزب شوند و اگر هم كسي بگويد كه ما وارد حزبي شده‌ايم اشتباه كرده است.
ما ورود پيدا كرديم تا در راستاي اتحاد برادران اصولگرا، جبهه متحدي تشكيل شود لكن عده‌اي اجازه ندادند اين اتفاق مبارك به درستي صورت پذيرد و اين يك جبهه تبديل شد به سيزده جبهه.
توصيه‌ام به اصولگراها و همه كساني كه دلسوز نظام و انقلاب هستند اين است كه باهم باشند و كاري نكنند كه دشمنان سوء استفاده كنند.
ما خواهان اين بوديم كه گروه‌ها و احزاب سياسي به يك گروه بزرگ و متحد تبديل شوند ولي نگذاشتند اين كار صورت بپذيرد، با اين حال هنوز هم از فهرست جبهه متحد حمايت مي‌كنم.

[ 1390/12/10 ] [ 16:43 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :اقدام غير اخلاقي و شيطنت‌آميز حلقه انحراف مبني بر انتشار فهرستي از كانديداهاي جبهه‌‌هاي متحد و پايداري جاي تعجب و تأمل زيادي دارد، اگرچه در اين ميان، بخش عمده‌اي از افرادي كه نامشان در ليست جبهه «توحيد و عدالت» متعلق به حلقه انحرافي است، هرگونه همكاري با اين جريان را تكذيب كرده و از شكايت خود به دستگاه قضائي سخن به ميان آورده‌اند؛ وليكن پرسش اساسي اينجاست كه اهداف حلقه انحراف از اين اقدام چه بوده است؟با مروري كوتاه بر آنچه كه طي هفته‌هاي گذشته توسط حلقه انحراف براي نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي دنبال مي‌شد، مي‌توانيم بگوييم كه :

۱- حلقه انحراف با اين اقدام نشان داد به دنبال ايجاد بحران بوده و تلاش مي‌كند كه به انحاي مختلف نزاع‌هايي را در سپهر سياسي كشور و آن‌هم اين‌بار در آستانه انتخابات نهم خلق كند.

2- اين حلقه تلاش داشت تا با اين اقدام، جبهه‌‌هاي اصول‌گرايي را با خصلت ضد رأي خود دچار مشكل سازد و هواداران اصول‌گرايان را با ترديد مواجه سازد.

3- اين جريان كوشيد تا با اين اقدام هيجان وعصبيت را در دامنه اصول‌گرايي تزريق كرده تا از طريق آن بتواند اخذ واكنش كند.

[ 1390/12/10 ] [ 16:31 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

حضرت آيت الله خامنه اي حساسيت انتخابات روز جمعه را بيشتر از انتخابات دوره هاي قبل دانستند وتأكيد كردند: به لطف الهي، ملت ايران در انتخابات روز جمعه، سيلي سخت تري از 22 بهمن ، به چهره استكبار خواهد زد و عزم و اراده مستحكم خود را به رخ دشمن خواهد كشيد تا جبهه استكبار بداند كه در مقابل اين ملت، كاري از پيش نخواهد برد.




به لطف الهي، ملت ايران در انتخابات روز جمعه، سيلي سخت تر از سيلي 22 بهمن به چهره استكبار خواهد زد و عزم و اراده مستحكم خود را به رخ دشمن خواهد كشيد تا جبهه استكبار بداند كه در مقابل اين ملت، كاري از پيش نخواهد برد.

به گزارش بصيرت به نقل از پايگاه اطلاه رساني دفتر مقام معظم رهبري ،هزاران نفر از قشرهاي مختلف مردم و خانواده هاي معظم شهيدان و ايثارگران، صبح امروز با حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي ديدار كردند.حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي حساسيت انتخابات روز جمعه را بيشتر از انتخابات دوره هاي قبل دانستند و با اشاره به اهميت بسيار زياد حضور گسترده مردم در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي، تأكيد كردند: به لطف الهي، ملت ايران در انتخابات روز جمعه، سيلي سخت تري از 22 بهمن ، به چهره استكبار خواهد زد و عزم و اراده مستحكم خود را به رخ دشمن خواهد كشيد تا جبهه استكبار بداند كه در مقابل اين ملت، كاري از پيش نخواهد برد.

حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به تبليغات پرحجم و گسترده چندين ماهه رسانه هاي جبهه استكبار براي دلسرد كردن مردم از حضور در انتخابات مجلس افزودند: در همه دنيا، انتخابات پرشور، مظهر زنده بودن يك ملت و عزم و اراده راسخ آنان است، بنابراين در هر كشوري كه حضور مردم در انتخابات گسترده باشد، نشانه هوشياري ملت و همراهي آنان با نظام خود است.

ايشان با اشاره به درصد پايين مشاركت مردم امريكا در دوره هاي مختلف انتخابات رياست جمهوري در سالهاي اخير، خاطرنشان كردند: اين ميزان مشاركت، با حضور گسترده مردم در انتخابات رياست جمهوري سال 88 و همچنين انتخابات هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي، به هيچ وجه قابل مقايسه نيست و هدف تبليغات پرحجم رسانه هاي جبهه استكبار نيز، گرفتن اين حضور پرشور و گسترده از ملت ايران است.

رهبر انقلاب اسلامي افزودند: آن چيزي كه از لطف الهي احساس مي كنم و احتمال قوي مي دهم، اين است كه ملت ايران در انتخابات روز جمعه، سيلي سخت تري به چهره استكبار خواهد زد.

حضرت آيت الله خامنه اي تأكيد كردند: دلهاي مردم و هدايت آنها به دست خداوند متعال است و هنگامي كه دل ملت، مسئولان و دلسوزان كشور با خدا باشد، پروردگار نيز راه را باز و توفيق را نصيب خواهد كرد و به فضل الهي، اين توفيق روز جمعه نصيب ملت ايران خواهد شد.

ايشان با تأكيد بر اينكه حضور در انتخابات، حقيقتاً ضربه ي محكمي به چهره استكبار است، افزودند: آنچه در انتخابات بسيار مهم است، حضور گسترده مردم است، زيرا هرچه حضور مردم بيشتر باشد، مجلسي تواناتر و شجاع تر و با پشتوانه محكم تشكيل خواهد شد و چنين مجلسي خواهد توانست صداي آحاد مردم را با قدرت به گوش دنيا برساند.

رهبر انقلاب اسلامي خاطرنشان كردند: البته در كنار مسئله حضور مردم، رأي به نامزدهاي صالح نيز مهم است.

حضرت آيت الله خامنه اي حساسيت انتخابات روز جمعه را بيشتر از انتخابات دوره هاي قبل ارزيابي و تأكيد كردند: حساسيت اين دوره از انتخابات به اين علت است كه جبهه استكبار همه تيرهاي خود را بر ضد ملت ايران، خرج كرده و به تيرهاي آخر رسيده است، بنابراين مردم بايد بايستند و عزم و اراده خود را به رخ دشمن بكشند تا جبهه استكبار بداند كه در مقابل اين ملت نمي تواند مقاومت كند.

رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به اظهارات صريح و علني سردمداران جبهه استكبار مبني بر اعمال فشار و تحريم براي خسته و دلسرد كردن ملت ايران، افزودند: امريكا، غرب و صهيونيسم مي خواهند مردم ايران را از حركت در راهي كه منجر به بيداري عمومي دنياي اسلام شده و به صورت يك الگو درآمده است، باز دارند و به ملتهاي ديگر بگويند، ملت پيشرو ايران دلسرد شده و اين الگو شكست خورده است.

حضرت آيت الله خامنه اي تأكيد كردند: اما عجيب است كه بعد از گذشت بيش از 30 سال و حتي افزايش فشارهاي سياسي، اقتصادي، تبليغاتي و امنيتي، ملت ايران، شاداب تر، زنده تر، با استقامت تر و مصمم تر از هر زمان ديگري است.

ايشان خاطرنشان كردند: راهپيمايي 22 بهمن امسال و حركت عظيم مردم در پشتيباني از نظام اسلامي، يك سيلي به صورت استكبار بود زيرا دشمنان ملت ايران آرزو دارند، گروهك هايي را به خيابان بياورند تا بر ضد نظام اسلامي شعار دهند.

رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به تظاهرات مردم اروپا بر ضد دولتهاي خود افزودند: خوابي كه دشمن براي ملت ايران ديده بود، اكنون براي خودشان تعبير شده و اين پيروزي ملت ايران است.

حضرت آيت الله خامنه اي تأكيد كردند: ملت ايران، با وجود همه فشارها و حتي به شهادت رساندن دانشمندان جوان كشور، اجازه نداده است توطئه هاي جبهه استكبار به نتيجه برسد.

ايشان در ارزيابي جامع از شرايط كشور خاطرنشان كردند: امروز ملت ايران در همه ابعاد، با يك نگاه راهبردي، در حال حركت رو به جلو است و از هر زمان ديگري نيز مصمم تر و سرحال تر است.

رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به شادابي و نشاط نسل جوان كنوني افزودند: شهدا، كه عموماً از نسل جوان بودند، اكنون به يك الگوي با عظمت براي جوانان و آحاد مردم تبديل شده اند.

حضرت آيت الله خامنه اي با ذكر نمونه هايي از جوانان الگو در تاريخ اسلام بويژه حضرت امام حسن عسگري (ع) و حضرت امام جواد (ع)، خاطرنشان كردند: شهدا به عنوان الگوي نسل جوان و آحاد مردم، ناظر به سرنوشت و اعمال ملت ايران هستند و هر اقدام و حضوري كه موجب حركت پرشتاب تر در مسير رو به جلو كشور شود، قطعاً موجب خرسندي روح امام بزرگوار و روح شهدا خواهد شد.

[ 1390/12/10 ] [ 16:29 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

گروه ترجمه - خبرگزاري آسوشيتدپرس 28 فوريه 2012 (9 اسفند) در مقاله‌اي به فضاي سياسي انتخابات مجلس شوراي اسلامي پرداخت و نوشت: تندروهاي ايران تاكنون توانسته‌اند بر مخالفت‌‌هاي پس از انتخابات رياست جمهوري 2009 فائق آيند، حال آن‌ها در ميان خود با رقابت و تنش جدي رو به رو شده‌اند. فضاي سياسي قبل از برگزاري انتخابات پارلماني پرهياهوست. انتخابات روز جمعه آزموني براي طيف‌‌هاي رقيب در ميان جريان اصول‌گراهاست. در واقع، آن‌ها وارد نبرد قدرت شده‌اند. نتيجه اين انتخابات مطمئنا فراتر از نوع چينش نمايندگان است. از بسياري جهات، ممكن است اين انتخابات تعيين كند كه آيا احمدي‌نژاد به لحاظ سياسي مي‌تواند در انتخابات رياست جمهوري سال آينده براي جانشيني فرد مورد نظر خود اعمال نفوذ كند يا خير؟

در ادامه مقاله آمده است: سلمان شيخ، مدير مركز «بروكينگز» در دوحه مي‌گويد: «اين انتخابات سنجش قدرت‌ گروه‌هايي است كه پس از سركوب‌‌هاي انتخاباتي 2009 به فعاليت سياسي ادامه دادند... اصلاح‌طلبان خارج از صحنه هستند. احمدي‌نژاد تحت فشار و حمله انتقادي قرار دارد. پرسش اين است كه آيا او مي‌تواند از اين شرايط با قدرت خارج شود؟» در سطحي گسترده تر، كشمكش سياسي درون اصول‌گرايان بسيار پرهياهو بوده؛ اما تغييرات بنيادين در نحوه اداره كشور به وجود نياورده است. تسلط رهبر ايران و حاميانش بر قدرت همچنان باثبات است. آن‌ها تمام سياست‌ها و انتصاب‌‌هاي كليدي از جمله در حوزه دفاعي و هسته‌اي را كنترل مي‌كنند و در عين‌حال، بررسي دقيق نامزدهاي پارلماني و رياست جمهوري زير نظر آن‌هاست. به مقامات منتخب تا حدي اختيار عمل داده مي‌شود.

در پايان مقاله آمده است: اما اختلافات سياسي به تنش‌‌هاي داخلي اشاره دارد كه مي‌تواند به مسائل حساس مانند مسير برنامه هسته‌اي يا تلاش‌‌هاي احتمالي در سطح ديپلماتيك با آمريكا، سرايت كند. در واقع، مي‌توان گفت انتخابات پارلماني يك همه‌پرسي براي سنجش طيف‌بندي‌ها و دشمني‌هاست. طيف جديدي از ائتلاف محافظه‌كاران ظهور كرده‌اند كه همگي دستوركار مشابه ضداصلاح‌طلبي دارند؛ اما در مورد مسائل سياسي داخلي اختلاف نظر دارند. به نظر مي‌رسد گروه موسوم به جبهه متحد كه نزديك به رهبر ايران است، بيشترين بخت را براي پيروزي در انتخابات روز جمعه دارد.

اخبار و تحليل‌ها: نبود اطلاعات دقيق از مسائل ايران، اين خبرگزاري را واداشت تا با عبارت و واژگان تند و غليظ، فضاي كلي و آشكار انتخابات را توصيف كند؛ اما چاشني اختلاف‌افكني و بزرگ‌نمايي به‌عنوان يك اصل در رسانه‌‌هاي دشمن در اين توصيف كاملاً مشهود است.

[ 1390/12/10 ] [ 16:22 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :بازرسان آژانس بين‌المللي انرژي اتمي حدود يك ماه پيش به ايران آمدند و پس از مذاكره با برخي مسئولان هسته‌اي كشور، بدون دستيابي به توافق مشخصي، ايران را ترك كردند. اين بازرسان، صبح امروز در قالب هيئتي شش نفره به رياست «هرمن ناكارتس» بازرس ارشد آژانس، دوباره به ايران بازگشتند. بازگشت آن‌ها در اين زمان به دو دليل قابل تأمل است:

1- آن‌ها در سفر گذشته، دو درخواست داشتند كه با پاسخ منفي ايران مواجه شد، نخست اينكه با برخي از دانشمندان هسته‌اي ايران گفت‌وگو كنند و دوم اينكه در ذيل ادعاي فعاليت هسته‌اي نظامي ايران، به‌دنبال بازديد از مركز نظامي پارچين بودند. به‌نظر مي‌رسد آن‌ها در سفر جديد به ايران، آن دو خواسته را تكرار كنند كه همچنان نبايد مقبول واقع شود؛ زيرا در حال حاضر، آژانس متهم است كه اسامي دانشمندان هسته‌اي ايران را در اختيار صهيونيست‌هاي جنايتكار و تروريست قرار داده و آن‌ها تعدادي از اين دانشمندان را ترور كردند و آژانس به همين مقدار كه خيانت در امانت كرده، در اين ترورها نقش داشته است و درباره پارچين نيز حدود هفت سال پيش و در زمان رياست البرادعي، بازرسان آژانس با همين ادعايي كه الآن مطرح است، از پارچين ديدن كردند و در نهايت در نتيجه مذاكرات مداليته در سال 2007 مسئله پارچين هم از نگاه آژانس حل شد و به امضاي البرادعي، مدير كل وقت آژانس رسيد و چنانچه مسئولان كنوني آژانس به‌دنبال بازگشايي مسائل حل شده گذشته باشند، يعني هيچ توافقي با آژانس داراي ارزش و اعتبار نيست و ممكن است هر آن و به‌وسيله هركسي، هر توافقي با آژانس، بي‌ارزش و فاقد اعتبار تلقي گردد و ادعا كنند كه بايد از نو، طرح و بررسي شود. نتيجه چنين برداشتي از رفتار آژانس، اين است تا زماني كه آژانس به بازيابي تشخص، اعتبار و هويت محترم و پذيرفته شده خود موفق نشده است، نبايد آن را جدي گرفت و به ادعاهايش وقعي نهاد.

2- سفر اين هيئت به ايران در آستانه دور جديد مذاكرات ايران با 1+5 انجام شده تا با پررنگ كردن اتهام انحراف فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران به سمت امور نظامي و سر و صدا درباره آن، ضعفي را كه بر اثر تحولات چند ماه اخير بر 1+5 عارض شده و اجازه نمي‌دهد آن‌ها با دست پر، پاي ميز مذاكره آيند، جبران كند تا آن‌ها براي فشار بر ايران، اهرمي در اختيار داشته باشند. برخورد قاطع و منطقي با اين هيئت، جايگاه و موقعيت گروه 1+5 در مذاكرات آتي را مشخص خواهد كرد.

[ 1390/12/3 ] [ 22:51 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

آمريكا در يك توافق نامه پنهان به امير قطر مأموريت داد كه در راستاي منافع آمريكا منطقه را به آشوب بكشد.
  



 در يك توافق نامه محرمانه ميان آمريكا و قطر، آمريكا از امير قطر خواسته است كه از طريق حمايت هاي مالي، چانه زني هاي سياسي، فعاليت رسانه اي و حمايت از تروريستها فعاليت هاي ضد ايراني خود را افزايش دهد.


بنابر يك گزارش دريافتي كيهان در اين توافق نامه پنهاني قطر بايد تماس هاي مستقيم خود را با گروه هاي جهادي حزب الله لبنان، جنبش حماس و جهاد اسلامي حفظ كند.امير قطر همچنين بايد در مناطق جنوب لبنان اقدام به ساخت و ساز و عمران و آباداني و ساختمان سازي كند تا بتواند در حزب الله لبنان نفوذ نمايد. در ادامه اين توافق نامه آمده است: امير قطر بايد در اين مسير تلاش نمايد تا هدايايي بسيار ساده به دبير كل حزب الله بدهد و اين زمينه اي بشود كه مقر استقرار «سيدحسن نصرالله» از طريق ماهواره شناسايي شود.امير قطر همچنين اين وظيفه را برعهده گرفته است كه ضمن حمايت از فعاليت هاي تروريستي در سوريه ديپلماسي عمومي و بهبود وجهه خود را در سوريه از طريق كمكهاي مالي به نيازمندان و ايجاد ساخت و ساز و عمران و آباداني دنبال كند.در يكي از بندهاي اين توافق نامه امير قطر موظف شده است كه نقش شبكه الجزيره را براي پوشش دادن به تمام پرونده هاي حساس در سراسر كشورهاي عربي را براساس طرح هايي كه از سوي رسانه هاي آمريكايي اعلام مي شود را ارتقا بخشد.در اين توافق نامه آمريكا از امير قطر خواسته است كه فعاليتهاي رسانه اي اش را از طريق الجزيره، كانال هاي اطلاع رساني جديد، شبكه هاي راديويي در كشورهاي مختلف دنبال كند.امير قطر همچنين از طرف آمريكائيها مأموريت گرفته است كه گروههاي ذيل را مورد حمايت ويژه خود قرار دهد؛ اهل تسنن در بحرين، كردها در تركيه، ارمني ها در سوريه، دروزي ها در لبنان از ديگر وظايفي كه آمريكا براي امير قطر تعريف كرده مقابله با قدرت ايران در منطقه و ترويج ايران هراسي است.آمريكا همچنين از امير قطر خواسته است كه اختلافات ميان تركيه و سوريه را در زمينه چالش هاي منطقه اي به اندازه اي شعله ور كند كه هر دو كشور به اقدام عليه ديگري روي آورند. در زمينه دولت عراق هم دستوراتي و رهنمودهايي به امير قطر داده شده است كه قرار است در آينده جزئيات آن اعلام شود.

[ 1390/12/3 ] [ 22:51 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

حجت الاسلام تيمور علي عسگري رئيس ستاد انتخاباتي حزب تمدن اسلامي در نشستي خبري ليست انتخاباتي اين حزب را اعلام كرد.
  



 به گزارش مشرق، حجت الاسلام تيمور علي عسگري رئيس ستاد انتخاباتي حزب تمدن اسلامي در نشستي خبري ليست انتخاباتي اين حزب را به شرح ذيل اعلام كرد:


 1- حجت الاسلام ابوترابي فرد


 2- حجت الاسلام نواب


 3- حجت الاسلام كازروني


 4- حجت الاسلام تيمور علي عسگري


 5- حجت الاسلام ناصري


 6- علي مطهري


 7- حسن غفوري فرد


 8- حاج عبد الوهاب


 9- علي عباسپور تهراني فرد


 10- اميدوار رضايي


 11- حسين مظفر


 12- عليرضا محجوب


 13- حسن زماني


 14- الهام امين زاده


 15- اعظم قاسمي

[ 1390/12/3 ] [ 22:50 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

يك ديپلمات باسابقه آمريكايي خواستار پايان اعمال فشار غرب بر حزب الله شد و تأكيد كرد: سيدحسن نصرالله در همين چند سال اخير توانسته محبوبيت گسترده اي در ميان مردم حتي در خارج از لبنان به دست آورد و در شرايط كنوني هيچ رهبر عربي به اندازه وي مقبوليت ندارد.
  



اين ديپلمات كه سالها در بيروت فعاليت كرده با روزنامه «اللواء» گفت: بدون شك مقامات ايراني به نظام سوريه كه حلقه اي راهبردي در نفوذ منطقه اي آنها به حساب مي آيد به عنوان يك همپيمان مهم مي نگرند.اين ديپلمات آمريكايي كه نامش ناشناس مانده با تاكيد بر اينكه حزب الله ابزار و امكانات مادي كافي و لازم را به منظور حضور و ايفاي نقش در آينده سياسي لبنان در اختيار دارد تصريح كرد: حزب الله در ميان شيعيان لبناني نفوذ بالايي دارد و به هيچ وجه نمي توان آنها را از يكديگر جدا كرد.سياستمدار آمريكايي با اشاره به حضور نصرالله در روز عاشورا در ميان عزاداران حسيني در ضاحيه جنوبي شهر بيروت ادامه داد: اين در حالي است كه نام وي در صدر ليست ترور رژيم اسرائيل قرار دارد.وي هدف اسرائيل از حمله به لبنان را نابودي حزب الله عنوان كرد و گفت: پس از جنگ 33 روزه انسجام و اقبال مردم لبنان نسبت به حزب الله بيشتر شد. همچنين پس از خروج نيروهاي سوريه از خاك لبنان در سال 2005 كه در پي ترور «رفيق حريري» نخست وزير اسبق لبنان صورت پذيرفت نه تنها حزب الله ضعيف نشد بلكه نفوذ سياسي گسترده تري نيز پيدا كرد.

[ 1390/12/3 ] [ 22:48 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ،
X