آخرين خبر

در کوتاه ترین زمان بروزترین باشید

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ آخرين خبر خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

روزنامه صهيونيستي معاريو 28 اكتبر 2012 (7 آبان) در مقاله‌اي به امتناع ايران از سازش با آمريكا پرداخت و نوشت: اوباما چند ماه پس از انتخاب به‌عنوان رئيس‌جمهور آمريكا، تلاش كرد به‌طور تدريجي روابط ديپلماتيك آمريكا با ايران را از سر بگيرد؛ اما ايراني‌ها اين پيشنهاد را نپذيرفتند.




روزنامه صهيونيستي معاريو 28 اكتبر 2012 (7 آبان) در مقاله‌اي به امتناع ايران از سازش با آمريكا پرداخت و نوشت: اوباما چند ماه پس از انتخاب به‌عنوان رئيس‌جمهور آمريكا، تلاش كرد به‌طور تدريجي روابط ديپلماتيك آمريكا با ايران را از سر بگيرد؛ اما ايراني‌ها اين پيشنهاد را نپذيرفتند. در واقع، نتيجه اين روند، ايجاد سفارت‌خانه و روابط كامل ديپلماتيك ميان ايران و آمريكا بود؛ اما جمهوري اسلامي اين پيشنهاد را به‌دليل ترس از آينده حاكميت روحاني‌ها رد كرد. اين اطلاعات از دو منبع ديپلماتيك غربي نزديك به دولت آمريكا به دست آمده است. پيشنهاد آمريكا، بخشي از تغيير فراگير سياست خارجي دولت آمريكا بود كه اوباما با ورود به كاخ سفيد نهادينه كرد. اين طرح بر گفت‌و‌گوهاي جدي و روابط ديپلماتيك متمركز بود.

در ادامه مقاله آمده است: اوباما اندكي پس از انتخاب به‌عنوان رئيس‌جمهور جديد، اعلام كرد تمايل دارد دست خود را به سوي ايران دراز كند. اين بيانيه كاخ سفيد اعلام كرد اوباما از «ديپلماسي فعال و مستقيم با ايران بدون پيش‌شرط» حمايت مي‌كند. اين موضع‌گيري در مقايسه با راهبرد دولت بوش در قبال ايران تغييري 180 درجه‌اي داشت. دولت جديد اميدوار بود كه آشتي با ايران به تفاهم متقابل با ايران در مورد برنامه هسته‌اي اين كشور كمك مي‌كند. در مرحله اوليه، آمريكايي‌ها به ايراني‌ها پيشنهاد بازگشايي دفتر منافع دولتي را دادند كه البته اين نوع از روابط، پايين‌ترين سطح در روابط ديپلماتيك به‌شمار مي‌رود. پس از آن، دولت آمريكا اميدوار بود وارد توافق‌نامه‌هاي بهتر شود. (روابط ميان آمريكا و ايران در سال 1979 به دليل وقوع انقلاب اسلامي و تصميم‌گيري آيت‌الله خميني تيره شد. حداقل دو ديدار مستقيم بين ايران و آمريكا در تابستان 2009 صورت گرفت. ويليام برنز، معاون وزير خارجه آمريكا و سعيد جليلي، رئيس تيم گفت‌و‌گوكننده در حداقل يكي از دو ديدار حضور داشتند. اين ديدار ميان دو كشور پس از نشست ايران با شش قدرت جهاني در اكتبر 2009 در ژنو صورت گرفت.)

در پايان مقاله آمده است: اين ديدار مستقيم حدود يك ساعت طول كشيد. بنا به گفته منابع اسرائيلي]صهيونيستي[ نزديك به مذاكرات، جمهوري اسلامي به هر گونه نشانه‌هاي مربوط به عادي‌سازي روابط با آمريكا ترديد داشت و از دادن امتياز به آمريكايي‌ها امتناع كرد.

fبصيرت: اين روزنامه صهيونيستي، مخالفت ايران با برقراري رابطه سياسي با آمريكا را به ترس ايران از آينده حاكميت روحاني‌ها نسبت داده است. اين ادبيات، خاص رسانه‌هاي صهيونيستي است كه پس از پيروزي انقلاب اسلامي آن را به كار گرفته‌اند و به سبب خيره‌سري و كودن بودن، با اينكه طي 34 سال گذشته به‌كرات مظاهر اقبال مردم به اسلام و روحانيان و به‌ويژه حضرت امام(ره) و امام خامنه‌اي(مدظله‌العالي) را ديده‌اند، باز هم از اين ادبيات ورشكسته و فرسوده و بيهوده دست بر نداشته‌اند؛ اما علت واقعي مخالفت ايران با از سرگيري روابط با آمريكا در زمان ورود اوباما به كاخ سفيد، اين بود كه اوباما قصد داشت از باب فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران وارد اين موضوع شود در حالي كه نظر ايران بسيار مبنايي و تاريخي است وآمريكايي‌ها چون مي‌دانند اگر از باب مورد نظر ايران وارد بحث شوند، مسائل زيادي آشكار مي‌شود و بسيار متضرر مي‌گردند، به‌دنبال راه‌هايي براي حركت از پله سوم و چهارم هستند، بنابراين ايران هم آن را نپذيرفت. درباره ديدار برنز و جليلي هم كه اين نشريه سعي دارد القا كند كه ديداري مستقل از نشست هسته‌اي بود، بايد گفت موضوع دقيقاً برعكس است و اين گفت‌وگو در چارچوب مذاكرات هسته‌اي انجام گرفت و برنز از اعضاي آمريكايي گروه 1+5 بود.

[ 1391/8/8 ] [ 21:40 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ،
X