آخرين خبر

در کوتاه ترین زمان بروزترین باشید

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ آخرين خبر خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاري فارس، حجت‌الاسلام والمسلمين سيد محمد رضا ميرتاج‌الديني معاون رئيس جمهور در امور مجلس در حاشيه جلسه هيات دولت در پاسخ به سئوالي درباره زمان حضور رييس‌جمهور در مجلس گفت: رييس‌جمهور هفته آينده جهت پاسخگويي به سوال نمايندگان در مجلس شوراي اسلامي حضور پيدا مي‌كند ولي روز يكشنبه نخواهد بود و تعيين زمان در اين ارتباط، طبق آيين‌نامه، در اختيار دولت است و رييس‌جمهور در زماني كه دولت مشخص و به هيات رئيسه نيز اعلام كرده است، در هفته آينده در صحن علني مجلس حضور پيدا مي‌كند.



وي در ادامه با تقدير ازمردم به دليل حضور باشكوه در انتخابات 12 اسفند، گفت كه ما به مجلس نهم كاملا خوشبين هستيم. مجلس نهم مجلس خوبي است و دولت آماده هرگونه همكاري با نمايندگان مجلس نهم است.



ميرتاج الديني ادامه داد: دولت برنامه‌هايي را نيز جهت همكاري بيشتر با مجلس نهم، بويژه در مورد مسائل كلان و مهم كشور و همچنين لوايح اقتصادي در نظر گرفته است. در اين ارتباط، دولت راهكارهايي را با توجه به تجربيات گذشته پيش‌بيني كرده است تا قبل از اين كه مصوبات مهم به صحن علني مجلس برده شود، دولت و مجلس به اشتراك نظر برسند و هم نظر نمايندگان و هم نظرات كارشناسي دولت به اشكال مختلف مورد توجه قرار بگيرد.



ميرتاج‌الديني با تاكيد بر اينكه همكاري خوبي بين دولت و مجلس پيش‌بيني مي‌كنيم، درباره در دستور كار قرار گرفتن طرح يك فوريتي اجازه دريافت و پرداخت‌هاي دولت در ماه‌هاي فروردين و ارديبهشت سال 91 در مجلس گفت: دولت با طرحي كه مجلس در مورد بودجه سال 91 به صورت دو دوازدهم مطرح كرد، موافق است و اين كار، مشابه اقدام سال گذشته است. البته ما در مورد رقم آن پيشنهاداتي داشتيم و پيشنهاداتمان را در كميسيون‌هاي مربوطه با جزييات به مجلس ارائه مي‌كنيم.

[ 1390/12/17 ] [ 16:32 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

به گزارش حوزه دولت خبرگزاري فارس، محمود احمدي‌نژاد رئيس جمهور پيش از ظهر امروز (چهارشنبه) در مراسم رونمايي از نسخه جديد سايت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) كه در حاشيه جلسه هيئت دولت انجام شد، با بيان اينكه امروز به نسبت توسعه رسانه‌ها و افزايش بي‌سابقه سرعت اطلاع‌رساني فرصت مخدوش كردن و دستكاري در اخبار و تاثيرگذاري بر محيط اجتماعي نيز افزايش يافته است، گفت: از مهمترين اهداف خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) بايد حفظ سلامت خبر باشد.



وي ادامه داد: امروز هر چه ارتباطات گسترش يافته و حركت انسان به سمت پيشرفت و قله‌هاي تعالي سرعت بيشتري پيدا مي‌كند، نياز به اطلاعات و اخبار صحيح و به موقع نيز بيشتر مي‌شود.



* اطلاع‌رساني جهت‌گيري‌ها و مرزبندي‌ها را مشخص مي‌كند



احمدي‌نژاد افزود: در طول تاريخ حوادث زيادي اتفاق افتاده كه اطلاع‌رساني از اين حوادث، خود پايه و منشاء حوادث بعدي بوده و در حقيقت اطلاع‌رساني به نوعي جهت‌گيري‌ها، نگاه‌ها، تحليل‌ها، مرزبندي‌ها و تصميم‌گيري‌ها را مشخص مي‌كند.



وي با اشاره به اينكه شايد در گذشته اين ذهنيت بود كه چون رسانه وجود نداشته و اطلاع‌رساني با سرعت مناسب انجام نمي‌شده، به راحتي اخبار تحريف شده و اطلاع‌رساني ناصحيح و مخدوش كردن وقايع به راحتي صورت مي‌‌گرفته است، گفت: اما امروز علي رغم توسعه رسانه‌ها و افزايش بي‌سابقه سرعت اطلاع‌رساني، فرصت مخدوش كردن و دستكاري در اخبار و تاثيرگذاري بر محيط اجتماعي نيز افزايش يافته است.



رئيس جمهور تصريح كرد: دانشجويان از اقشار پاك و سالم كشور هستند كه در نقطه اوج زيبايي‌هاي انساني و سلامت اخلاقي و آرماني قرار دارند و در اين راستا خبرهايي كه از طريق خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منتشر مي‌شود بايد بسيار عميق، دقيق و به موقع باشد.



* نبايد اخبار ايسنا تكذيب شود



احمدي‌نژاد تاكيد كرد: بايد به جايي برسيم كه با گذشت سالها از فعاليت ايسنا هيچ كس نتواند، علي رغم ارسال اخبار صحيح، كامل و جامع، حتي يك كلمه از اخبار اين خبرگزاري را تكذيب كند و همه كساني كه از خبري نفع برده و يا بايد در قبال آن خبر مسئوليت‌هايي را ايفا كنند، بر سلامت خبر صحه بگذارند.



* ايسنا هيچ هدف سياسي خاصي را پيگيري نمي‌كند



وي تصريح كرد: خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) هيچ هدف سياسي خاصي را جز اهداف كلان كشور و آرمانهاي بلند انقلاب و منافع ملت پيگيري نمي‌كند و به هيچ جا جز ملت و آرمانهاي مردم تعلق ندارد.

[ 1390/12/17 ] [ 16:32 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

گزارش حوزه دولت خبرگزاري فارس، مصطفي محمد نجار وزير كشور كه پيش از ظهر امروز چهارشنبه در حاشيه جلسه هيئت دولت درباره مرحله دوم انتخابات مجلس با خبرنگاران گفت‌وگو مي‌كرد، گفت: از مجموع 290 نماينده تاكنون 225 نماينده انتخاب شده‌اند و براي 65 كرسي باقي مانده در مرحله دوم 135 نفر رقابت مي‌كنند.



* فرصت يك هفته‌اي شوراي نگهبان براي رسيدگي به شكايات احتمالي كانديداها



وي همچنين با اشاره به برگزاري انتخابات و شكايات احتمالي كانديداها اظهار داشت: در صورتي كه كسي شكايتي داشته باشد مي‌تواند شكايت خود را به مراجع ذي‌صلاح ارائه دهد و پس از آن شوراي نگهبان يك هفته فرصت دارد تا به شكايات رسيدگي و انتخابات را تاييد كند.



* وزارت كشور مقدمات برگزاري انتخابات مرحله دوم را فراهم مي‌كند



وزير كشور افزود: وزارت كشور مقدمات برگزاري انتخابات در مرحله دوم را فراهم مي‌كند و انشاءالله مردم حضور باشكوهي در مرحله دوم انتخابات هم خواهند داشت.



نجار ضمن تقدير از مشاركت گسترده و بي‌نظير مردم در انتخابات مجلس نهم گفت كه اين استقبال گسترده پيام‌هاي سياسي بلندي براي همه داشت، به اين صورت كه دوستان از اين انتخابات خوشحال و دشمنان مايوس شدند. در واقع مردم با مشاركت گسترده در انتخابات پيشاپيش نوروز را جشن گرفتند.



وي خاطرنشان كرد: در اين انتخابات همه دستگاه‌ها اعم از نظارتي و اجرايي يكپارچه عمل كرده‌اند و هماهنگي خوبي داشتند؛ حتي خبرنگاران و رسانه‌ها نيز خوب عمل كردند به طوري كه از حدود 47 هزار صندوق راي حتي يك صندوق هم نداشتيم كه در راي‌گيري در آن اخلال ايجاد شده باشد.



* دولت براساس اولويت خدمت‌رساني به مردم با مجلس تعامل مي‌كند



وزير كشور درخصوص تعامل مجلس و دولت با بيان اينكه وزارت كشور همواره در خدمت مجلس بوده و روابط خوبي با آن داشته است، تاكيد كرد: نمايندگان مجلس نمايندگان مردم هستند و ما همواره در تعامل با آنها بهترين بازخوردها را داشته‌ايم. دولت خدمت‌رساني به مردم را در اولويت خود دارد و بر اين اساس با مجلس تعامل مي‌كند.



* تهيه مقدمات انتخابات رياست‌جمهوري يازدهم اولويت كاري وزارت كشور در سال آينده



نجار در ادامه رسيدگي به وضعيت امنيتي مرزها، تهيه مقدمات انتخابات رياست جمهوري 92 و رسيدگي به وضعيت شهرها و روستاها را از اولويت‌هاي كاري وزارتخانه مطبوعش در سال آينده برشمرد.



وي در پاسخ به سوال خبرنگاري درمورد احتمال ارائه لايحه اصلاح قانون انتخابات رياست‌جمهوري نيز متذكر شد كه هنوز اظهارنظر در اين‌باره زود است.

[ 1390/12/17 ] [ 16:31 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

به گزارش حوزه دولت خبرگزاري فارس، سيد مجتبي ثمره هاشمي دستيار ارشد رئيس جمهور كه در حاشيه جلسه امروز هيئت دولت با خبرنگاران گفت‌وگو مي‌كرد، در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه دولت چه كاري مي‌تواند در برابر افزايش قيمت‌ها انجام دهد، گفت كه بستگي دارد؛ تدابير دولت براي كالاهايي است كه مايحتاج اصلي مردم است.

وي اضافه كرد: در مراكزي كه دولت براي خريد مردم در نظر گرفته است، قيمت‌ها مناسب است اما قيمت‌ها در برخي فروشگاه‌ها بالاست.

ثمره افزود: البته طبيعي است كه برخي به دنبال كالاهاي لوكس و گران‌قيمت باشند كه اين، بحث ديگري است.

خبرنگاري از دستيار ارشد احمدي‌نژاد پرسيد كه: "آيا خودتان براي خريد شب عيد رفته‌ايد؟"، كه وي پاسخ داد: خودم نرفته‌ام ولي اعضاي خانواده‌ام رفته‌اند.

وي در پاسخ به اين پرسش كه: "دولت چه كاري مي‌تواند در برابر افزايش قيمت‌ها انجام دهد؟"، اظهار كرد: بستگي دارد، تدابير دولت براي كالاهايي است كه مايحتاج اصلي مردم است؛ اما طبيعي است كه برخي به دنبال كالاهاي لوكس و گران‌قيمت باشند كه اين، بحث ديگري است.

[ 1390/12/17 ] [ 16:22 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

تيم حلقه انحرافي قصد دارد در مجلس نهم فراكسيوني تحت عنوان «فراكسيون خدمت» تشكيل دهد.به گزارش جوان آنلاين، افراد مؤثر اين حلقه انحرافي اخيراً در جلسه‌اي با حضور ليدر خود تصميم‌گرفته‌اند يك فراكسيون قوي و منسجم تحت عنوان «خدمت» راه‌اندازي كنند. آنها تأكيد كرده‌اند: درست است بخش قابل توجهي از نمايندگان ما تأييد نشده‌اند يا نتوانستند وارد مجلس شوند، اما بايد نمايندگان شهرستاني را با خود همراه كنيم «بخريم» و يك فراكسيون قوي تشكيل بدهيم. ليدر حلقه انحرافي پيش از اين در اظهار نظري درباره نتيجه انتخابات نهم گفته بود: من نگران آينده مجلس نيستم، بالاخره نمايندگاني كه انتخاب مي‌شوند، با دولت كار دارند و غالباً شهرستاني هستند و به خوبي مي‌توان آنها را جذب كرد و مشكلي از اين بابت وجود ندارد.

[ 1390/12/17 ] [ 16:19 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

فضاي تبليغات انتخاباتي مجلس نهم با انتخابات هاي گذشته يك تفاوت اساسي داشت. آمريكا و گروه هاي ضدانقلاب كه همواره از گروه هاي اصلاح طلب داخلي براي ورود به عرصه هاي تقنيني و اجرايي حمايت مي كردند در اين انتخابات نيز حمايت كردند، اما به گونه ديگري و اصل را بر تحريم انتخابات گذاشته و ...




بصيرت:فضاي تبليغات انتخاباتي مجلس نهم با انتخابات هاي گذشته يك تفاوت اساسي داشت. آمريكا و گروه هاي ضدانقلاب كه همواره از گروه هاي اصلاح طلب داخلي براي ورود به عرصه هاي تقنيني و اجرايي حمايت مي كردند در اين انتخابات نيز حمايت كردند، اما به گونه ديگري و اصل را بر تحريم انتخابات گذاشته و عملاً برگزاري هرگونه انتخابات در ايران را زير سوال بردند. اين رويكرد براي ايجاد فضاي سرد و نااميدساز در انتخابات و تحت فشار قرار دادن نظام مقدس جمهوري اسلامي بود. آمريكا در اين راستا كوشيد با ابزارهاي سه گانه «اهرم تبليغاتي»، «اهرم نظامي» و «اهرم اقتصادي» به سند عدم مقبوليت نظام اسلامي دست يابد و براي همين از ماه ها قبل درصدد بود جنبه اقتصادي و نظامي فشارها را به حوزه هاي خصوصي و عمومي مردم و حتي سفره روزانه آنها بكشاند.

آمريكا در جنگ تبليغاتي با اهرم رسانه هاي؛ توئيتري، ماهواره اي، راديويي، تلويزيوني و روزنامه اي درصدد برآمد كه انتخابات نهم مجلس را با يك سوال بزرگ مواجه و به يك درخواست ويژه مبدل كند.سوال بزرگ اهرم رسانه اي غرب اين بود كه آيا اين انتخابات در تعيين سرنوشت مردم اثرگذار است؟ پاسخي كه به آن داده مي شد مشتمل بر چند وجه بود.

اول: فرايند آزاد انتخابات ايران را يك فرايند ناقص معرفي مي كردند و مانند هميشه آن را با نوع دموكراسي ناكارآمد غرب مي سنجيدند.

دوم: اقتدار مجلس و نقش آن را در تسهيل فرايند تصميم سازي در امور سياسي- اقتصادي و اجتماعي كشور را نمادين دانسته و تبليغ مي كردند كه اين مجلس نقش ملموسي در زندگي مردم ايفا نمي كند.

سوم: رسانه هاي آمريكا نمايندگان منتخب را كه از ميان 3444 نفر انتخاب مي شدند، فاقد كارآمدي و شايستگي حل مشكلات مردم وانمود مي كردند و تأكيد داشتند كه نمايندگان صالح و كارآمد صرفاً نمايندگاني هستند كه از چرخه قدرت در جمهوري اسلامي به چرخه قدرت در آمريكا و اتحاديه اروپا چشم داشته باشند. از اين رو با توجه به تحريم ها و تهديدات فزاينده تلاش مي كردند تا به مردم القا كنند تنها راه عبور از فرايند مشكل ساز انتخابات عدم شركت در انتخابات است. اما همانگونه كه انديشكده «مطالعات راهبردي بين المللي آمريكا» تصريح دارد «شدت حجم فشارهاي آمريكا پيوند مردم ايران با نظام را تقويت مي كند» باعث شد كه «راهبرد دردسرسازي آمريكا» در داخل نه تنها نتواند سيستم سياسي كشور را با مشكل مواجه كند، بلكه بر «مصونيت اجتماعي» و «مصونيت سياسي» آن نيز بيفزايد.

آمريكا هنوز پس از گذشت 30 سال اعتراف دارد كه سيستم و فرايند تصميم گيري و نحوه مديريت اينكه چه چيزي براي ايران تهديد و چه چيزي براي ايران فرصت است را نمي شناسد. انديشكده واشنگتن با بيان اين موضوع مي افزايد: درك و آگاهي آمريكا از اينكه حكومت ايران منافع خود را چگونه تعريف مي كند، بسيار حقير و ناچيز است، ما نمي دانيم از نظر حكومت چه چيز سودآور و چه چيز هزينه ساز است.

بر پايه گزارش مفصل اين انديشكده معتبر، آمريكا ميزان اطلاعات و آگاهي تصميم گيرنده اصلي نظام را نيز نمي داند و مي نويسد: آمريكا نمي داند كه دايره اطلاعات و آگاهي فرد تصميم گيرنده اين حكومت تا چه اندازه وسعت دارد و به تبع نيز نمي دانيم كه از نظر او بهترين تصميم در شرايط فعلي چه خواهد بود؟

آمريكا در ارعاب و سركوب ملت ها از رأي اتاق هاي فكر استفاده ويژه اي مي كند و ميزان تبعيت پذيري سيستم سياسي و نظامي آمريكا از اين اتاق هاي فكر به گونه اي است كه به «قوه چهارم» معروف شده اند، اما همانگونه كه برنامه هاي آمريكا در مقابله با ايران ميزان عدم موفقيت خود را نشان مي دهند دليلي بر آن نمي شود كه اين تينك تانك ها نامعتبر شوند، بلكه نقشه هاي آنان در تمام كشورهاي دنيا با موفقيت همراه است به جز ايران و هر جايي كه سيستم سياسي آن با ايران ارتباط گسترده و فراتر از معادلات بين المللي دارد.

اكنون مي توان براي عدم تأثيرپذيري مردم ايران از دستگاه امپرياليستي و رسانه اي غرب جوابي يافت، آن هم جوابي است كه انديشكده هاي غرب از درك آن ناتوانند و شايد همين دليل بود كه در جنگ نظامي هشت ساله و دفاع مقدس نتوانستند انقلاب اسلامي را با شكست مواجه كنند، همان دليلي است كه در طول 33 سال گذشته نتوانسته است تحريم هاي اقتصادي و نظامي را اثرگذار كند، همان دلايلي است كه در 30 انتخابات گذشته نگذاشته است كه پاي صندوق هاي رأي خالي بماند. همان دلايلي است كه در دو سال گذشته انقلاب مخملي سبز را زرد كرده است و همان دليلي است كه شدت تهاجم و تهديدات به جاي آنكه سرمايه هاي اجتماعي را به واگرايي برساند آنها را منسجم تر و كارآمدتر مي كند. اين دليل مهم اين است كه ملت ايران خارج از دايره اطلاعات و فهم دشمنانش رفتار مي كند!

[ 1390/12/17 ] [ 16:17 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

مرد خاكستري اصلاحات با اشاره به نظرسنجي هايي كه بيانگر حضور گسترده مردم در انتخابات مجلس نهم است تاكيد مي كند كه براي جلوگيري از شكست و حذف كامل اصلاح طلبان،خاتمي بايد با راي دادن،اصلاح طلبان را از سبزها جدا كند.




در حالي كه رسانه هاي جريان فتنه و اصلاح طلبان به صحنه طرح نظرات و بيان مطالبي در خصوص چرائي شركت سيد محمد خاتمي در نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي تبديل شده ، اخبار بدست آمده حكايت از آن دارد كه اين حضور بر اساس يك سناريوي توافق شده در لايه بالادستي اصلاح طلبان طراحي و عملياتي شده است.

اصلاح طلبان و فتنه گران طي ۲۸ ساعت گذشته تلاش كرده اند حضور خاتمي در انتخابات نهم را به مساله اي اصلي تبديل كرده وبخشي از ظرفيت رسانه اي در داخل و خارج را به اين مساله اختصاص داده ودامنه اي از «خيانت و شجاعت» خاتمي را در فضاي سياسي كشور تعريف و تفسير كنند.در اين ميان اما اخبار بدست آمده حكايت از آن دارد كه حضور خاتمي در انتخابات نهم محصول مشورت وي با لايه هاي بالادستي اصلاح طلبان به منظور خلق وضعيتي جديد و مناسب براي اصلاح طلبان بوده است.در همين زمينه شنيده شده كه خاتمي سه شنبه شب گذشته جلسه اي با مرد خاكستري اصلاحات و يكي ديگر از عناصر تاثير گذار اين جريان نشسته و با آنان در زمينه حضور در انتخابات به بحث و رايزني پرداخته است. در اين جلسه حاضرين با تاكيد بر شركت خاتمي در انتخابات ،تصريح كرده اند كه اين حضور در بردارنده منافع قابل ملاحظه اي براي خاتمي و اصلاح طلبان خواهد بود.

اين افراد با بيان اينكه باتوجه به نظرسنجي ها اصلاح طلبان شكست ديگري را تجربه خواهند كرد ، گفته اند اين شكست منجر به حدف اصلاح طلبان با توجه به تاكيد آنان به تحريم انتخابات كه مطرح مي كردند،خواهد شد.لذا تصريح كرده اند كه ما بايد كمترين هزينه را براي بازگشت به نظام انتخاب كنيم.اين افراد با بيان اينكه خاتمي تنها گزينه ممكن اصلاح طلبان براي بازگشت به درون نظام مي باشد گفته اند ما بايد براي نظام نسبت به خودمان توليد اعتماد كنيم و اين اعتماد سازي از طريق حضور خاتمي در انتخابات ميسر خواهد شد.

حاضرين در جلسه همچنين با اشاره به نظرسنجي ها بدست آمده در خصوص ميزان مشاركت مردم، سناريوي كاهش مشاركت عمومي براي پذيرفتن اصلاح طلبان را شكست خورده توصيف كرده و گفته اند با راي دادن خاتمي ، مي توان بطور ظريف اصلاح طلبان را از سبزها جدا كرد. اين افراد همچنين با خطاب قرار دادن خاتمي بر اتخاذ راهبرد تعادل به جاي راهبرد راديكال تاكيد كرده و بر ضرورت داشتن حداقل حيات جريان اصلاحات تا انتخابات رياست جمهوري اصرار كرده اند. در همين زمينه مردخاكستري اصلاحات خطاب به خاتمي گفته است بهتر است بروي جائي دور از تهران راي بدهي كه هم رايت را داده باشي و هم سيستم نتواند از حضور ا استفاده تبليغاتي بكند. گفتني است با توجه به اين جلسه بوده كه خاتمي به خارج از تهران رفته و راي خود را به صندوق انداخته است.

[ 1390/12/17 ] [ 16:5 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :براي كلمه بيداري اسلامي مي توانيم دو مترادف عرض كنيم. يكي بازگشت به اسلام و ديگري احياي ارزش هاي اسلامي. اين تعريف اوليه در مورد اينكه آيا اين يك امر جديدي است يا سابقه دارد عرض مي كنم كه اين يك امر سابقه داري است. اگر بخواهيم سابقه تاريخي آن را بيان كنيم به اندازه تاريخ اسلام است. اسلام ابتدا كه توسط پيامبر(ص) آمد به عنوان ختم رسل به ايشان ابلاغ شد. بني اميه اسلام را به سمت انحراف كشاندند و شما واقعه كربلا را داريد. اسلام توسط پيامبر اكرم(ص) حادث شد و توسط امام حسين(ع) ابقا شد و توسط امام صادق(ع) تبيين شد. هر كسي در هر كجاي جهان اسلام و تاريخ اسلام چيزي دارد در قله هاي اين مجموعه بزرگان ما از ائمه معصومين(عليهم السلام)، پيامبر اكرم(ص) بخواهيم به حساب بياوريم. آنهايي كه مجال داشتند و فرصتش بود كه در مقطعي آنچه كه بايد انجام دهند، انجام دهند تا مردم را به اسلام برگردانند. بايد بگوييم، رسول اكرم(ص)، امام حسين(ع) و امام جعفر صادق(ع) و همه درجهت بيدار كردن مسلمانان. امام حسين(ع) مأموريت شان چه بود. جلوتر كه مي آييم همين طور هر خليفه اي، هر پادشاهي، هر قوم مهاجمي بالاخره ضربه به مسلمانان و اسلام هم مي زدند. هر كس متناسب با سليقه خودش قدرت پيدا مي كرد، اسلام را با فكر و اساس خود تفسير مي كرد. محمود غزنوي اول، حنفي مذهب بود. بعد با يك مصلحتي برگشت شافعي مذهب شد. چون كه خيلي از مردم نواحي مختلف حكومتش شافعي بودند. حالا آدمي كه از مذهب حنفي حمايت مي كرد كسي را مأمور مي كند در رد مذهب حنفي در ملأ عام فقه حنفي را نقد كند و به سخره گيرد. يعني بسياري از اين انتخاب مذهب ها توسط پادشاهان و سلطه گران تاريخ اسلام در جهت حفظ منافع خودشان بود و هر چند وقت يك بار يك كسي يا كساني پيدا مي شدند كه سعي كنند مردم را به مجراي صحيح برگردانند. در بين اهل سنت مشهور است كه هر صد سال يك بار يك مجدد مي آيد و اسلام را احيا مي كند. در بين شيعه اين مورد قبول نيست. بعضي ها مي گويند هر هزار سال يك بار ولي در اهل سنت اين صد سال يك بار خيلي مشهور است. يكي از سران مجاهدان افغاني آقاي «صبغه الله مجددي» است. علت را كه از او پرسيديم، گفت كه ظاهراً جدش در هند بوده و به دليل خدمتي كه به اسلام كرده و نقشي كه در بيداري اسلامي در هند داشته، لقب مجدد گرفته به اين دليل مجددي است، اما بيداري اسلامي در عصر ما به دنبال حمله استعمار بود. بعد از حمله مغول هم، بيداري اسلامي موجب شد كه همه مردم توانستند جاني بگيرند و اسلام جاني بگيرد و خود مغول ها هم مسلمان شدند. اين بيداري و امواج اخير بيداري اسلامي از بيش از 150 سال پيش به اين طرف است. مصادف با حمله استعمار به كشورهاي اسلامي است. چون استعمار و همين صليبي هايي كه قبلاً با سلاح فرهنگي نيامده بودند، اين دفعه، با سلاح فرهنگي آمدند. همان چيزي كه مقام معظم رهبري از آن به عنوان تهاجم فرهنگي نام بردند و سعي كردند كه درون جوامع اسلامي نفوذ كنند و به فرهنگ اسلامي صدمه بزنند و باورهاي مردم را استحاله كنند و از بين ببرند، منحرف كنند و از خاصيت بيندازند، چون با سلاح علم هم آمدند، موفق تر هم بودند.

فرمود:

چون علم آموختي از حرص

وانگه ترس كه اندر شب

چو دزدي با چراغ آيد

گزيده تر برد كالا

سنايي

با سلاح آمدند، خيلي صدمه زدند. صدمه فرهنگي كه به جوامع اسلامي زده شد، خيلي بيش از تهاجم نظامي بود. مثلاً ناپلئون به مصر حمله كرد. (سال 1798) روس ها سال 1803 به ايران حمله كردند. انگليسي ها سال 1857 بساط حكومت اسلامي شبه قاره هند را برچيدند. به هر حال اينها با كارهاي نظامي تقريباً سراسر جهان اسلام را اشغال كردند. نبود بخشي از سرزمين هاي جهان اسلامي كه تحت تعرض نظامي آنها قرار نگيرد. ولي از آن خطرناك تر، قضيه تهاجم فرهنگي است كه كماكان ادامه دارد. متناسب با اين تهاجم آنها، مسلمان ها در فكر چاره افتادند و پرچمداران بيداري اسلامي همين اصحاب فكري بودند كه زودتر آگاه شدند، زودتر به پا خاستند و شما مي بينيد كه موقعي كه فتوايي عليه قرارداد «رژي» توسط مرحوم ميرزاي شيرازي صادر مي شود اين يك قله بيداري اسلامي است، يعني ايستادگي در برابر قوي ترين امپراتوري زمان، اولين كسي كه پايه مقاومت منفي را در تاريخ معاصر گذاشت، مرحوم ميرزاي شيرازي بودند. گاندي يك قرن بعد گفت لباس هاي انگليسي را نپوشيد. مرحوم ميرزا گفت اين توتون ها، اين سيگارها و قليان و چپقي كه ماده اوليه اش در انحصار انگليس است، نكشيد. اليوم استعمال توتون و تنباكو باي نحوكان در حكم مبارزه با حضرت امام زمان(عج) است.

در سراسر جهان اسلام مي بينيد كه تاريخ قيام مسلمان ها عليه سلطه فرهنگ غرب، به قدمت تاريخ استعمار در كشورهاي اسلامي است. از نيجريه تا آسياي جنوب شرقي. اين امواج بيداري اسلامي در جاهاي مختلف حالا درايران مرحوم ميرزاي شيرازي، مرحوم حاج ملاعلي كني كه عليه قرارداد «رويتر» ايستاد تا قرارداد رويتر منحل شد و گرنه ايران تحت الحمايه انگليس قرار مي گرفت تا مرحوم مدرس كه جلوي قرارداد وثوق الدوله ايستاد. تا مرحوم سيدجمال كه پرچم بيداري اسلامي را بلند كرد رفت مصر و شام و مرحوم عبدالقادر در الجزاير، عمر مختار در ليبي، احمدخان در شبه قاره هند در مقابل تهاجم فرهنگي غربي ها ايستاد. تأسيس دانشگاه مدرن امروزي توسط احمدخان يكي از كارهايي بود كه او در هند انجام داد. حتما ً اگر مسلمانان بخواهند در شبه قاره هند حيات سياسي خود را حفظ كنند بايد علوم جديد را بياموزند و لذا دانشگاه را تأسيس كرد كه از شاگردان اين دانشگاه افرادي چون «ابوالكلام آزاد» بودند كه نقش اساسي در آزادي هند داشتند. خب اين سابقه، بيداري اسلامي در گذشته بود، اما در وضعيت جاري[بيداري اسلامي] از تونس شروع شد يعني يك جرقه اي بود، يك جواني كه با آن مستمسك اوليه، يعني همان بيكاري، خودسوزي كرد و مثل جرقه به انبار باروت، خيلي سريع كار به اتمام رسيد. بعد به مصر و جاهاي ديگر هم سرايت كرد. بعد چه شد، آنهايي كه منافع شان به خطر افتاده بود، چه آمريكايي ها، چه اسرائيلي ها، اروپايي ها و اعراب مرتجع، اينها دست به كار شدند و شروع كردند به مقابله كه يكي از كارهاي آنها در واقع اتحاد آن مجموعه همين چيزي است كه حالا در تونس تشكيل شد كه فرد تروريستي كه در استانبول جاخوش كرده و رهبر بخش زيادي از اين معارضان ضدسوري است اعلام كرده كه اگر ما در سوريه پيروز شويم با اسرائيل صلح مي كنيم. رابطه مان را با حزب الله قطع مي كنيم. با ايران هم همين طور، با آمريكا رابطه خوبي برقرار مي كنيم. خب خودش رسماً اعلام كرده است. بعد هم مي بينيم كه آمريكايي ها از اين كساني كه در سوريه دارند عليه حكومت سوريه كار مي كنند حمايت مي كنند. همين طور اسرائيلي ها، مرتجعان منطقه كه خود از علل اصلي مشكلات موجود در منطقه و عقب ماندگي جهان اسلام هستند و صاحب نفت و پولدار كه بيت المال مسلمين را خرج اسرائيل و آمريكا و اشرافيت خود مي كنند. اينها همه متحد شدند و عليه سوريه به راه افتادند. خب اين خيلي خلاف توقع از دوستاني كه انقلاب كردند و بناي شان بر آن است كه اسلام را حاكم كنند، با دشمنان اسلام دست اتحاد دهند تا مقاوم ترين كشور در مقابل اسرائيل را در خط مقدم جبهه ساقط كنند و آن كسي كه قرار است به جاي اين حكومت بيايد كه محقق هم نخواهد شد، حامي دشمنان آنها است.

اين بالاخره همان آفاتي است كه انقلاب ها را تهديد مي كند. مطمئنيم كه مردم مصر، تونس، مردم يمن، بحرين و ... تن به اين انحرافات نخواهند داد. بالاخره موقعي كه هنوز آن كساني كه در مصر هستند، باقي مانده رژيم حسني مبارك هم هستند، آنها هر جا بتوانند ضربه را مي زنند. مردم مصر هوشياري خود را با اين انتخابات اخير مجلس نشان دادند. حدود 75 درصد از مسلمان ها آب پاكي را روي دست آنهايي كه در خارج و داخل كشور ما تحليل مي كردند كه اين انقلاب ها اصيل، ديني و انقلابي نيست، واقعيت اسلامي اين انقلاب ها را ديدند.

اينكه اين اكثريت يعني سه چهارم نمايندگان از مسلمان ها هستند يك نكته است. نكته ديگر اين كه مردم مصر به اينها رأي داده اند. مردم و بسياري از آنهايي كه حتي ممكن است كه در ميدان تحرير هم نيامدند چون مصر حدود 80 ميليون جمعيت دارد. آنهايي كه مي توانستند رأي دهند، شايد حدود 50 ميليون بودند، يك درصد بالايي از مردم شركت كردندو 75 درصد به مسلمان ها رأي دادند. قبل از آن، موضوع همه پرسي قانون اساسي بود، تغييراتي در آن دادند، اسلامي اش كردند و به رأي گذاشتند كه 77 درصد مردم به آن رأي مثبت دادند. خب اين را جزو مثبت هاي اين بيداري اسلامي است. ولي ببينيد چگونه طراحي كردند كه امروز آن مرتجعان عرب كه التماس مي كردند و ابراز توقع مي كردند كه حسني مبارك بماند و اين فراري تونس را در خود پناه دادند، جلوي مردم يمن ايستادند كه مردم يمن پيروز نشوند، اينها آمدند طرفدار مردم سوريه شدند! و بعد فلان حكومتي كه ادعاي اسلاميت مي كرد، افتخار مي كند كه عضو ناتو است و بعد هم تصميمات ناتو را آنجا اجرا مي كند. اين جا كه مي رسد همان كه آقا فرمودند در قضيه فتنه، گرد و غبار و ... است و بصيرت مي خواهد كه سليم و صحيح را تشخيص داد، اينجا باز همين گرد و غباري كه در منطقه ايجاد شده و بعضي ها كه ادعاي اسلاميت داشتند و سابقه و تشكيلات طولاني اسلاميت داشتند، با همين توجيهات معمول كه مثلاً با آمريكايي ها كنار بياييم بعد كه قدرت گرفتيم، مستقل مي شويم. خب اين از آن توهماتي است كه بارها افراد مختلف در كشورهاي اسلامي و غيراسلامي در دامش افتادند و هميشه بازنده بودند. فلان دولتي كه مي گويد رئيس جمهورش به حماس توصيه مي كند برويد اسرائيل را به رسميت بشماريد، به مصري ها توصيه مي كنند حكومت لائيك درست كنيد كه البته بعد هم مسلمانان مصر و رهبران اخواني مي گويند كه شما برويد براي كشور خودتان نسخه بپيچيد، حالا آنها پيشتاز شدند و تعداد زيادي آدم ها اسير شدند در اين جنگ داخلي كه عليه حركت سوريه راه انداختند. در قضيه سوريه دو بعد وجود دارد. يكي اينكه، در سوريه اشكالاتي در دولت و نحوه حكومت است. اين را هم خود آنها و هم ما قبول داريم و بارها هم، هم آنها گفته اند و هم ما تأييد كرديم كه بايد اصلاحاتي صورت گيرد كه حالا انتخابات مربوط به قانون اساسي و همه پرسي آن برگزار شد.

يك بعد ديگر علي رغم همه اين مشكلات اين است كه بالاخره اين دولتي است كه از بعد جنگ 1967 با صهيونيست ها تاكنون تنها كشور خط مقدم جبهه است كه هنوز مقابل اسرائيل ايستاده است. از زماني كه در جنگ 1967 عرب ها شكست خوردند، قرار دارد «راجر» كه وزير امور خارجه آمريكا بود و پايه و اساس معاهده «كمپ ديويد» بود، شروع شد تنها كشوري كه زير بار اين قرار داد نرفت، سوريه بود و اصلاً در مقابل آن يك گروهي به نام «جبهه پايداري» تشكيل داد كه مركب از سوريه ، ليبي الجزاير، سازمان آزادي بخش فلسطين و يمن جنوبي بود و اين ها در مقابل معاهده «كمپ ديويد» ايستادند. بعداً كه اين جبهه هم از هم پاشيد، كشوري كه به عهد خودش وفادار ماند تا همين امروز، سوريه است. حال، حمله به سوريه آن هم اين طور همه جانبه. چند علت مي تواند داشته باشد، اول اينكه براي انتقام گرفتن از بيداري اسلامي كه آنها را غافلگير كرده و منافع آنها را به خطر انداخت است، به سوريه مي تازند. دوم براي حراست از اسرائيل، چرا كه امروز رژيم صهيونيستي بيشتر از هر زماني ديگر از زمان تأسيس نامشروعش، در معرض خطر است. سوم هم براي نجات آن مرتجعاني است كه قسمت اصلي نفت خاورميانه در دست آنها است، نفت براي غربي ها شريان حياتي است، يعني خون غربي ها در صنعت شان و چهارم اينكه، بالاخره خاورميانه چاله حوادث است و هر تحول سياسي كه در خاورميانه اتفاق بيفتد، كل جهان را در معرض تأثير قرار مي دهد. موقعي كه ديدند مسلمان ها دارند يكي پس از ديگري كشورها را مي گيرند، آمدند به حساس ترين و مهم ترين حلقه مقاومت در منطقه حمله كردند. ضمن اينكه حساس ترين و ارزشمندترين بود، به لحاظ ارتباطات در عين حال هم يك حلقه آسيب پذير بود. آنها اين را تشخيص دادند و عمل كردند، غافل از اينكه، بالاخره ايران و از طرفي عراق كه تا قبل از اين قضايا، اختلاف سليقه اي با سوريه داشت و حزب الله محكم كنار سوريه ايستادند و از نكات جالب اين است كه از اواسط راه، روسيه و چين هم آمدند به همين سمت و از دولت سوريه حمايت كردند. علت اين است كه آنها هم فهميدند كه اوضاع جهان دارد تغيير مي كند. اين هم يك فرصت است و هم يك تهديد. فرصت براي ما كه بتوانيم يكي از قدرت هاي درجه اول دنيا شويم در كل جهان اسلام كه اين مقدماتش، فراهم شده است. هيچ وقت بعد ازافول قدرت صفويه در ايران و عثماني و حكومت گوركانيان در هند مثل امروز مسلمان ها ظرفيت اين چنيني را نداشتند. ايران بدون شك قدرت اول منطقه است. از بعد از اواسط صفويه اين طرف، هيچ وقت به اين حد نبوده است. ما قبلش چنين چيزي را از ايران سراغ نداشتيم مگر تا 400 سال گذشته. در جهان اسلام، خاصه باقي مانده هاي حكومت هاي وابسته، به هيچ وجه استحكام گذشته را ندارند و لرزان هستند. غربي ها يا مي خواهند كه افراد طرفدار خود را در اين كشورها تثبيت كنند كه اگر نتوانستند جانشين طرفدار خود را بگذارند و اگر هم نتوانستند، اوضاع را به هم بزنند. وضعيت سومالي را ببينيد، دنبال اين هستند كه از افغانستان و پاكستان و ... چيزي مثل سومالي درست كنند و اگر در يمن هم كارشان سامان نگيرد در يمن هم همين كار را بكنند. مدل سومالي يعني، حكومت وجود نداشته باشد و سرزميني پر از دعواي داخلي و جنگ قبيله اي باشد و غرب در اين ميان بهر برداري خود را بكند. پاكستان كه كشور قوي اسلامي است به چه روزي افتاده است. هر بار كه دل شان بخواهند به هر كجايي در آنجا حمله مي كنند. مي گويند يا بايد ارتش پاكستان جاهايي كه مي گوييم را از بين ببرد يا اينكه ما خودمان اين كار را مي كنيم. هيچ وقت پاكستان از تاريخ پيدايش، اين طور تحت فشار نبوده است. يك موقعي در آسياي جنوب شرقي يك فرد مهمي مثل «ماهاتير محمد» بود كه اميدي براي مسلمانان آنجا بود و امروز اين طور نيست و لذا نقش جمهوري اسلامي ايران بسيار برجسته است، يعني همه كساني كه در جاهاي ديگر مي آيند و با ما صحبت مي كنند و مطالبي كه مي شنوند و مي گويند همه اميدشان به اين است كه ايران پايدار باشد به عنوان تيرك خيمه بيداري اسلامي تا اين كه بقيه، همه به اتكاي او عمل كنند و ما وظيفه بسيار سنگيني داريم. بخواهيم يا نخواهيم، در اين بيداري اسلامي الگوييم. اين اجلاس مختلف در رابطه با بيداري اسلامي. اجلاس اول، اجلاس جوانان به خصوص در اجلاس جوانان ما بسياري بازتاب هاي اجلاس را در نزد اين جوانان ضبط كرديم، هم تصويري و هم صوتي، فوق العاده بود. غريب به اتفاق اين ها نظرشان اين بوده و بعد از اجلاس تقويت شد كه محوريت، ايران است و اميدشان هم به ايران است. بسياري از اين ها كه قبلاً ايران نيامده بودند و تحت تأثير تبليغات كشورهاي شان، تصور ديگري از ايران داشتند، لذا روز اولي كه قبل از اجلاس بود آمدند و از جاهاي مختلف كشور بازديد كردند. از اصفهان، عسلويه از كارخانه هاي خودرو و از همه بالاتر خدمت آقا رسيدند كه بسيار تحت تأثير اين شرايط قرار گرفتند آمدند در حسينيه امام خميني(ره) سلوك آقا و آن حسينيه و زيلوهاي كف حسينيه و نحوه نشستن و نزديكي ايشان و نوع برخورد ايشان با اين افراد، چيز متفاوت و غيرقابل تصوري براي آنها بود، ديدند و با روساي خودشان مقايسه كردند و مي ديدند كه چيزي كه به صدر اسلام نزديك است، جمهوري اسلامي است. نه آنهايي كه ادعاي سلفي گري مي كنند و اين بسيار تأثيرگذار بود. بيداري اسلامي و قيام مسلمان ها مهم است و از آن مهم تر، مراقبت از دستاوردهاي آن است. ما به سوابق خود در اين 33 سال كه برمي گرديم، ملاحظه كنيد كه صدماتي كه مردم ما كشيدند، مشقاتي كه مردم ما تحمل كردند از زمان انقلاب تا به حال براي اين انقلاب سخت تر بود يا براي حفظ انقلاب. اصلاً هزينه هايي كه براي حفظ انقلاب داده شد قابل مقايسه با هزينه اوليه نبود. دفاع مقدس ... حالا نگاه كنيد ببينيد چگونه اين شيطان بزرگ همه شياطن كوچك تر را صدا كرده و چه مي كنند در سازمان ملل در حوزه هاي اقتصادي ما در ايجاد پايگاه در اطراف ايران و مخالفت با هر چيزي كه ايران با آن موافق است.

اخيراً وزير امور خارجه يكي از كشورهاي غربي مي رود يكي از كشورهايي كه قرار بود، رئيس جمهورش به ايران بيايد و از آنها مي خواهد كه به ايران نروند و اين را ما مكرر مي شنويم. يكي از مسئولان امور خارجه يكي از كشورهاي اسلامي زماني كه ما دنبال ميزباني كنفرانس اسلامي بوديم، به ما مي گفت: يكي از كشورهاي متخاصم با ايران از اين كشور خواسته كه تلاش كنند ايران ميزبان نشود. حالا اگر بخواهيم ميزان مخالفت هايي كه آمريكايي ها و شايد كشورهاي غربي و عوامل وابسته در كشورهاي اسلامي در رابطه با كنفرانس اسلامي در ايران، بررسي كنيم، شرح وقايع آن، يك كتاب مي شود. دست بردار نبودند و نيستند.

بسياري از اين كشورها تازه انقلاب كرده، در همين ابتداي راه موانع بسياري برسر راه شان است و يكي از موانع و مشكلات آنها فقدان رهبري است. يكي از اين جوانان كه آمده بود در اجلاس تهران، برگشته بود به كشورش و در سخنراني اي گفته بود كه ما معتقديم كه بايد همه با حضرت امام خامنه اي رهبر جهان اسلام بيعت كنيم و ما از ايراني ها مي خواهيم كه ايشان را منحصر به خود ندانند. يك جوان مصري نيز پس از بازگشت به مصر نامه اي نوشته كه در اين نامه آمده است؛ ما شنيده بوديم كه هرجا شيعه ها يك سني را ببينند او را از بين مي برند و با اين ذهنيت ما آمديم. وارد كه شديم يك شيعه ما را در بغل گرفت و بوسيد و ما را هدايت كرد به محل اقامت مان و بعد هم همه جا با ما همراهي كرد. ايشان از همه مراسمي كه انجام شده بود و براي شان غيرقابل تصور بود تعريف كرده بود و نتيجه گرفته بود كه آنچه كه مي بينيم و موجب تفرقه بين شيعه و سني است، دشمنان آن را اعمال كرده اند.

لذا عرض مي كنيم كه براي آينده حتماً بايد همه ما اين آمادگي را داشته باشيم و مسيري را طي كنيم كه به اين وظيفه منطقه اي و بين المللي اسلامي خود به خوبي عمل كنيم. اگر غير از اين باشد، ما مسئوليم، به دليل اينكه، اين رهبري بصير و مقتدر و آگاه و متقي كه ما در جمهوري اسلامي داريم، در آنجا نيست، وظيفه داريم دست اينها را بگيريم. وظيفه حكم مي كند كه ما نگذاريم اين سلسله مقاومت كه در منطقه ايجاد شده، در برابر صهيونيست ها پاره و از هم گسيخته شود، لذا جمهوري اسلامي ايران در مقابل آنها كه عليه سوريه يعني حلقه اصلي پايداري در برابر اسرائيل تلاش مي كنند، در مقابل آنها مي ايستد و از دولت سوريه حمايت مي كند. ضمن اينكه به دولت سوريه بارها توصيه كرده است و آنها هم به اين توصيه ها درحد مقدورات خود عمل مي كنند كه اصلاحاتي را انجام دهند، اما حتماً آن كساني كه پشت اين قضيه هستند، عوامل شناخته شده صهيونيست ها در منطقه هستند در بعضي از اين كشورهاي عربي كه حكومت خودشان به هيچ وجه، بوي دموكراسي را نشنيده است، بعضي از اين شيوخ مدعي هستند و مي گويند كه دموكراسي بايد در سوريه باشد! بايد پرسيد، براي خود شما چي؟ اول بايد خودتان را اصلاح كنيد، بعد ديگران را حداقل خودتان به بخشي از آن چيزي كه مي خواهيد براي ديگران عمل كنيد. بعد هم مگر مي شود اسرائيل و آمريكا و مرتجعان منطقه يك اتحاديه درست كنند و آنها نظر به منفعت اسلام و مسلمين داشته باشند و غرض شان حمايت ازحاكميت اسلام باشد. امام(ره) فرمودند، اگر آمريكايي ها از ما تعريف كردند، ما بايد در خودمان شك كنيم، ببينيم چه عيبي در ما ديدند كه از ما تعريف كردند.

در جمع بندي عرض كنم كه كل دنيا در اين كش و واكش جديد كه اول از ايران شروع شد و بعد به ديگر كشورهاي اسلامي سرايت كرد. همه جهان و آنهايي كه منافع شان در خاورميانه به خطر افتاده و منافع شان را درست مقابل منافع ما تعريف كردند، همه دست به دست هم دادند كه جلوي اين سيل خروشان را بگيرند و كار اينقدر جدي و عميق است كه كشورهايي مثل روسيه و چين هم احساس كردند كه اين كاري كه اينها كردند و در ليبي سر آنها كلاه گذاشتند ممكن است در سوريه تكرار شود و در آينده جايي براي آنها در حساس ترين مناطق عالم نباشد و موقعي كه احساس خطر جدي كردند وارد شدند. از طرف ديگر آمريكا، اروپا، اسرائيل و مرتجعان منطقه، ديگر همه رودربايستي ها را گذاشتند كنار و از زير آن دستكش مخملي، پنجه آهني درآمد. روسيه هم ناوگان خود را فرستاد بعد از جنگ سرد و دنياي دوقطبي سابقه نداشت كه روس ها ناوگان خود را اينگونه بفرستند در بندر لاذقيه. براي حفظ منافع خود و دوستان آنها. پس قضيه جهاني شده است. در درجه اول جهان اسلامي، در درجه بعدي، جهاني است و اگر ما بخواهيم براي آينده كاري كنيم، حتماً اين كار يك توجه همه جانبه داخل كشور، منطقه، جهان اسلام و بين المللي دارد به تدريج اين صفوف روشن تر و مشخص تر مي شود و عرض كنم كه هر چه جلوتر برويم كار مشكل تر مي شود، اما نتايج پايدارتري خواهد داشت و ما به آينده بيداري اسلامي در كشورهاي مسلمان بسيار اميدواريم.

[ 1390/12/17 ] [ 16:2 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

ظرف دو سه روز گذشته هزاران كيلومتر دورتر از مرزهاي ايران، اتفاقاتي افتاد كه سايه مشاركت گسترده مردم ايران در انتخابات مجلس نهم بر آن اتفاقات به‌خوبي احساس مي‌شد. يكي از آن‌ها، سفر نخست‌وزير رژيم صهيونيستي به آمريكا با هدف گفت‌وگو با اوباما و شركت در نشست آيپك (گروه نفوذ صهيونيست‌ها در آمريكا) بود. با جوسازي‌هايي كه مقامات و رسانه‌هاي صهيونيستي پيش از اين سفر درباره حمله نظامي صهيونيست‌ها به مراكز هسته‌اي ايران كرده بودند، بسياري اين سفر را در راستاي متقاعد كردن اوباما براي همكاري در حمله به ايران ارزيابي مي‌كردند؛ اما سخنراني اوباما در نشست آيپك با وجود نيازش به مساعدت آن‌ها براي پيروزي در رقابت انتخاباتي چند ماه آينده، چيزي نبود كه همه خواسته‌هاي آن‌ها را برآورده سازد. اوباما همين رفتار را با نتانياهو در ملاقات خصوصي‌اش داشت و روز گذشته در اولين نشست خبري‌اش در سال جديد هم با متهم كردن رقبايش از حزب جمهوري‌خواه به كوبيدن بر طبل جنگ، آن موضع را تكرار كرد و گفت: «براي حل اختلافات درباره برنامه هسته‌اي ايران، فرصت براي رسيدن به راه‌حل ديپلماتيك وجود دارد.» وي افزود: وقتي سخن گفتن از جنگ را مشاهده مي‌كند، به ياد هزينه‌هاي جنگ مي‌افتد. جنگ نزد افكار عمومي آمريكا جايگاهي ندارد. اين افراد (نامزدهاي طرفدار جنگ) مسئوليتي در آمريكا ندارند و فرمانده نيروهاي مسلح اين كشور نيستند.

اتفاق بعدي، پاسخ «كاترين اشتون» مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا، به نامه «سعيد جليلي»، دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران، بود. اشتون روز گذشته با ارسال نامه‌اي به جليلي، پيشنهاد داد مذاكرات 1+5 با ايران از سر گرفته شود.

به نظر مي‌رسد پيشنهاد اشتون كاملاً در راستاي موضع اوباما است و هر دوي آن‌ها نيز از انتخابات باشكوه مجلس نهم و حضور معنادار حداكثري مردم متأثرند. آن‌ها متوجه شدند پس از برگزاري انتخابات مجلس نهم كه با وجود حجم گسترده تبليغات منفي و سياه، مردم با حضور گسترده و شكوه تمام آن را برگزار كردند، نمي‌توانند بلافاصله موضع تند و خصمانه عريان بگيرند؛ از اين‌رو منطقي ديدند كه فعلاً بر مدار عقلانيت تصميم بگيرند تا شايد راهي بيابند و اين در حالي است كه تاكنون اين ملت باهوش ايران بوده كه پيش از دشمن، همه راه‌ها را تصرف كرده است. به اميد اينكه در آينده هم اينچنين باشد. ان‌شاءالله

[ 1390/12/17 ] [ 16:1 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]


خبرگزاري فارس: يك مدرس فلسفه سياست در حوزه و دانشگاه گفت: مردم در انتخابات اخير ثابت كردند ساكتين و حاميان فتنه را فاقد صلاحيت لازم براي امور نظارتي مي‌دانند.



حجت‌الاسلام سيدعبدالحميد اشكوري مدرس فلسفه سياست در گفت‌‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، در پاسخ به سؤالي درباره چرايي عدم استقبال مردم از ساكتين و همراهان فتنه در انتخابات مجلس نهم گفت: بحث اصلي بر سر اشخاص نيست؛ مردم ايران هرگاه با شخصيتي كه با فرهنگ و مباني آنها همراه بودند، مواجه‌ شدند، از آنها استقبال كردند.

وي افزود: در طول سي ‌و چند سال انقلاب اسلامي مردم همواره مطابق با مباني خود در انتخابات حضور يافته‌اند اما بعضا افراد مطابق با مباني آنها كانديدا نبودند و آنها مجبور به انتخاب بين بد و بدتر شدند.

وي با اشاره به انتخابات مجلس نهم، گفت: در انتخابات مجلس نهم، مردم به احزاب و گروه‌هاي سياسي راي ندادند و شخصيت افراد را با مباني خود تطبيق دادند و از كساني بر اصول، اخلاق پايدار و صاحب علم بودند، استقبال كردند لذا نامزدهاي كه در فتنه88 در مقابل براندازان، هتاكان و سلب كنندگان امنيت مردم موضع‌ نداشتند، مورد استقبال قرار نگرفتند.

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه عدم استقبال مردم از حاميان فتنه حامل پيام‌هاي روشن و شفاف سياسي از سوي مردم به خواص بود، تاكيد كرد: مردم در انتخابات مجلس نهم ثابت كردند ساكتين و حاميان فتنه را فاقد صلاحيت لازم براي امور نظارتي مجلس مي‌دانند و در مقابل نمايندگاني را كه در فتنه موضع انقلابي داشتند، ناظراني امين و مورد اعتماد مي‌دانند.

[ 1390/12/17 ] [ 15:59 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ،
X