مقدمه : مردها مي توانند به روش هاي گوناگون و بي آنكه زحمت فراواني به خود بدهند توجه همسرانشان را جلب كنند و به بار عاطفي زندگي زناشويي خود بيفزايند. اغلب مردها اين را مي دانند اما زحمت آن را به خود نمي دهند .
زن براي اينكه احساس كند شوهرش او را دوست دارد، بايد از ناحيه ي همسرش بارها مورد محبت قرار گيرد. يك يا دو بار ابراز محبت هر اندازه هم كه مهم باشد نمي تواند براي زن رضايت بخش باشد.
زن از نظر روحي و عاطفي احتياج به توجه و محبت دارد. مردان با انجام كارهاي كوچك و جزيي مي توانند اين نياز را برآورده كنند . اگر زن مورد مهر و محبت بيشتري قرار بگيرد نسبت به شوهرش نيز محبت بيشتري مي كند و در نتيجه خود را موجودي قدرتمند و موثر مي بيند، زيرا عشق و علاقه و توجهي را كه به آن احتياج دارد دريافت مي كند. در اين شرايط زن و شوهر هر دو به خواسته هاي خود مي رسند و از زندگي راضي خواهند بود.زيرا اين چرخه تكرار مي شود و مردي كه احساس مردانگي اش تامين شود از همسر خود حمايت بيشتري كرده و به آن محبت بيشتري مي كند.
اقداماتي كه مردان مي توانند براي جلب علاقه همسرانشان از آن بهره گيرند عبارتند از:
* وقتي به خانه بر مي گرديد قبل ازهر كار او را بيابيد. در اولين زمان ممكن از او درباره ي كارهايي كه در طي روز انجام داده سوال بپرسيد مثلاً بپرسيد آيا امروز به پزشكي كه قرار بود مراجعه كني رفتي؟
*مدت بيست دقيقه را با او صرف كنيد؛ در اين زمان خاص از خواندن روزنامه و يا انجام كارهايي كه حواستان را به آنمعطوف كند خودداري كنيد.
* به مناسبت هاي ويژه و گه گاه بدون دليل مشخص به او شاخه گلي هديه كنيد.
* از حال چهره و طرز لباس پوشيدنش تعريف كنيد.
*اگر ناراحت است به احساساتش بها دهيد.
* اگر مي بينيد دير به منزل مي رسيد به او تلفن كنيد و دير آمدنتان را به او اطلاع دهيد.
* اگر احساساتش جريحه دار شده با او همدردي كنيد. به او بگوييد متاسفم كه ناراحت هستي ، بگذاريد بداند كه حال او را درك مي كنيد.
* " تو را دوست دارم را هرگز فراموش نكنيد".
* در حضور ديگران به او محبت كنيد.
* نظافت را در منزل رعايت كنيد.
* در كيف خود عكسي از او نگهداري كنيد و گه گاه اين عكس را با عكس ديگري از او عوض كنيد.
*در كارها از او نظر خواهي كنيد.
* در مناسبتهاي ويژه مانند سال روز تولد- ازدواج و ... براي او مطلبي بنويسيد.
راه هاي شاد كردن خانم ها
در اين بخش خلاصه اي از راه هايي كه مي توان با تكيه كردن بر آن ها همسرتان را شاد كنيد ذكر مي كنيم:
1. زن ها دوست ندارند ميهمان نا خوانده داشته باشند. بنابراين به آن ها وقت كافي بدهيد تا آماده شوند. آمادگي آن ها براي پذيرايي امري حياتي است.
2. از همسر خود سوال كنيد كه چه كاري مي توانيد برايش انجام دهيد؟
3. وقتي از شما خطايي سر مي زند اظهار تاسف كنيد. وقتي هم كه تقصير از شما نيست بازهم اظهار تاسف كنيد، اما تقصير را گردن خود نيندازيد.
4. از تلاش هاي همسرتان در هر حالي قدرداني كنيد و ببينيد اين تشكر تا چه حد مفيد واقع خواهد شد.
5. بدانيد زماني كه همسرتان از سردرد شكايت مي كند، به احتمال زياد چاره درد او قرص مسكن نيست ، بلكه يك لبخند محبت آميز از سوي شما براي او بهترين درمان است.
6. به جاي هداياي گرانبها وقت خود را در اختيار همسرتان قرار دهيد، نشان دهيد به او توجه داريد حتي پس از يك روز كاري سخت.
اگر زن مورد مهر و محبت بيشتري قرار بگيرد نسبت به شوهرش نيز محبت بيشتري مي كند و در نتيجه مرد تدريجا خود را موجودي قدرتمند و موثر مي بيند.
7. هرگز با همسرتان نجنگيد، چون امكان برنده شدن شما خيلي كم است در عوض از قلم براي نوشتن آن چه در ذهن داريد استفاده كنيد.
8. خسيس نباشيد و در ستايش همسر خود دست و دلبازي كنيد. اما به ياد داشته باشيد كه در هيچ موردي مبالغه نكنيد. بايد همسرتان استحقاق تعريف و تمجيد را داشته باشد و گرنه ممكن است نتيجه خوبي ندهد.
9. بخش عمده ي نگراني خانم ها از اين است كه مبادا چيزي رابطه آن ها را با مردشان مورد تهديد قرار دهد . سعي كنيد كاري نكنيد تا اين اتفاق بيفتد.
10. سلام و خداحافظي و ... براي خانم ها اهميت ويژه اي دارد. ( صبح بخير و شب بخير بگوييد سلام و خداحافظي كنيد).
11. جشن گرفتن بعضي ايام و مناسبت ها ي ويژه يكي از راه هايي است كه زن ها احساس خوشبختي بيشتري مي كنند.
12. همسر خود را تشويق كنيد و كمك كنيد تا استعدادهاي پنهاني او شكوفا شود.
13. زيباترين واژه در دنيا متشكرم است؛ پس از اين كلمه¬ي زيبا استفاده كنيد.
[ 1390/1/17 ] [ 18:29 ] [ zeyafat10 ]
[ (0) نظر]
يكي از موضوعاتي كه ذهن خيلي از خانم ها را به خود مشغول مي كند اين است كه چگونه مي توانند بر همسر خود تاثير بگذارند.در مقالات متعدد ،راهها ي گوناگوني را بيان كرده ايم مانند: اخلاق خوش،صبر،احترام به همسر و.....
اما تمام زنان در برخي مواقع از سلاحي استفاده مي كنند كه اتفاقا شوهرشان را تحت تاثير قرار مي دهد .البته ما در اين مقاله اصلا قصد نداريم شما را به اين كار تشويق كنيم .....
وقتي زنها اشك ميريزند، بوي اشك مردان را تحت تاثير قرار ميدهد. اگر حتي اشك را نبينند و صداي گريه را نشنوند، خشمشان كمتر ميشود. به علاوه اشك، نه گفتن به زبان شيميايي به ميل جنسي مردان است.
انسانها در موقعيتهاي متفاوتي اشك ميريزند. البته اشك مخصوص انسان نيست و در موجودات ديگر هم ديده ميشود. اما آيا اشك ريختن فقط تاثير فردي دارد و مثلا شما را آرامتر ميكند، يا اين كه روي ديگران هم ميتواند اثري داشته باشد؟ شايد سوال جالبتر اين باشد كه اشك چهطور روي ديگران تاثير ميگذارد؟
اولين حدس دانشمندان اين بود كه اشك ريختن روي احساس شادي يا غم ديگران تاثير دارد؛ اما با كمال تعجب مشخص شد كه اشك افراد تاثيري روي شادي و يا ناراحتي ديگران ندارد و تغييري نه در جهت مثبت و نه منفي در خلق ديگران ايجاد نميكند. بلكه مهمترين تاثير اشك، كاهش ميل جنسي در مردان است!
به گزارش محققين دانشگاهي در خاورميانه اشكهاي دو زن را كه در حال تماشاي يك فيلم غمگين بودند جمعآوري كرده و دستمال كتاني را به آن آغشته كردند. همچنين محلول نمكي درست كردند و پس از قطره قطره ريختن آن روي صورت همان زنها، دستمال ديگري را با اين محلول نمكي آغشته كردند. بررسي اين محققان روي تاثير بوي اشك متمركز شده بود!
از 24 داوطلب مردي كه در اين مطالعه شركت كردند، هيچكدام با بوييدن اشك و محلول نمكي، نتوانستند تفاوت آنها را تشخيص بدهند. سپس از آنها خواسته شد كه در سه حالت به يك سري عكس از چهره زنان نگاه كنند و به جذابيت آنها امتياز بدهند. در حالت اول با دستمال آغشته به محلول نمكي در حالت دوم با دستمال آغشته به اشك زير بيني و در حالت سوم بدون هيچ دستمالي.
محققين به اين نتيجه رسيدند كه فقط بوي اشك واقعي، امتيازي را كه مردان به جذابيت ميدهند، كاهش ميدهد. به علاوه بوي اشك هيچ تاثيري بر ارزيابي آنها از شدت غم تصوير زنان نداشت.
سپس براي اين كه مشخص شود آيا غم تاثيري بر كاهش ميل جنسي مردان دارد يا نه، عكسها را با يك فيلم غمگين عوض كردند. پژوهشگران اينبار براي ارزيابي ميل جنسي، ميزان تستوسترون موجود در بزاق مردان را اندازه گرفتند و متوجه شدند كه فقط در مرداني كه هنگام تماشاي فيلم، دستمال آغشته به اشك واقعي را بو ميكردند، هم در طول پخش فيلم و هم بعد از آن، مقدار تستوسترون كاهش يافته است. اين شاخص ديگري است كه كاهش ميل جنسي را
محققان بر اين باورند كه هدف اشك، نه كاهش ميل جنسي مردان كه كاهش سطح تستوسترون است كه عامل اصلي رفتار پرخاشگرانه و خشونت در مردان است. بنابراين اشك با بوي خود به طرزي نامرئي قدري از خشم مردان ميكاهد.
محققين براي اطمينان بيشتر، آزمايش ديگري انجام دادند. اينبار در حالي كه محققين با تصويربرداري ام.آر.آي عملكردي، الگوي فعاليت مغزي داوطلبان را مشاهده ميكردند، به آنها فيلمهايي نشان دادند كه در شرايط عادي به افزايش تستوسترون منجر ميشود. آزمايش چندين بار تكرار شد: با فيلمهاي شاد، غمگين و خنثي، در حال بوييدن اشك واقعي، محلول نمك و بدون بو. مقايسه الگوهاي مغزي هم نشان داد اشك عامل خاموشي ميل جنسي در مردان است.
ابن نتايج بدان معني است كه اشك نوعي پيام شيميايي ميفرستد كه روي مردان تاثير ميگذارد و اين مستقل از ديدن يا شنيدن اشك ريختن زنان است! اما اين تاثير اشك به چه دردي ميخورد؟
محققان بر اين باورند كه هدف اشك، نه كاهش ميل جنسي مردان كه كاهش سطح تستوسترون است كه عامل اصلي رفتار پرخاشگرانه و خشونت در مردان است. بنابراين اشك با بوي خود به طرزي نامرئي قدري از خشم مردان ميكاهد.
از سوي ديگر، اشك نوعي پاسخ «نه» از طرف زن به مرد است، آن هم به زبان شيميايي!
[ 1390/1/17 ] [ 18:29 ] [ zeyafat10 ]
[ (0) نظر]
اگر چه تمام پدرها و مادرها با آموزش توالت رفتن فرزندان خود سرو كار پيدا مي كنند ولي تحقيقات كمي وجود دارد كه كدام روش از روش ديگر بهتر و مناسب تر بوده و تاثير گذار تر خواهد بود. ظاهرا تشخيص زمان مناسب براي آموزش توالت رفتن و انتخاب روش آموزش توالت رفتن به كودكان، بيشتر به نگرشهاي فرهنگي و اجتماعي مردم بستگي دارد. ولي به طور كلي به نظر مي رسد كه 18 ماهگي الي 24 ماهگي بهترين سن براي آموزش توالت رفتن به كودكان است.
مطالعات نشان مي دهد كه كودكان از 6ماهگي مي توانند ادرار و مدفوع خود را خبر دهند و آن را براي مدت كوتاهي كنترل كنند ولي اين ، توالت رفتن ارادي و مستقل به شمار نمي رود. از طرف ديگر ما مي دانيم كه اگر آموزش توالت رفتن بعد از 26 ماهگي شروع شود دو برابر سريع تر از وقتي كه قبل از 2سالگي شروع مي شود نتيجه مي دهد.
فاكس و آزرين اين ملاكها را براي آموزش توالت رفتن بر مي شمارند:
1- كنترل مثانه(كودك بتواند مثانه اش را كنترل كند و و آن را ر زمان و مكان مناسب تخليه كند و تا چند ساعت خودرا خيس نكند).
2- آمادگي جسمي(كودك بتواند به راحتي اشيا را بلند كرده و و بدون كمك راه برود)
3- آمادگي تعليمي(كودك بتواند دستورات يك يا دو مرحله اي را بفهمد و اجرا كند.
كودكان از 6ماهگي مي توانند ادرار و مدفوع خود را خبر دهند و آن را براي مدت كوتاهي كنترل كنند ولي اين ، توالت رفتن ارادي و مستقل به شمار نمي رود
اما در هر حال با در نظر گرفتن همه اين موارد و دستور العمل ها، مشاهده مي شود كه برخي از كودكان گاه دچار شب ادراري شده و موجبات ناراحتي و احساس گناه خود و عصبانيت والدين را ايجاد مي كنند. منظور ما از اين عدم كنترل ادرار ، مشكلي است كه علت فيزيولوژيكي نداشته و بيشتر تحت تاثير عوامل رواني و يا حتي ويژگي هاي رشدي و رسشي وي ايجاد مي گردد. لذا در ادامه توصيه هايي براي كنترل هر چه بيشتر ادرار در كودكان به والدين عزيز ارايه مي گردد:
توجه داشته باشيد كه اين مساله يك عيب و يا نشانه اي از تنبلي يا مشكلات رفتاري به شمار نمي رود. لذا از كودكتان حمايت كنيد و به او بگوييد اين اتفاق هميشگي نيست و اتفاقي است كه افتاده. ضمنا براي توضيح اين مساله و براي جلوگيري از شرمساري فرزندتان به او بگوييد كه او در اين مشكل تنها نبوده و بچه هاي ديگر هم با چنين مشكلاتي مواجه مي شوند.
براي جلوگيري از شب ادراري شايد لازم باشد كه:
1- خوراكي هاي آبكي و يا نوشيدني ها را در زمان نزديك خواب محدود كنيد.
2- حتما قبل از به رختخواب رفتن او را به دستشويي بفرستيد.
3- دستشويي مخصوص كودك را در مكاني نزديك به جايي كه فرزندتان مي خوابد قرار دهيد.
4- حتي اگر لازم ديديد در نيمه هاي شب او را بيدار كرده و به توالت بفرستيد.
* هرگز فرزندتان را به خاطر اين مساله اذيت نكرده و اجازه تمسخر و دست انداختن را به خواهر و يا برادر وي ندهيد.
*شرايطي را ايجاد كنيد كه تميز كردن رختخواب كودكتان تسهيل شود. براي مثال هميشه ملحفه آماده و تميز داشته باشيد و همچنين لايه زيرين تشك فرزندتان را با مشمع بپوشانيد تا تميز سازي آن آسان شود.
*وقتي فرزندتان شبي بدون مشكل را گذراند به او پاداش دهيد. پاداش، كليد راه اندازي رفتارهاي مثبت است.
* وقتي با كودكي مواجه هستيد كه دچار شب ادراري است، شما بايد اين مساله را درك كنيد كه گاهي وقتها فرزندتان توانايي كنترل ادرارش را ندارد. والدين غالبا توقع دارند كه فرزندشان از 5/2 سالگي به بعد ديگر مشكل شب ادراري نداشته و به طور كامل بتواند ادرارش را كنترل كند در حاليكه اين توقع زيادي است و پزشكان معتقدند كه تازه بعد از 5-6 سالگي است كه مي توان چنين توقعي را به طور كامل داشت. (در حقيقت والدين خيلي زود نگران اين مساله مي شوند) لذا صبوري اولين گام مهم به شمار مي رود. اين خيلي مهم است كه والدين فرزندشان را با كودكان ديگر مقايسه نكنند زيرا هر كودكي شرايط رشدي خاص خود را دارد و در اين زمينه منحصر به فرد است.
* در اين زمينه با يك روان پزشك كودك صحبت كنيد . اين اقدام مي تواند نگراني هاي شما را تا حد زيادي كاهش دهد.
والدين غالبا توقع دارند كه فرزندشان از 5/2 سالگي به بعد ديگر مشكل شب ادراري نداشته باشد در حاليكه تازه بعد از 5-6 سالگي است كه مي توان چنين توقعي را به طور كامل داشت.
هرگز فرزندتان را به خاطر اين مساله اذيت نكرده و اجازه تمسخر و دست انداختن را به خواهر و يا برادر وي ندهيد. در حضور وي با ديگران در مورد اين مشكل كودكتان صحبت نكنيد. اين اقدامات كمك مي كند كه او سريعتر و راحت تر بر ادرار خود كنترل يابد
* از بكار بردن روشهاي درماني كه مختص افرادي است كه هيچ كنترلي بر فرآيند درمان خود ندارد، خودداري كنيد. زيرا شب ادراري به طور كلي مشكلي نيست كه بچه ها در هر سني به انها مبتلا شوند بلكه مشكلي است كه با بكار بردن روشهاي درماني موثر قابل درمان است. اكثر روانپزشكان كودك معتقدند كه شب ادراري يك تاخير، در فرآيند رشد كودكان است و برنامه هاي تقويت منفي عمدتا آسيب زا بوده و بيشتر باعث وارد شدن صدمه به عزت نفس كودكان مي گردد.
*تشك زنگ دار از شيوه هاي درماني موثر در درمان شب ادراري است كه نرخ موفقيت بالايي داشته و بسيار موثر بوده است. اما توجه داشته باشيد كه در بيشتر موارد ممكن است تاثير اين روش درماني هفته ها يا ماهها طول بكشد تا تاثير بگذارد و به همين دليل جز روش هاي درماني فوري به شمار نمي رود.
* در برخي از موارد پزشكان استفاده از هورمونهاي ضدادراري را تجويز مي كنند. هر چند اين روش تنها يك جايگزين هورموني است و ممكن است وقتي اين درمان متوقف شود ، اين روش نيز تاثير خود را از دست بدهد.
[ 1390/1/17 ] [ 18:29 ] [ zeyafat10 ]
[ (0) نظر]
در اولين شباهت نزديك، بحرين و فلسطين هر دو سرزمينهاي اشغالي به شمار ميروند. در بحرين اقليت كوچكي به نام آلخليفه كه از بيابانهاي نجد وارد آنجا شدند، با حمايت انگليسيها موفق به تثبيت موقعيت خود شدند. در فلسطين نيز صهيونيستها در حالي كه اقليت كوچكي بودند با حمايت انگليسيها سرزمين ديگران را اشغال كردند.
آنچه اين روزها در بحرين روي ميدهد، شباهت تام و تمامي با رخدادهاي فلسطين اشغالي دارد و بر پايه واقعيات موجود، صهيونيستها آموزش مزدوران وابسته به آلخليفه براي سركوب مردم را بر عهده دارند.
به گزارش العالم، يك ماه و نيم پس از قيام مردم بحرين براي تحقق خواستههاي مشروع خود، آنها نه تنها به اين خواستها نرسيدند، بلكه در ادامه با اشغال سرزمينشان توسط بيگانگان سعودي، اماراتي و كويتي روبه رو شدند تا همراه با مزدوران وابسته به آلخليفه، اقدام به قتل عام مردم و سركوب شديد آنها كنند.
اما آنچه در اين ميان به نظر با واقعيتهاي ميداني و عملكرد آلخليفه بسيار همخواني دارد، شباهتهايي است كه ميان اين رژيم و رژيم صهيونيستي وجود دارد. اين شباهتها را ميتوان اين گونه برشمرد:
1ـ بحرين و فلسطين هر دو اشغال شدهاند: در نخستين شباهت نزديك، بحرين و فلسطين هر دو سرزمينهاي اشغالي به شمار ميروند. در بحرين اقليت كوچكي به نام آلخليفه كه از بيابانهاي نجد وارد آنجا شدند، با حمايت انگليسيها موفق به تثبيت موقعيت خود شدند، در فلسطين نيز صهيونيستها در حالي كه اقليت كوچكي بودند، با حمايت انگليسيها سرزمين ديگران را اشغال كردند.
2ـ شباهت در تغيير ساختار هويتي: آلخليفه در سالهاي اخير تلاش گستردهاي كرده تا با وارد كردن مهاجران خارجي تركيب جمعيتي آنجا را تغيير دهد، اين سياست درست آموزهاي است كه آنها از صهيونيستها فرا گرفتهاند. حكايت فلسطين اما شصت سال است كه ادامه دارد.
3ـ مقابله با مردم معترض: در سركوب مردم فلسطين صهيونيستها از ارتش، توپ، تانك، بالگرد و هواپيما استفاده ميكنند، همين اتفاق درباره بحرين هم روي داده است. اشغالگران خارجي و مزدوران داخلي آلخليفه از تمام سلاحها و امكانات براي سركوب مردم بهره ميگيرند.
4ـ آواره كردن مردم: مسأله آوارگان فلسطيني دههها است كه بر سر زبانهاست، صهيونيستها با آواره كردن مردم فلسطين سرزمينهاي آنها را غصب كرده و ميكنند، همين رويداد در دهههاي گذشته هم به شدت جريان داشته و دارد. تاكنون هزاران بحريني به جرم مسلمان و شيعه بودن اخراج و آواره شدهاند كه اين مسأله در قيام اخير شدت و حدت بسيار بيشتري داشته است.
هيونيستها نه تنها به آلخليفه در بحرين براي سركوب مردم كمك ميكنند، بلكه افشاي روابط پشت پرده صهيونيستها با رژيم قذافي و كشف سلاحهاي ساخت اين رژيم توسط انقلابيون، نشان داد هر جا مبحث سركوب پيش ميآيد، صهيونيستها به عنوان پاي ثابت آن حاضر هستند
5ـ ويران كردن منازل و اماكن مقدس: براي نخستين بار اين رژيم صهيونيستي بود كه شيوه ويران كردن منازل و نمادهاي مذهبي مسلمانان فلسطيني را در پيش گرفت و بلدوزرهاي كاترپيلار ساخت آمريكا به عنوان نماد ويراني در سرزمينهاي اشغالي، عكس اول بسياري روزنامهها بود، حال رژيم آلخليفه با الگو برداري ـ شما بخوانيد آموزش مستقيم ـ از صهيونيستها اقدام به انهدام منازل و مساجد مخالفان ـ مسلمانان شيعه ـ ميكند.
چندي پيش، پايگاه اطلاع رساني العالم در گزارشي تأكيد كرده بود وزير امور خارجه آلخليفه به بنيامين نتانياهو ديدار كرده است. سوالي كه مطرح ميشود، اين كه بحرين و اسرائيل چه مناسبات اقتصادي ميتوانند داشته باشند، در حالي كه تمام تجارت خارجي بحرين از چند صد ميليون دلار تجاوز نميكند؟ آيا غير از اين بوده كه افسران اطلاعاتي و امنيتي اسرائيلي براي آموزش مزدوران آلخليفه به كار گرفته شوند؟ همان گونه كه در خبرها آمده بود بازجوهاي انگليسي مخالفان بحريني را شكنجه ميكنند.
سوال مهم مطرح ديگر اين است، چرا بايد بحريني كه بيش از 99 درصد مردم آن مسلمان هستند، سفيري را به آمريكا بفرستد كه يك يهودي دو آتشه طرفدار صهيونيسم بينالملل باشد؟ اين موضوع در راستاي طرح نزديكي آلخليفه و صهيونيستها براي سركوب مردم فلسطين و بحرين بوده است.
البته در مورد دلايل آموزش مزدوران بحريني توسط افسران موساد و شاباك اسرائيل، ميتوان دلايل عمده ديگري را هم برشمرد، اما همين اندازه نيز كفايت ميكند تا ثابت شود رژيم آلخليفه و اشغالگران سعودي با صهيونيسم بينالملل همراه هستند و آنها در سركوب مردم بحرين همكاري نزديكي دارند.
در سركوب مردم فلسطين صهيونيستها از ارتش، توپ، تانك، بالگرد و هواپيما استفاده ميكنند، همين اتفاق درباره بحرين هم روي داده است. اشغالگران خارجي و مزدوران داخلي آلخليفه از تمام سلاحها و امكانات براي سركوب مردم بهره ميگيرند
گفتني است، صهيونيستها نه تنها به آلخليفه در بحرين براي سركوب مردم كمك ميكنند، بلكه افشاي روابط پشت پرده صهيونيستها با رژيم قذافي و كشف سلاحهاي ساخت اين رژيم توسط انقلابيون، نشان داد هر جا مبحث سركوب پيش ميآيد، صهيونيستها به عنوان پاي ثابت آن حاضر هستند، همانگونه كه در موضوع كشمير نيز اين افسران اسرائيلي بودند كه شيوههاي سركوب را به مأموران هندي براي ويران كردن منازل مسلمانان كشميري و آواره كردن آن نشان دادند؛ روابطي كه در سطحي گستردهتر همچنان ادامه دارد و براي انتقام گيري تاريخي صهيونيسم از اسلام و مسلمانان به همه جا سرايت ميكند.
[ 1390/1/17 ] [ 18:29 ] [ zeyafat10 ]
[ (0) نظر]
يكي از نيازهاي اساسي زندگي انسان، تعامل و ارتباط با ديگران است. انسان در طول رشد خود، پيوسته براي بقا و پيشرفت خويش، محتاج ارتباط با ديگران است كه بين اين امر با سلامت رابطه اي نزديك وجود دارد. تمام انسان ها به دنبال يافتن كساني هستند كه با آن ها احساس خوش بختي كنند و از زندگي با آن ها لذت ببرند و در كنارشان منفعت بيشتري كسب كنند. در بين ارتباطات انساني، نياز به ارتباط با جنس مخالف هم در مقطعي از زندگي انسان مطرح مي شود و اين زماني است كه پسر و دختر تصميم مي گيرند تا همسر آينده را انتخاب كنند و در اين ارتباط مقطعي كه لازمه شناخت از همديگر است، اصولي مطرح هستند.
بايد توجه داشت كه نيروي پيوندجويي دو جنس مخالف، دل دادگي هاي پسرانه و دلبري هاي دخترانه و دل بستگي هاي طرفين، در قشر جوان وجود دارد. البته اين ارتباط ها و علاقه ها منشأ تشكيل خانواده و بقاي نسل و ادامه حيات مي گردند، ولي بايد در چارچوب اصولي اخلاقي و شرعي باشند.
گاهي اين علاقه ي دروني به جنس مخالف و نياز به ارتباط با او، از چارچوب هنجارهاي اجتماعي و ديني خارج مي شود و به سوي بي عفّتي و گناه كشيده مي شود كه اين امر بسيار ناشايست و غيراخلاقي است.
در اين مقالات ، سعي خواهد شد تا چارچوب ارتباط با جنس مخالف، كه گاهي براي انتخاب همسر لازم است، طبق معيارهاي اسلامي و اخلاقي بيان گردد تا نوجوانان عزيز از شرايط آن مطّلع گردند. اما پيش از بيان اصول ارزشي و اخلاقي ارتباط، لازم است تعريف دوستي با جنس مخالف بيان گردد ـ تا خداي ناكرده ـ جوانان عزيز به اين عمل ضدارزشي و حرام گرفتار نشوند.
تعريف «دوستي دختر و پسر»
بر اساس قواعد كلي حاكم بر ارتباط ميان فردي، نمي توان هر ارتباطي را «دوستي دختر و پسر» ناميد، بلكه مي توان گفت: «دوستي دختر و پسر» يعني: ارتباطي كه بين دو جنس مخالف وجود دارد و در اين ارتباط، محبت، صميميت، عشق و علاقه ي قلبي ويژه وجود دارد و از اين رو، ارتباط دو كودك يا ارتباط تحصيلي يا ارتباط معلم با شاگرد و مانند آن، كه براي اهداف خاصي است، نمي تواند از مقوله دوستي دختر و پسر باشد.
انگيزه هاي برقراري ارتباط با جنس مخالف
1. وعده ازدواج: يكي از بهانه هاي ارتباط بين پسران و دختران وعده ازدواج از ناحيه پسر است و معمولا با اين وعده ها پسران با دختران ارتباط پيدا مي كنند. در حقيقت، دختر و پسر با طرح مسئله «ازدواج» با يكديگر رفاقت كرده، سعي مي كنند نيازهاي عاطفي همديگر را برآورده كنند، اما حقيقت امر اين است كه اين وعده ها در حدّ خيال بافي مي مانند و جامه عمل نمي پوشند; زيرا خانواده چنين افرادي را در حدّ لازم پخته و شايسته براي ازدواج نمي يابند، طرح مسئله «ازدواج» از سوي پسر اگر هم صورت گيرد، با مخالفت خانواده اش روبه رو مي شود و حتي اگر پسر به خواستگاري دختر نيز برود، خانواده دختر چنين ازدواجي را نمي پسندند. بنابراين، وجود فكر ازدواج در بين دختران و پسران تنها نوعي ساز و كار دفاعي براي ايجاد رضايت خاطر و رهايي از اضطرابي است كه در نتيجه عملِ بر خلاف قواعد و هنجارهاي خانواده و جامعه صورت مي گيرد.
بهترين روش ايجاد ارتباط، در پرتو اصول ديني است كه خانواده پسر از خانواده دختر خواستگاري كند و تحت نظارت والدين تحقيقات ادامه يابند و از خصوصيات همديگر مطلع شوند.
2. انگيزه جنسي: از انگيزه هاي ديگر ارتباط دختر و پسر بهره بري جنسي است. اين پديده در ميان اقشاري از جامعه كه از لحاظ رشد فكري و فرهنگي در انحطاط شديدي به سر مي برند، بيشتر ديده مي شود. اين افراد براي ارضاي غرايز جنسي خود، همه ي ارزش هاي خانوادگي و فردي خود را قرباني مي كنند و دست به رفتاري مي زنند كه براي اغلب افراد جامعه، بسيار پست تلقّي مي شود.
چنانچه اين ارتباط هاي ناپسند منجر به رابطه ي جنسي بين دختر و پسر شوند مشكلات زيادي را براي دختر، كه قرباني اصلي اين رابطه است به دنبال مي آورد. اشتغال ذهني درباره ي اين موضوع كه مبادا اين ارتباط براي او در آينده مشكل ساز باشد، تعادل رواني او را به نحو چشم گيري بر هم مي زند و فشار رواني زيادي بر او تحميل مي كند.
چنين دختراني در ازدواج با مشكل روبه رو مي شوند و حاضر به ازدواج نيستند و زماني كه با فشار خانواده روبه رو مي شوند و تن به ازدواج مي دهند، هميشه نگران افشاي رابطه گذشته خود هستند و از اينكه همسرشان از رابطه مخفي آن ها در گذشته آگاه شود رنج مي برند.
3. توهّم قدرت و جاذبه: يكي ديگر از انگيزه هاي دوستي با جنس مخالف اين است كه پسران داشتن دوست دختر را يك قدرت اجتماعي براي خود تصور مي كنند و دختران نيز داشتن يك دوست پسر را يك جاذبه فردي و اجتماعي براي خود به حساب مي آورند.
اما طول نمي كشد كه پي خواهند برد اين قدرت نمايي و جاذبه ارائه شده به قيمت از دست دادن بسياري از جاذبه ها و قدرت هاي اجتماعي و شخصيتي ديگر تمام شده، در نتيجه، دوستي ها به پايان مي رسند و حسرت از دست دادن شرافت و ارزشمندي خويش، دنيايي از تعارض را در درون دختر و پسر باقي مي گذارد.
4. پناه جويي به يكديگر: دختران و پسراني كه مورد بي محبتي در خانواده قرار مي گيرند و از وضعيت رواني و اجتماعي خويش ناراضي هستند و در اين زمينه، خود را سرگردان و آشفته مي يابند، از طريق برقراري روابط پنهان با جنس مخالف، درصدد كسب رضايت و يا به عبارت ديگر، به دنبال يافتن شرايطي هستند كه براي آن ها اطمينان خاطر و رضايتمندي بيشتري فراهم كند و پناه گاهي براي جبران كمبود محبت خود فراهم سازند.
اما اطمينان خاطري كه دختران و پسران از طريق برقراري دوستي بين خود جستوجو مي كنند هيچ گاه حاصل نمي شود; زيرا اين روابط پنهاني و به دور از چشم خانواده صورت مي گيرد. به همين دليل، دختر و پسر بايد وقت و توان زيادي صرف كنند تا بتوانند زمينه اين رابطه را فراهم كنند و تحمل ترس و اضطراب مستمري كه دو طرف بايد تحمّل كنند تا اين روابط از چشم آشنايان پنهان بماند، رضايتمندي و آرامشي را كه به دنبال آن هستند خنثي خواهد كرد.
[ 1390/1/17 ] [ 18:18 ] [ zeyafat10 ]
[ (0) نظر]
عشق اصيل و حقيقي و به قول قرآن «مودت» و «رحمت» لازمه آغاز و استمرار زندگي خانوادگي و مايه نشاط جسمي و عاطفي و روحي است. اگر زن و مرد، پروانه هاي شمع عشق باشند، زيباترين زندگي را به تصوير مي كشند اما برخي عشق در زندگي را با دوستي ها خياباني ... اشتباه گرفته اند، عشق مافوق نيازهاي جسمي و مادي است زيرا نياز مادي و شهواني، چيزي جز يك نياز موقت بدني نيست كه به مجرد تخيله انرژي فشرده جنسي به پايان مي رسد. اما شور عشق هميشه باقي است.
به اعتراف دانشمندان اروپايي در جوامع آزاد كه جاذبه هاي ظاهري و شوق جنسي حاكم است، عشق اولين قرباني است. دراين صورت، عشق هاي برخاسته از نهاد و درون به افسانه تبديل شده جز مدعيان دروغين كسي يافت نمي شود زيرا پسري كه هر روز با دختري مي گردد و هر دم كه نگاه مي كند عده اي را در حال جلوه گري مي بيند ديگر تنوع طلبي در او حاكم شده و از عشق به دور است. جواني كه دنبال چشم چراني است و در كوي و خيابان و بيابان ... دل به عشق بازي اين و آن سپرده است، آيا چيزي جز شهوت و هوس مي داند؟
استاد مطهري مي گويد: «در مورد غريز جنسي و برخي غرايز ديگر، برداشتن قيود در عشق به مفهوم واقعي را مي ميراند و طبيعت را هرزه و بي بند و بار مي كند، در اين مورد هر چه عرضه بيش تر گردد هوس و ميل به تنوع افزايش مي يابد».
«موريس مترلينگ» مي گويد: «عشق در تمامي موجودات وجود دارد، ولي درك آن تابع شرايطي است كه تا آن شرايط جور نشود امكان آن وجود ندارد ... بعضي آن را منحرف مي كنند و ندانسته به صورت تمتع از لذت، مصرف مي نمايند و هيچ از حقيقت آن برخودار نمي شوند».
آري! هر كه خود را رايگان و ارزان به اين و آن بفروشد، معلوم مي شود از بازار قيمت انسان بي خبر است. هر كسي هم كه زود عاشق شود و مرتب معشوق عوض كند، معلوم است كه عشق را به بازي گرفته يا خودش بازيچه هوس شده است. بازي گري و بازيچه بودن، هر دو مايه شرمساري است. بايد درباره مرز ميان عشق و هوس بيش تر انديشيد.
«كارن هرناي» مي گويد: «فرق بين عشق و نياز به جلب محبت آن است كه درعشق احساس دوستي و محبت بر همه چيز مقدم است. در حالي كه در نياز عصبي به جلب محبت، همواره نياز به رفع تشويش دروني مقدماست. بسياري از اين نوع روابط بين انسان ها گرچه اساسش سودجويانه است. مع ذالك ماسك عشق و دل بستگي به چهره مي زنند ... به همين جهت يكي از مشخصات عشق حقيقي، پايدار بودن احساس محبت مي باشد».
بنابراين عشق جنسي و دوستي هاي خياباني كه با تشرح غدد جنسي آغاز و با ارضاي زودگذر جسماني پايان مي يابد، نابودكننده عشق حقيقي و واقعي است. و عشق اصلي را به افسانه تبديل مي كند.
جواني كه با نامه و يا sms هاي «فدايت شوم» و «برايت مي ميرم» و «اگر تو نباشي من هيچم» و «دوستت دارم» خود را مي بازد و همچون پر كاهي به اين سو و آن در حركت است، هميشه در حال هيجانات روحي و التهاب جنسي به سر مي برد خصوصا براي جواناني كه زمينه ارضاء غرائز جنسي فراهم نيست، اين گونه افراد به شدت دچار كم خوابي، بي اشتهايي و عصبانيت هستند و به دنبال آن به شدت دچار بيماري هاي جسماني مي شوند.
روانشناسان بر اين عقيده اند كه امراضي از قبيل زخم معده، كمبود ويتامين ها، رماتيسم، و بيماري هاي رواني و اعصاب و ... از هيجان و التهاب سرچشمه مي گيرد،
«ويل كارنگي» به نقل از دكتري مي گويد: «آنچه مي خوريد، باعث زخم معده نمي شود، بلكه آن چه كه شما را مي خورد (هيجان) موجب پيدايش اين زخم مي شود».
عشق در تمامي موجودات وجود دارد، ولي درك آن تابع شرايطي است كه تا آن شرايط جور نشود امكان آن وجود ندارد ... بعضي آن را منحرف مي كنند و ندانسته به صورت تمتع از لذت، مصرف مي نمايند و هيچ از حقيقت آن برخودار نمي شوند
استاد مطهري مي گويد: «(اين نوع روابط) هيجان ها و التهاب هاي جنسي را فزوني مي بخشد ... با توجه به اين كه روح بشر فوق العاده تحريك پذير است. اشتباه است كه گمان كنيم تحريك پذيي روح بشر محدود به حد خاصي است و از آن پس آرام مي گيرد. هيچ فردي از تصاحب زيبارويان و هيچ زني از متوجه كردن مردان و تصاحب قلب آنان و بالاخره هيچ دلي از هوس (و رفاقت هاي هوس آلود» سير نمي شود. تقاضاي نامحدود خواه ناخواه انجام ناشدني است و هميشه مقرون به نوعي احساس محروميت و دست نيافتن به آرزوها و به نوبه خود منجر به اختلالات روحي و بيماري هاي رواني مي گردد كه امروزه در دنياي غرب بسيار به چشم مي خورد.»
هرگونه ارتباط و دوستي دختر و پسر تا زمانيكه نامحرم هستند از ديدگاه شرع ممنوع است. از مراجع عظام پرسيده شده است كه «نامه نگاري با نامحرم و طرح مسائل عشقي يا شهواني در نامه و ... چه حكمي دارد؟
فرموده اند: جايز نيست و از هر كاري كه موجب مفسده است اجتناب شود. اين گونه روابط خلاف تقوا و ايمان و معنويت را نابود مي كند. علي(ع) فرمود: «لا يجتمع الشهوة و الحكمة؛ شهوت و حكمت و در جاي ديگر تصريح كرد كه «قرين الشهوة مريض النفس معلول العقل؛ كسي كه با شهوت همراه شود جان و عقلش بيمار مي شود».
استاد مطهري مي نويسد: «جواني كه از ديدن رويي زيبا و مويي مجعد به خود مي لرزد و از لمس دستي ظريف به خود مي پيچد، بايد بداند جز جريان مادي جواني در كار نيست. اين گونه عشق ها به سرعت مي آيد و به سرعت مي رود، قابل اعتماد و توصيه نيست، خطرناك و فضيلت كُش است تنها با كمك عفاف و تقوا و تسليم نشدن در برابر آن است كه آدمي سود مي برد ... ».
[ 1390/1/17 ] [ 18:18 ] [ zeyafat10 ]
[ (0) نظر]
خشونتها در شهرهاي مختلف يمن بين مخالفان و نيروهاي امنيتي و طرفداران علي عبدالله صالح تشديد شده است.
به گزارش واحد مركزي خبر به نقل از بي بي سي عربي ،دو روز پس از كشته شدن شماري از تظاهركنندگان در تيراندازي نيروهاي امنيتي و طرفداران علي عبدالله صالح در حديده و تعز، درگيريهايي بار ديگر در صنعاء پايتخت بين دو طرف رخ داد و اين خشونتها به طور فزاينده در حال گسترش است.
البته شمار كشته شدگان و مجروحان در بين جوانان يمني كه خواهان كناره گيري علي عبدالله صالح هستند بيشتر است.
رئيس جمهور يمن با اشاره به وجود سلاح در دست بسياري از مردم، درباره بروز درگيري و خشونت در اين كشور هشدار داده بود.
اما مخالفان يمني مي گويند نيروهاي امنيتي و طرفداران صالح عامل تيراندازي به طرف مردم هستند به ويژه كه اين نيروها بسياري از ميدانهاي محل تجمع معترضان را در شهرهاي مختلف محاصره كرده اند. بسياري از ناظران درباره درگيري مسلحانه در يمن به ويژه صنعاء ابراز نگراني مي كنند. طولاني تر شدن رويارويي سياسي در يمن، خطرات امنيتي در اين كشور را افزايش مي دهد.
در درگيري هاي روز سه شنبه بين مخالفان و نيروهاي دولتي در نزديكي صنعا ، چهار تن كشته شدند . اين درگيري مسلحانه در مقابل ستاد ژنرال علي محسن كه قبلا از متحدان علي عبدالله صالح، رئيس جمهور اين كشور، بود رخ داد. محسن اكنون به معترضان پيوسته است.
روپرت كولويل، كميسارياي عالي حقوق بشر سازمان ملل، از دولت يمن خواست استفاده از زور عليه مردمي را كه به راهپيمايي آرام مشغولند؛ متوقف كند. وي همچنين از دولت يمن خواست به تعهد خود مبني بر تشكيل كميسيون تحقيق درباره ادعاهاي مطرح شده مبني بر كشتار و بدرفتاري به دست نيروهاي دولتي جامه عمل بپوشاند.
[ 1390/1/17 ] [ 18:18 ] [ zeyafat10 ]
[ (0) نظر]
حوزويان استان اصفهان امروز به منظور محكوم كردن جنايت وحشيانه حاكمان مستبد بحرين ، يمن و ليبي در كشتار مسلمانان ، كلاس هاي درس خود را تعطيل كردند .
به گزارش واحد مركزي خبر ، طلاب برادر و خواهر مدارس علميه شهرها و مناطق مختلف استان اصفهان پس از تعطيلي درس با برگزاري تجمعاتي ضمن ابراز همدردي با مسلمانان مظلوم بحرين ، يمن و ليبي ، عليه
حاكمان مستبد و استكبار جهاني در قتل عام مسلمانان اين كشورها شعار دادند .
روحانيان ، استادان ، فضلا و طلاب مدارس علميه شهرها و مناطق استان اصفهان از مجامع بين المللي ، جلوگيري و توقف كشتار مسلمانان در بحرين ، يمن و ليبي را خواستار شدند .
بيش از 15 هزار و500 طلبه خواهر و برادر درحوزه هاي علميه استان اصفهان تحصيل مي كنند .
[ 1390/1/17 ] [ 18:15 ] [ zeyafat10 ]
[ (0) نظر]
به نظر كارشناسان، اعلام زودتر از موعد نامزدي اوباما، ۱۹ ماه پيش از آغاز انتخابات به دلايل اقتصادي صورت گرفته است/كارشناسان معتقدند هر يك از نامزدهاي انتخاباتي دستكم يك ميليارد دلار صرف هزينههاي تبليغاتي خواهند كرد.
در حالي كه هنوز ۱۹ ماه به آغاز انتخابات رياستجمهوري آمريكا باقي است «باراك اوباما»، رئيسجمهوري اين كشور بهطور رسمي نامزدي خود را براي اين مقام اعلام كرد.
به نقل از پايگاه خبري دويچهوله، باراك اوباما دوشنبه (چهارم آوريل) در حالي نامزدي خود را براي انتخابات رياستجمهوري 2012 ميلادي اعلام كرده است كه تنها ۴۶/۵ درصد از مردم آمريكا با سياستهاي اجرايي وي موافق هستند.
اوباما در گفتوگو با روزنامه «واشنگتن پست» درباره اينكه چرا زودتر از معمول نامزدي خود را اعلام كرده است، گفت: «ميخواهم هوادارانم وقت كافي براي تبليغ در مورد برنامههايم را داشته باشند.»
بنابراين گزارش، طرفداران اوباما اكنون ميتوانند با ارائه تقاضاهاي كتبي به كميسيون انتخاباتي فدرال، اجازه دريافت كمك مالي براي اين دوره از انتخابات رياستجمهوري را كسب كنند.
شبكه تلويزيوني «سيانان» گزارش داد كه نخستين گردهمآيي جمعآوري كمكهاي مالي، ۱۴ آوريل در شهر شيكاگو برگزار خواهد شد، شهري كه دفتر اصلي كارزار انتخاباتي اوباما در آن داير شده است.
گفته شده كه باراك اوباما نامزدي خود را از طريق اينترنت به اطلاع هوادارانش رساند.
به نظر كارشناسان، اعلام «زودتر از موعد» نامزدي اوباما، ۱۹ ماه پيش از آغاز انتخابات به دلايل اقتصادي صورت گرفته است.
اوباما گفت:«ميخواهم هوادارانم وقت كافي براي تبليغ در مورد برنامههايم را داشته باشند.»
واشنگتن پست در اين رابطه مينويسد، اوباما بهخاطر تأمين هزينههاي كلان كارزار تبليغاتي خود، به اين اقدام دست زده است.
كارشناسان تخمين ميزنند كه هر يك از نامزدهاي انتخاباتي در اين دوره، دستكم يك ميليارد دلار صرف هزينههاي تبليغاتي خود خواهند كرد.
انتظار ميرود كه تا پايان ماه آوريل، رقيبهاي جمهوريخواه اوباما نيز معرفي شوند.
طبق اين گزارش، محبوبيت باراك اوباما در آغاز سال ميلادي به ۵۰ درصد رسيده بود اما در حال حاضر، بسياري از آمريكاييها با حمله نظامي آمريكا به ليبي و وامگيريهاي كلان دولت اوباما موافق نيستند.
«جورج بوش»، رئيسجمهوري پيشين آمريكا هنگامي كه براي دومين بار خود را نامزد مقام رياستجمهوري كرد، ۷۱ درصد آمريكاييها به سود او رأي ميدادند.
[ 1390/1/17 ] [ 18:9 ] [ zeyafat10 ]
[ (0) نظر]
رييس سازمان ائتلاف بين المللي مبارزه با فرار از مجازات، با اشاره به قرباني شدن هزاران نفر از مردم ليبي، بي توجهي سازمان ملل و نهادهاي بشردوستانه و حقوق بشر به مسئوليت هاي خود در قبال مردم اين كشور، را خيانت توصيف كرد.
به گزارش پخش اخبار چند رسانه اي واحد مركزي خبر ، خانم "مي خنساء" روز چهارشنبه در گفتگو با شبكه العالم اظهار داشت: هرچند آمار دقيقي از تعداد قربانيان در ليبي در دست نيست، اما براساس برخي ارزيابي ها، تاكنون بيش از 15 هزار نفر در اين كشور كشته شده اند.
وي از حضور نداشتن سازمانهاي بشردوستانه و نهادهاي حقوق بشر در ليبي به شدت انتقاد كرد و گفت: حضور نداشتن نمايندگان و اعضاي اين نهادها در ليبي به خيانت به شمار مي رود.
مي خنساء با طرح اين پرسش كه كميته بين المللي صليب سرخ جهاني هم اكنون كجاست؟ افزود: وقتي فاجعه اي بسيار كمتر از فاجعه ليبي در جهان اتفاق مي افتد؛ كميته بين المللي صليب سرخ در صحنه حضور مي يابد، اما اين سازمان اكنون در ليبي هيچ حضوري ندارد.
وي افزود: اين وضعيت به دليل ناآگاهي و يا كمبود پول و امكانات نيست بلكه در واقع توطئه اي عليه مردم ليبي درجريان است.
مي خنساء به اوضاع ناگوار غذايي و بهداشتي مردم ليبي اشاره كرد و گفت: مردم از گرسنگي و كمبود دارو رنج مي برند اما هيچ اقدامي جدي براي حمايت از انقلاب آنها صورت نگرفته است، و به نظر مي رسد توطئه اي براي خاموش كردن شعله اين انقلاب و جايگزين كردن "سيف الاسلام قذافي" به جاي پدرش در ليبي درجريان است.
وي درباره وضعيت فاجعه بار هزاران آواره ليبيايي در مرزهاي شرقي و غربي اين كشور تاكيد كرد: مسووليت رسيدگي به وضعيت اين آوارگان به عهده سازمانهاي حقوق بشر، نهادهاي بشردوستانه و كشورهاي جهان است و كشورهاي همسايه ليبي بايد مرزهاي خود را براي ورود آوارگان باز كنند؛ حتي اگر اين آوارگان كارت شناسايي نداشته باشند.
خنسا خاطرنشان كرد: بيشترين مسئوليت دراين زمينه بر عهده سازمان ملل متحد است، زيرا اين سازمان مي تواند زمينه ورود كميته بين المللي صليب سرخ را فراهم كند؛ گمان نمي كنم در صورت ورود اين كميته به ليبي قذافي جرات آسيب رساندن به يكي از اعضاي آن را داشته باشد، زيرا مي داند كه با اين اقدام سرنگوني اش بيش از پيش قطعي خواهد شد، اما متاسفانه سازمان ملل تاكنون چنين اقداماتي صورت نداده است.
[ 1390/1/17 ] [ 18:9 ] [ zeyafat10 ]
[ (0) نظر]