آخرين خبر

در کوتاه ترین زمان بروزترین باشید

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ آخرين خبر خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

بصيرت :امام خامنه‌اي(مدظله‌العالي) در ديدار فرماندهان سپاه و مسئولان حوزه نمايندگي ولي‌فقيه در سپاه درباره «حركت پيش رونده و رو به تحول نظام اسلامي» بياناتي ايراد فرمودند و نسبت به امور مضر اين حركت، هشدار دادند و فرمودند: يكي از اين كارهاي مضر، دامن زدن به اختلافات و مشتعل كردن فضاي اختلاف و هو و جنجال است كه بايد همه دستگاه‌ها و نهادهاي نظام، مراقب اين موضوع باشند.» ايشان تأكيد كردند: «بايد هر چه ممكن است اختلاف‌نظرها و اختلاف‌سليقه‌ها را كم كرد و در فضاي بحث‌هاي اختلافي ندميد.» رهبر معظم انقلاب با اظهار تأسف شديد از برخي بگومگوها و بحث‌هاي اختلافي در كشور افزودند: «كساني كه به اين بحث‌ها دامن مي‌زنند، آيا خوشحالي دستگاه‌هاي تبليغاتي بيگانه و تحليل‌هاي آن‌ها را نمي‌بينند؟ ابراز شادماني دشمنان، نشان مي‌دهد اين موضوع يك نقطه‌ضعف است؛ بنابراين بايد از ادامه آن جلوگيري كرد.» اين فراز از بيانات امام خامنه‌اي(مدظله‌العالي) در وضعيت حاضر، از مباحثي است كه در قلب و هسته مركزي امنيت ملي ايران قرار دارد. دشمن در رصد مدام خود، آن را يافته؛ از اهميتش نيز آگاه است؛ از آن دست برنمي‌دارد و تلاش مي‌كند بسياري از تحليل‌هاي نادرست و ادعاهاي واهي‌اش را به استناد اختلافاتي كه مشاهده و بزرگ‌نمايي كرده، به ديگران القا كند و بسياري از واقعيت‌هاي ايران را وارونه جلوه دهد. رهبر هوشيار و تيزبين انقلاب اسلامي، اين نقطه سياه و منفذ ورود دشمن را نقطه‌ضعف فعلي كشور شناسايي و اعلام كرده‌اند و در يك فرمان عمومي از همه خواسته‌اند با دوري جستن از هر اقدام اختلاف‌زايي، اين ضعف را برطرف كنند. همه خودي‌ها و غيرخودي‌ها منتظرند تا مشاهده كنند، پيشروان اين معركه خطير نظر و عمل كيانند.

[ 1390/4/15 ] [ 18:37 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحيم

دوم شعبان 1432

روز پاسدار را به شما پاسداران عزيز و همه‌ى اعضاى اين خانواده‌ى بزرگ انقلابى تبريك عرض ميكنيم. علاوه بر اين، اعيادى كه در طول اين ماه مبارك، ما را به ياد افتخارات بزرگ مى‌اندازند و خود ماه مبارك شعبان كه ماه مغفرت است، ماه رحمت است، ماه توجه و تذكر و توسل است، در خور تبريك و تهنيت براى همه‌ى مؤمنان است.

اين ابتكار جالب كه روزى به نام پاسدار را ارتباط بدهند با ميلاد مسعود سيدالشهداء (سلام الله عليه)، يك ابتكار پرمغز و جهت‌دهى است. بايد از كسانى كه اول اين فكر به ذهن آنها رسيده است و ما را متوجه به اين معنا كردند، تشكر كرد؛ زيرا داعيه‌ى سپاه پاسداران، داعيه‌ى بزرگى است: پاسدارى از انقلاب اسلامى، كه حالا مختصرى عرض خواهيم كرد.

اين معنا ـ معناى پاسدارى ـ با همه‌ى ابعاد آن، با همه‌ى ابزارها و وسائل ممكن، در وجود مقدس سيدالشهداء (سلام الله عليه) متجسد است؛ نه اين‌كه ديگران نكردند يا نخواستند بكنند، بلكه به اين معنا كه خانه‌ى پُرِ اين حركت در رفتار دوران ده‌ساله‌ى امامت سيدالشهداء (سلام الله عليه) تحقق پيدا كرده است. تمام راه‌هائى كه ميشود فرزند پيغمبر از آن راه‌ها استفاده كند براى حفظ ميراث عظيم اسلام ـ كه ميراث جد او و پدر او و پيروان راستين آنهاست ـ در زندگى سيدالشهداء محسوس است؛ از تبيين و انذار، از تحرك تبليغاتى، از بيدار كردن و حساس كردن وجدانهاى عناصر خاص ـ همين خواص كه ما تعبير ميكنيم ـ در آن خطبه‌ى منا، اينها همه در طول زندگى سيدالشهداء است. بعد هم ايستادگى در مقابل يك انحراف بزرگ با قصد مجاهدت با جان؛ نه اين‌كه امام حسين از سرنوشت اين حركت بى‌اطلاع بود؛ نه، اينها امام بودند. مسئله‌ى معرفت امام و علم امام و آگاهى وسيع امام بالاتر از اين حرفهائى است كه ماها در ذهنمان ميگنجد؛ بلكه به معناى ترسيم يك دستورالعمل مى‌ايستد، تسليم نميشود، مردم را به يارى ميطلبد، بعد هم وقتى يك عده‌اى پيدا ميشوند ـ كه همان اهل كوفه باشند ـ و اظهار ميكنند كه حاضرند در كنار آن بزرگوار در اين راه قدم بگذارند، حضرت درخواست آنها را اجابت ميكند و به طرف آنها ميرود؛ بعد هم در ميانه‌ى راه پشيمان نميشود. بيانات امام را كه انسان نگاه ميكند، مى‌بيند حضرت عازم و جازم بوده است براى اين كه اين كار را به پايان ببرد. اين‌كه در مقابله‌ى با حركت انحرافى فوق‌العاده خطرناك آن روز، امام حسين (عليه الصّلاة و السّلام) مى‌ايستد، اين ميشود يك درس، كه خود آن بزرگوار هم همين را تكرار كردند؛ يعنى كار خودشان را به دستور اسلام مستند كردند: «انّ رسول الله قال: من رأى سلطانا جائرا مستحلاّ لحرمات الله ناكثا لعهد الله مخالفا لسنّة رسول‌الله يعمل فى عبادالله بالاثم و العدوان فلم يغيّر عليه بفعل و لا قول كان حقاّ على الله ان يدخله مدخله»؛(1) حضرت اين را بيان كردند. يعنى من وظيفه‌ام اين است، كارى كه دارم انجام ميدهم، بايستى ابراز مخالفت كنم، بايد در جاده‌ى مخالفت و ايستادگى قدم بگذارم، سرنوشت هرچه شد، بشود؛ اگر سرنوشت پيروزى بود، چه بهتر؛ اگر شهادت بود، باز هم چه بهتر. يعنى اينجورى امام حسين (عليه السّلام) حركت كردند.

اين شد ايثار كامل و اسلام را هم حفظ كرد. همين حركت، اسلام را حفظ كرد. همين حركت موجب شد كه ارزشها در جامعه پايدار بشوند، بمانند. اگر اين خطر را نميپذيرفت، حركت نميكرد، اقدام نميكرد، خونش ريخته نميشد، آن فجايع عظيم براى حرم پيغمبر، دختر اميرالمؤمنين و فرزندان خاندان پيغمبر پيش نمى‌آمد، اين واقعه در تاريخ نميماند. اين حادثه‌اى كه ميتوانست جلوي آن انحراف عظيم را بگيرد، بايد به همان عظمت آن انحراف در ذهن جامعه و تاريخ، شوك ايجاد ميكرد و كرد. اين فداكارى امام حسين است.

البته به زبان هم گفتن اينها آسان است. كارى كه امام حسين (عليه السّلام) كردند، يك كار فوق‌العاده‌اى است. يعنى ابعاد آن از آنچه كه ما امروز محاسبه ميكنيم، خيلى بالاتر است. ما جوانبش را، ريزه‌كارى‌هايش را غالباً نديده ميگيريم. من يك بار در يك صحبتى، صبر امام حسين (عليه السّلام) را تشريح كردم. صبرش فقط اين نبود كه بر تشنگى صبر كند، بر كشته شدن ياران صبر كند؛ اينها صبرِ آسان است. صبرِ سخت‌تر اين است كه ديگران، افراد صاحب نفوذ، افراد آگاه، افراد محترم هى بگويند آقا نكنيد، اين كار غلط است، اين كار خطرناك است. هى ايجاد ترديد كنند. كى‌ها؟ افرادى مثل عبدالله جعفر، عبدالله زبير، عبدالله عباس؛ اين شخصيتهاى برجسته‌ى بزرگ آن روز دنيا، آقازاده‌هاى مهم اسلام، اينها هى بگويند نكن اين كار را. هر كه باشد، اگر چنانچه آن عزم و آن اراده و آن ثبات در او نباشد، با خودش فكر ميكند كه من ديگر تكليفى ندارم، اينها كه دارند اينجورى ميگويند، دنيا هم كه دارد آنجورى حركت ميكند، بگوئيم و بگذريم. آن كه در مقابل اين اظهارات، در واقع وسوسه‌ها، ترديدافكنى‌ها، راه شرعى درست‌كردن‌ها بايستد و دلش نلرزد و قدم در اين راه بگذارد، او همان كسى است كه ميتواند اين تحول عظيم را به وجود بياورد. و امام بزرگوار ما در اين جهت تشبّه كردند و اقتفاء كردند به سيد و سالار شهيدان، كه من يك وقتى گفتم و حالا نميخواهيم وارد اين مقوله بشويم؛ شرحش مفصل است. اين پاسدارىِ امام حسين است.

سپاه در واقع با اين نامگذارى، با لطافت ميخواهد بگويد كه من در اين راه قدم ميگذارم؛ خيلى خب مبارك است و خيلى بزرگ و مهم است، جا هم دارد. ميشود آدمهاى عيبجو و نكته‌بين و نكته‌سنج بيايند بگويند فلان جا اين اشتباه بود، فلان جا غلط بود، فلان كس اينجورى رفتار كرد. بر همه‌ى جريانها و واحدها و آدمها و شخصيتهاى حقيقى و حقوقى ميشود ايراد گرفت؛ اما اگر منصفانه به حركت سپاه پاسداران نگاه كنيم، از روز اول تا امروز، مى‌بينيم انصافاً سپاه به قول خودش عمل كرده؛ حقاً و انصافاً سپاه در اين راه ايستاده است. آدمها مى‌آيند و ميروند؛ اما آن هويت جمعى محفوظ ميماند؛ يكسان است.

من در آخرين ديدارى كه با عزيزان سپاهى داشتم، يك نكته‌اى را عرض كردم كه آن نكته مهم است؛ فقط اشاره‌اى ميكنم و آن اين است كه گفتم نسلهاى متجدد سپاه، متبدل سپاه، نسلهاى آينده‌ى سپاه بايد سعى كنند يك قدم جلوتر و بالاتر از نسلهاى گذشته بردارند. يعنى عالَم رو به رشد است، رو به تكامل است؛ حركت، حركت تكاملى است، پس جا دارد اگر ما انتظار داشته باشيم، توقع داشته باشيم كه جوانِ وارد شده‌ى در سپاهِ امروز، از لحاظ معرفت، بصيرت، آگاهى، فداكارى، آماده‌به‌كارى، درست كار انجام دادن، بجا كار انجام دادن، بهنگام كار انجام دادن ـ كه اينها خصوصياتى است كه سپاه از خودش در طول اين سالها نشان داده است ـ يك قدم سپاه را از نسل گذشته بالاتر ببرد. به سپاهِ امروز كه انسان نگاه كند، ببيند كه كيفيت بالاست. اين ممكن هم هست؛ نگوئيد چطور چنين چيزى ممكن است. نه، كاملاً ممكن است. يعنى شما نگاه كنيد به شرائطى كه آن روز بود: جنگى وجود داشت و حضور دشمن در خاك ما؛ چه قبل از جنگ تحميلى هشت ساله، حضور ضد انقلاب مسلح، چه بعد هم كه جنگ شروع شد، خود اين يك عامل و انگيزه‌ى قوى‌اى بود كه آدمهاى بى‌تفاوت را هم حركت ميداد و مى‌آورد داخل آن صحنه‌ى عجيب و پرشور. امروز آن جنگ نيست؛ يك جنگ ظريف‌ترى هست و البته خطرناك‌ترى. آگاهى از اعماق اين جنگ يك توانائى بيشتر و هوشمندى بيشترى را ميطلبد. اگر ما ديديم امروز كسانى وارد اين ميدان هستند و تلاش ميكنند و مبارزه ميكنند و با بصيرت در وسط ميدان مى‌ايستند، پس جا دارد كه بگوئيم اين از لحاظ انگيزه، از لحاظ عمل، كمتر از او نيست. اگر بهتر عمل كند، بهتر هم هست. در آينده هم همين جور ميتواند باشد؛ همت را اين بايد قرار داد.

امروز من عرض ميكنم هويت سپاه كه هويت پاسدارى است، به معناى يك مفهوم محافظه‌كارانه تلقى نشود. پاسدارى يعنى نگه داشتن، حفظ كردن. اين حفظ كردن را ميتوان با يك تفسير محافظه‌كارانه معنا كرد. يعنى بگوئيم وضع موجود انقلاب را حفظ كنيم؛ من اين را نميگويم. حفظ انقلاب به معناى حفظ وضع موجود نيست. چرا؟ چون انقلاب در ذات خود يك حركت پيشرونده است، آن هم پيشرفت پرشتاب. به كجا؟ به سمت هدفهاى ترسيم شده. هدفها عوض نميشوند. اين اصول و ارزشهائى كه بر روى آن بايستي ايستادگى كرد و براى آن جان داد، اصول و ارزشهائى هستند كه در اهداف، مشخص شده‌اند. هدف نهائى، تعالى و تكامل و قرب الهى است. هدف پائين‌تر از آن، انسان‌سازى است؛ هدف پائين‌تر از آن، ايجاد جامعه‌ى اسلامى است با همه‌ى مشخصات و آثار، كه استقرار عدالت در آن باشد، توحيد باشد، معنويت باشد. اينها اهداف هستند. اين اهداف عوض‌شدنى نيستند؛ يعنى ما نميتوانيم بيائيم مايه بگذاريم تا از هدف كم كنيم. بگوئيم خيلى خب، يك روز ميخواستيم عدالت برقرار كنيم، حالا ميگوئيم عدالت كه نميشود، يك نيمه‌عدالتى برقرار كنيم! نه، عدالت. اين، هدف است. توحيد، استقرار شريعت اسلامى به طور كامل، اينها اهداف است، اينها تغييرپذير نيست. ليكن در جهت حركت به سمت اين اهداف، سرعتها قابل كم و زياد شدن است، شيوه‌ها قابل تغيير يافتن است، تدابير ممكن است جورواجور باشد. در اين جهت، انقلاب پيشرونده و پيش‌برنده است. حفظ انقلاب يعنى حفظ همين حالت پيشروندگى و پيش‌برندگى. پاسدارى از انقلاب، به اين معناست. اگر ما اينجور نگاه كرديم و مفهوم پاسدارى را اينجور فهميديم، آن وقت آن طراوت و شور و هيجانى كه در حركت پاسدارى هست، مضاعف خواهد شد.

جوانِ امروز اكتفا نميكند به ظواهرى كه حالا در جامعه‌ى ما به هر حال تا حدود زيادى هست، بلكه اعماق را، مغزها را، سيرتها را مورد توجه قرار ميدهد؛ دنبال آنها حركت ميكند. ايمانهاى عميق، آگاهى‌هاى بيشتر؛ اينها چيزهائى است كه ما بايد دنبالش باشيم. پس اين پاسدارى است به معناى صحيح، به معناى كامل، به معناى درست؛ پاسدارى از حركت انقلابى و پيشرفت انقلابى.

خب اگر بخواهيم اين كار بشود، دو حركت در سپاه بايد انجام بگيرد: يك حركت، حركت درونى سپاه است؛ در درون خود، يعنى خود را تكامل ببخشد. يك حركت، حركت به معناى يك جزء پيش‌برنده‌ى مجموعه‌ى كل نظام و انقلاب است، يعنى تأثيرگذارى در بيرون. اين دو تا حركت به موازات هم بايد پيش برود. اگر ما از آن حركت اول غافل بوديم، در درون مجموعه‌ى سپاه و خانواده‌ى سپاه آن حركت پيشرونده و ترقى‌بخش و تعالى‌بخش را انجام نداديم، حركت دوم، يعنى تأثير سپاه در پيشبرد مجموعه‌ى انقلاب، ناكام خواهد ماند. دست و پائى هم اگر بزند، دست و پاى غلطى خواهد بود؛ چون:

ذات نايافته از هستى بخش

كى تواند كه شود هستى‌بخش

پس دو تا حركت لازم است: آن حركت درونى، همانى است كه فرمانده‌ى محترم سپاه، به ابعادى از آن اشاره كردند، كه درست است؛ من تأييد ميكنم، همين كارها بايد انجام بگيرد. اين حركت درونى يك بعد مادى و يك بعد معنوى دارد. بعد معنوى همين پرداختن به ارزشها به معناى حقيقى كلمه، يعنى مشخص كردن شاخصهاى ارزشى پاسدارى و عرضه كردن خود و ديگران بر اين شاخصها به قصد پيشرفت، به قصد صيرورت صحيح و كامل به سمت آن هدفها است. اين بعد معنوى‌اش است، بعد مادى‌اش هم همين كارهاى خوبى است كه در سپاه دارد انجام ميگيرد؛ بعد تشكيلات، بعد علمى و تحقيقاتى، بعد ساخت و ساز و توليد، بعد آموزشهاى نظامى و نظاميگرى و از اين قبيل. اينها همه بايد در كنار هم انجام بگيرد. يك مجموعه‌ى زنده‌ى پرنشاطِ هميشه‌جوان كه فرسودگى و پيرى در آن راه ندارد، آن وقت از سپاه به وجود خواهد آمد كه خوشبختانه امروز زمينه‌هايش آماده است، زيرساختهايش آماده است، تجربياتش موجود است، انگيزه‌هايش بحمدالله هست. اين ميشود حركت درونى. اين مجموعه به عنوان يك مجموعه‌ى شاخص، يك خط الگوى روشن وجود خواهد داشت. ممكن است كسانى از جوانهاى ما، از مردم ما وارد سپاه هم نشوند، اما اين الگو را براى زندگى خودشان انتخاب كنند؛ الگوى معنويت درست، و الگوى فكر و تدبير و راه درست و حركت صحيح در زمينه‌هاى سازندگى.

بعد نوبت به تأثير اين حركت در حركت مجموعه‌ى انقلاب ميرسد. اين هم به خودى خود حاصل خواهد شد. وقتى يك مجموعه‌ى زنده، پرنشاط، باطراوت، پيشرونده، بشدت پايبند به مبانى و اصول و ارزشها در نظام وجود دارد و دارد حركت ميكند و زنده است و همه جا را مى‌بيند و آگاهى دارد و بصيرت دارد و تأثير ميگذارد، اين قهراً در پيشبرد مجموعه اثر تعيين كننده خواهد داشت ـ البته اين مخصوص سپاه هم نيست؛ من اين حرف را عيناً براى حوزه‌هاى علميه هم ميگويم، براى نهادهاى دولتى هم ميگويم، منتها اندازه‌ها و وزن اينها با هم يكسان نيست؛ هر كدام جايگاهى دارند، وزنى دارند. حالا فعلاً درباره‌ى سپاه صحبت ميكنيم ـ و ما به اين حركت سازنده و پيشرونده و متكامل احتياج مبرم داريم. يعنى اسلام، امروز نيازمند به اين حركت است.

حركت نظام جمهورى اسلامى اثر خودش را در دنيا بخشيده است، تأثيرات عميقى گذاشته است، قدرتهاى استكبارى و شيطانى را تضعيف كرده است، راه‌هاى تازه‌اى در مقابل ملتها باز كرده است. يك فصل تازه‌اى در دنيا شروع شده است، يعنى هرچه انسان نگاه ميكند، ديگر نظيرى براى آن نيست. البته بنده، هم در عمر خودم در دوره‌ى جوانى، هم در تاريخ، تحولات گوناگونى را كه در جاهاى گوناگون دنيا از جمله در منطقه‌ى ما اتفاق افتاده است، يا ديده‌ام يا خوانده‌ام. اين انقلابهائى كه در كشورهاى آفريقائى، آمريكاى لاتين، انقلابهاى چپ در دهه‌ى 60 ميلادى ـ يعنى پنجاه سال قبل مثلاً ـ اتفاق افتاد، اينها را ديديم؛ نه اين‌كه ندانيم كه سابقه‌ى تاريخى اين تحولات چيست و چه جورى است؛ نه، اينها را ديده‌ايم. اما اين كه امروز دارد اتفاق مى‌افتد، بيسابقه است؛ اين ديگر نظير ندارد. در آن حوادثى كه در دهه‌ى 60 ميلادى پيش مى‌آمد ـ چه در آفريقا، چه در آمريكاى لاتين، چه در برخى از كشورهاى آسيا ـ آنچه كه اتفاق مى‌افتاد، غلبه‌ى يك حزب و يك تشكيلات بود بر سرنوشت يك ملت؛ با يك گرايش مادى و ماركسيستى، كه معنويت و خدا در آن وجود نداشت. ميگفتند مردمى؛ اما مردمى بودنش به اين بود كه يك حزبى غالباً هم با كودتا مى‌آمد سر كار. همين احزاب و رژيمهاى به اصطلاح انقلابى كه در شمال آفريقا سر كار آمدند، همه‌شان با كودتا سر كار آمدند؛ مثل جمال عبدالناصر، مثل همين قذافى و ديگران. حركتِ مردمى و انقلاب به معناى حقيقى نبود. آنچه امروز دارد اتفاق مى‌افتد، حضور مردم است با تنشان، با جانشان؛ اينها مردمند. ممكن است احزاب هم به معنائى حضور داشته باشند يا تأثير هم داشته باشند؛ اما آن كه توى ميدان است، يك مجموعه‌ى نظامى نيست، يك مجموعه‌ى كودتاگر نيست؛ مجموعه‌هاى مردمى‌اند، توده‌هاى مردمى‌اند، آن هم با گرايش توحيدى و خدائى و الهى؛ با الله اكبر، با نماز جماعت. حالا تبليغات آمريكائى و صهيونيستى بگذار انكار كنند ؛ خب بكنند، واقعيت كه با انكار آنها عوض نميشود. واقعيت اين است. اين اصلاً سابقه ندارد. تا آنجائى كه ما در دورانهاى انقلابها ديده‌ايم و شنيده‌ايم و خوانده‌ايم، يك چنين چيزى با اين فراگيرى اصلاً سابقه ندارد. اين يك چيز جديد است. يعنى واقعاً تاريخ منطقه و به تبع آن تاريخ دنيا ورق خورده است؛ يك فصل جديدى آغاز شده. ما اينجا چه كاره‌ايم؟ من هيچ نميخواهم ادعا كنم و بگويم انقلاب اسلامى همه‌كاره بود ـ حالا بعضى هم حساسند از اين‌كه گفته بشود منشأ اين انقلابها، انقلاب اسلامى است ـ نه، اصلاً چنين ادعائى هم نميكنيم، لازم هم نيست چنين ادعائى بكنيم؛ اما مسئله اين است كه امروز همان حركتى كه ما ملت ايران سى سال قبل، سى و دو سال قبل شروع كرديم، عيناً همان حركت را با يك تفاوتهاى منطقه‌اى و بومى و جغرافيائى و تاريخى، در دنياى اسلام در چندين كشور داريم مشاهده ميكنيم. و من عرض كردم موج بعدى اين كار در مناطق خيلى دوردست‌تر هم وجود دارد و چنين چيزى پيش خواهد آمد، كه اين براى ما تشويق‌آميز است، اين براى ما مبشّر است، مژده‌بخش است؛ نشان ميدهد كه ما اميدمان به آينده بايد بيشتر باشد.

البته دشمن با همه‌ى توان روى همين نقطه دارد كار ميكند. نميخواهد اين الگو جلوى چشم ملتهاى مسلمان گرفته بشود، بگويند ببينيد ايران به كجا رسيد. اما چه بخواهند، چه نخواهند؛ بپسندند، يا نپسندند، اين اتفاق افتاده است. همين كارهاى علمى و فنى و تحقيقاتى‌اى كه شماها و سازمانهاى ديگرِ نيروهاى مسلح دارند ميكنند و آنچه كه در خارج از نيروهاى مسلح، در دانشگاه‌ها، در مراكز گوناگون تحقيقاتى، امروز دارد در كشور انجام ميگيرد، اينها چيزهائى است كه آينده‌ها را به طور دقيق تصوير و ترسيم ميكند؛ يعنى مهره‌هاى آينده را، يكى يكى دارد ميچيند. اينهاست كه معين ميكند آينده مال كيست. اين البته به بركت اسلام و روحيه‌ى انقلابى است، اين روحيه را بايستى تقويت كرد. بنابراين، پاسدارى از انقلاب را به اين معنا بگيريم. به اين معناى متحول، متطور، پيشرونده.

يكى از چيزهائى هم كه حالا در عرصه و در ميدان لازم است به آن توجه كنيم، اين است كه: مراقب باشيم دستگاه‌هاى انقلاب سرشان گرمِ كارهاى غيرمفيد و احياناً مضر در اين حركت پيشرونده نشود، كه يكى از اينها، همين مسئله‌ى اختلافات است، كه من اگر روى اينها تكيه ميكنم، به خاطر اين است. يك وقت هست كه يك جريانى در مقابل انقلاب مى‌آيد قد علم ميكند به قصد كوبيدن انقلاب، خب، وظيفه‌ى هر كسى است كه دفاع كند. انقلاب از خودش دفاع ميكند، مثل هر موجود زنده‌ى ديگرى. انقلابى كه نتواند در دوران فتنه، در دوران ايجاد كودتاهاى گوناگون ـ سياسى و نظامى و امثال اينها ـ از خودش دفاع كند، زنده نيست. اين انقلاب زنده است؛ لذا از خودش دفاع ميكند، غالب هم ميشود، پيروز هم ميشود، برو برگرد هم ندارد؛ كمااينكه در سال 88 ديديد اين كار اتفاق افتاد. يك وقت اين است قضيه، يك وقت نه، قضيه، قضيه‌ى ايستادگى در مقابل يك حركت براندازانه و اينچنين نيست؛ اختلاف نظر، اختلاف سليقه، اختلاف عقيده احياناً است. اينها را بايستى هرچه ممكن است فرو كاست. اينجور چيزها را هرچه ممكن است بايد كم كرد. مشتعل كردن اين اختلاف نظرها مضر است.


يك مسئله اين است كه اگر يك كسى يك حرف غلطى زد، آيا كسى بايد به او جواب بدهد يا نه؟ خب، بله معلوم است. جواب دادن به حرف غلط، شيوه‌ى خودش را دارد، راه خودش را دارد، كار خاص خودش است. يك وقت هست كه حالا كه كسى يك حرف غلطى زد، ما بيائيم مثلاً صدجا اين حرف غلط را تابلو كنيم، شعار كنيم كه آقا، فلانى اين حرف غلط را زد، تا همه بدانند. اين است كه اشتباه است، خطاست. من با حركت روشنگرانه از سوى هر كسى، از سوى هر نهادى، هيچ مخالفتى ندارم، بلكه علاقه‌مندم و معتقدم به مسئله‌ى تبيين. يعنى اصلاً جزو راهبردهاى اساسى كار ما از اول، مسئله‌ى تبيين بوده است. تبيين لازم است؛ اما اين معنايش اين نيست كه ما به اختلافات درونى، هى دامن بزنيم. مراقب باشيد. اين را همه بايد مراقب باشند؛ بخصوص سپاه. سپاه مراقب باشد. در جريانهاى سياسى، در جريانهاى گوناگون فكرى و سليقه‌اى مطلقاً مشتعل كردن فضا مناسب نيست. حالا شماها الحمدلله همه‌تان بصيريد، آگاهيد، لابد از جريانات خبر داريد و الان همين اوضاعى را كه توي كشور هست، مى‌بينيد كه متأسفانه اين عليه آن، آن عليه اين؛ و دستگاه‌هاى خارجى چه خوشحالى‌اى ميكنند؛ تحليل ميگذارند رويش: بله، بينشان اختلاف افتاد، نابود شدند، از بين رفتند(!) آرزوهاى خودشان را هى مرتباً تكرار ميكنند. خب، پيداست كه اين مسئله نقطه‌ى ضعف ماست. نبايد بگذاريم اين نقطه ضعف ادامه پيدا كند يا افزايش پيدا كند. اينها را بايد توجه داشت. حركت، حركت متين، مستدل و مستند باشد. اگر كسانى اختلاف‌نظرهائى دارند، با استدلال بيان كنند. عرض كردم، من معتقد به تبيين هستم. در دوران مبارزات هم، اختلاف ما با چپي‌ها و ماركسيست‌هائى كه آن وقت مبارزه ميكردند، سر همين بود كه ما ميگفتيم بايد تبيين كرد، آنها به تبيين اعتقاد نداشتند؛ يك چيز ديگرى ميگفتند، يك تفسير ديگرى داشتند. كار انقلاب از اساس با تبيين، روشنگرى، بيان منطقى، مستدل و دور از هو و جنجال بود. اگر هو و جنجال وارد شد، حرف منطقى را هم خراب خواهد كرد. ممكن است چهار نفر جذب شوند، اما چهار نفر آدم هوشمندتر دفع ميشوند. اين، حرف ماست؛ اين، عرض ماست.

حركت، حركت پيشرونده باشد. به خيلى چيزها نياز هست. من اينجا يادداشت كردم؛ از جمله صفِّ واحد بودن، كه همين مسئله‌ى وحدتى است كه عرض كرديم. «انّ الله يحبّ الّذين يقاتلون فى سبيله صفّا كانّهم بنيان مرصوص»؛(2) مثل يك ستون مستحكم، مثل يك ديوار حصين و نفوذناپذير در مقابل تهاجم دشمن بايستى ايستاد.

حالا شما جوانهاى عزيز كه در سپاه هستيد؛ روحانيون عزيز، علما، طلاب جوان و مؤمن و فعال كه در دفتر نمايندگى مشغول به كار هستيد، دو چيز را بدانيد: يكى اين‌كه همه‌تان خيلى كار داريد؛ هم جوانهاى سپاهى، هم روحانيون محترم؛ خيلى كار جلوتان داريد كه بايد انجام بدهيد. دوم اين‌كه بدانيد كه همت اگر بكنيد، اين كارها را حتماً ميتوانيد انجام بدهيد و يك برهه‌اى از زمان كه بگذرد، ناگهان مى‌بينيد در يك نقطه‌ى بالاترى قرار داريد؛ يعنى پيشروندگى حتمى است. تلاش كه بود، همت كه بود، اميد كه بود، حتماً پيشروندگى هست؛ يعنى برو برگرد ندارد. اين را بايستى مجموعه‌ى سپاه در نظر داشته باشند. البته برنامه‌ريزى‌هاى گوناگون در صدر تشكيلات سپاه يك امر لازم و دائمى و هميشگى است كه بايستى انجام بگيرد، دارد هم انجام ميگيرد و خوب هم هست. و اميدواريم ان‌شاءالله خداى متعال كمكتان كند. امروز همين مقدار بس است. اميدواريم خداوند شماها را مشمول لطف خودش قرار بدهد.

اين را هم به مسئولين محترم سپاه، چون حالا اغلب اينجا هستيد، عرض كنم، كه يكى از كارهاى خيلى لازم كه من الان به آقاى سردار فرماندهى كل سپاه هم اين را تذكر دادم، اين است كه به خانواده‌هاى شهدايتان رسيدگى كنيد. رسيدگى هم مهمترينش و بهترينش عبارت است از تلطف و احوالپرسى و خبرگيرى؛ همه‌اش كمك نيست، خيلى‌ها هم به كمك احتياج ندارند؛ اما به محبت و ملاطفت و همراهى و همدلى، همه احتياج دارند؛ از بالا تا پائين همه دوست ميدارند كه مورد ملاطفت قرار بگيرند. بعضى از شهداى سرافراز ما بحمدالله شهرت همگانى دارند، همه اينها را ميشناسند؛ خيلى‌ها هم هستند كه نه، پيش اهل آسمانها البته مشهورند؛ آنها را ملائكه‌ى خدا خوب ميشناسند؛ اما در بين ماها، شايد خيلى معروف نيستند؛ به اينها بپردازيد، سراغ اينها برويد و اميدواريم ان‌شاءالله دوستان يك عملكرد منسجم و مدونى در اين زمينه پيش‌بينى كنند.


اميدواريم خداوند شماها را محفوظ بدارد، باقى بدارد و مشمول ادعيه‌ى ولى عصر (ارواحنا فداه) باشيد و روح مطهر امام بزرگوار و روح مطهر شهدا از همه‌ى شما و ما راضى باشد.


والسّلام عليكم و رحمةالله و بركاته

[ 1390/4/15 ] [ 18:21 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت:تام دانيلون، مشاور امنيت ملي اوباما، روز گذشته در مصاحبه با شبكه خبري سي‌ان‌ان‌، از آمادگي كاخ سفيد براي از سرگيري گفت‌وگوي هسته‌اي با ايران خبر داد و گفت: «راه ايراني‌ها باز است تا به ميز مذاكره بيايند و به موضوع‌هاي هسته‌اي بپردازند.» اين اظهارات در حالي صورت گرفته كه چند ماه از آخرين گفت‌وگوي ايران با گروه 1+5 گذشته و تنها اتفاقي كه در اين بين افتاد، نامه‌اي بود كه سعيد جليلي، دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران، در ارديبهشت سال جاري براي كاترين اشتون، مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا، فرستاد و آمادگي ايران را براي از سرگيري گفت‌وگوها اعلام كرد كه آن‌ها با بيان اينكه در نامه جليلي پيشنهاد جديدي وجود نداشت، آن را رد كردند. اما در بحث جديد بايد دقت شود كه دعوت‌كننده نه اشتون بوده نه جليلي؛ دعوت‌كننده آمريكاست، پس بايد در پي علت اين دعوت بود. به احتمال زياد برخلاف آنچه كه برخي گمان كرده‌اند، آمريكا خواهان گفت‌وگوي دو طرفه با ايران نيست و درخواستش به روند رسمي و پذيرفته شده مذاكرات يعني گفت‌وگو در قالب و با تركيب 1+5 باز مي‌گردد به نظر مي‌رسد در پس اين درخواست، دو عامل تحريك‌كننده وجود دارد: الف- از دست رفتن زمان و ارزش موضوعي بحث براي افكار عمومي جهان در سايه تحولات به درازا كشيده شده منطقه؛ كه طولاني‌تر شدن آن، تبديل بحث هسته‌اي ايران به موضوعي جذاب براي افكار عمومي را مشكل مي‌كند. ب- اوباما به انتخابات نزديك مي‌شود در حالي كه لابي صهيونيسم از عملكردش در قبال منافع رژيم صهيونيستي كه بحث هسته‌اي ايران نيز در آن قرار دارد، راضي نيست و در وضعيت موجود، اعلام اين درخواست، حداقل‌كاري است كه آمريكا مي‌توانست انجام دهد.

[ 1390/4/15 ] [ 18:21 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به رزمايش بزرگ پيامبر اعظم 6 گفت: بيش از 80 درصد پايگاههاي آمريكائي در منطقه را در برد موشكهاي خود داريم. به گزارش واحد مركزي خبر ، سردار سرتيپ پاسدار امير علي حاجي زاده، در مصاحبه با راديو گفتگو به تشريح بازتاب جهاني رونمايي از سيلوهاي زير زميني پرتاب موشك در ايران پرداخت و و با اشاره به ضرورت ايجاد امنيت و واكنش سريع در زمان كوتاه گفت: سيلوهاي نگهداري موشكها به نحوي توليد شده اند كه در برابر شرايط آب و هوايي متغيير ايمن هستند. سرتيپ پاسدار امير علي حاجي زاده با تاكيد بر اينكه فناوري ساخت سيلوها كمتر از خود موشكها نيست، گفت: اين فناوري كاملا بومي است و از 15 سال قبل به اين فناوري ها دست يافته بوديم. وي در توضيح علت افشاي توانايي ايران به اين فناوري اظهار كرد: با تعدد و تكثير اين سيلوها و بيشمار شدن آنها طبيعي است كه اين مسئله مطرح و رسانه اي شود. فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي توضيح داد: چون مجموعه هاي موشكي كه جزء مجموعه هاي اصلي نظامي محسوب مي شود ، زياد است ، به همين دليل تعداد اين سيلوها نيز بسيار است و بايد بتوانيم به توليد اين سيلوها استمرار بخشيم. سرتيپ پاسدار امير علي حاجي زاده ؛ برد موشكهاي آزمايش شده در اين رزمايش را از 250 كيلومتر تا 2000 هزار كيلومتر دانست و گفت: اين برد شامل موشك هاي عمود پرواز بالستيك است. فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به تشريح روند ساخت سيلو براي موشك قيام پرداخت و تصريح كرد: در چند سال گذشته با ساخت موشك قيام كه بدون باله است، قطر سيلوها نيز كاهش يافته است. سرتيپ پاسدار امير علي حاجي زاده با اشاره به اينكه ما از اين سيلوها براي مقابله با تهديدها استفاده مي كنيم، اظهار داشت : اهداف اسرائيلي يا آمريكائي تفاوت نمي كند ، هدف ما دفاع از امنيت كشور است. فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به اينكه در منطقه ما بيش از 80 درصد پايگاههاي آمريكائي را در برد موشكهاي خود داريم ، يادآور شد: تنها هدف دور دست ما يعني اسرائيل در بعد 1200 كيلومتري از ماست. وي به تشريح سياستهاي دفاعي و تهاجمي كشور پرداخت و گفت: ما براي دفاع از كشور از تاكتيكهاي تهاجمي استفاده خواهيم كرد اما عليه كشورهايي كه با ما سر جنگ نداريم ، هيچ موضع نظامي نداريم. سرتيپ پاسدار امير علي حاجي زاده تصريح كرد: با گذشت زمان كمك مي كنيم كه سيستمها پيشرفته تر شود و طبيعي است كه بتوانيم اين موشكها را از راه دور كنترل كنيم. فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به اينكه رزمايش بزرگ پيامبر اعظم 6 ، ده روزه است ، خاطرنشان كرد: رادار برد 1100 كيلومتر را هم آزمايش كرديم كه با آن تمام موشكها را توانستيم از راه دور كنترل كنيم. مرحله دوم رزمايش موشكي پيامبر اعظم (ص)6 ديروز با پرتاب 14 فروند موشك زلزال ؛شهاب يك ؛ شهاب دو؛ شهاب سه نوع قدر اف برگزار شد.

[ 1390/4/9 ] [ 19:36 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :اكونوميست با اذعان به پايان فتنه سبز پس از حصر خانگي سران فتنه نوشت: بعد از حصر خانگي موسوي و كروبي، جنبش‌سبز هم به پايان رسيد و مردم براي آزادي آن‌ها تظاهرات گسترده‌اي انجام ندادند، زيرا آن‌ها سمبل اصلي جنبش‌سبز نبودند! نكته جالب اينكه، بسياري از فتنه‌گران و حاميان غربي‌شان تا پيش از حصر سران فتنه، آنان را رهبران اصلي اين فتنه معرفي مي‌كردند و هرگونه برخورد نظام با آنان را عامل تشديد آشوب‌ها و شورش‌هاي گسترده مي‌دانستند؛ اما امروز خودشان هم از بي‌خيالي مردم پس از حصر خانگي سران فتنه متعجب شده‌اند و ضمن هذيان‌گويي، ديگر حتي آنان را اصلاً رهبران فتنه سبز هم نمي‌شناسند!

[ 1390/4/9 ] [ 19:36 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت:مسعود رجوي حتي به تجاوز جنسي به زنان در سطوح بالاي فرماندهي و لايه اول زنان شوراي رهبري بعد از مريم ادامه دادندو اين روند به ساير زنان هم ادامه يافت . فرزند ابوالحسن بني صدر و همسر سابق مسعود رجوي سركرده گروهك تروريستي منافقين پرده از جنايات اين سازمان برداشت. وي در ديداري كه با بتول سلطاني يكي از اعضاي سابق فرقه رجوي داشته جنايات مسعود رجوي را در يك گفت و شنود مورد بحث و بررسي قرار داده است. به گزارش جوان، بتول سلطاني در اين گفت و شنود با اشاره به اسارت فكري انسان در صورت ها و اشكال در مناسبات تشكيلاتي مجاهدين خلق گفته است:مسعود رجوي بعد از دادن هژموني به زنان و بركناري مردان در سطح كل شوراي رهبري و تصميم گيري هاي سازمان به مرور و بعد از طلاق هاي اجباري در اين سازمان اقدام به راه انداختن " حوض " و " رقص رهايي " كه رقص برهنه اعضاي زن شوراي رهبري در حضور وي مي باشد ، كرده است. وي همچنين تصريح مي كند: مسعود رجوي حتي به تجاوز جنسي به زنان در سطوح بالاي فرماندهي و لايه اول زنان شوراي رهبري بعد از مريم ادامه دادند و اين روند با ساير زنان نيز ادامه يافت. فيروزه بني صدر نيز در اين ديدار با اشاره به اين كه رجوي همچون رهبر يك فرقه عمل كرده و مي كند با تائيد اظهارات سلطاني تصريح مي كند كه از نظر او رجوي بخاطر " قدرت " همه اين كارها را انجام داده است حتي بركناري مردان و دادن هژموني به زنان و همينطور تجاوز به زنان سطح فرماندهي براي مشروط كردن در ابعاد بسا عميقتر به خودش و اجراي دستوراتش بوده است. وي همچنين با بيان اينكه عامل طلاق وي از رجوي تفكرات دگم،هيستريك و روحيه قدرت طلبانه رجوي بوده در عين حال براي توجيه ازدواج خود با رجوي تاكيد كرده است كه ازدواج وي معمولي بوده و هيچ ربطي به توجيه هاي ايدئولوژيك نداشته است. درهمين رابطه سلطاني نيز در اين ديدار در پاسخ به پرسش فيرزوه بني صدر مبني بر سرنوشت كودكان اعضاي اين فرقه ا زجمله فرزند رجوي و مريم ابريشم چي(مريم رجوي) گفت كه اكثر فرزندان اعضاي سازمان از جمله فرزندان خودش قرباني شده اند و فرزندان مريم و مسعود رجوي را نيز شخص رجوي در اشرف نگاه داشته و قرباني كرده است تا براي اينكه در سايرين بيشتر انگيزه ماندن در اشرف ايجاد كند .

[ 1390/4/9 ] [ 19:24 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

گروه انحرافي از مدت‌ها قبل به صورت مستقيم و غير مستقيم در حال آماده كردن مقدمات حضور خود و چهره‌هاي وابسته‌ به خود در انتخابات مجلس نهم شوراي اسلامي است.منحرفين، بر طبق... بصيرت:گروه انحرافي براي حضور در انتخابات آتي، به استان‌هاي كشور چشم دوخته است. آنها براي اين حضور، ۱۰ فرمان راهبردي را در دستور كار قرار داده‌اند.گروه انحرافي از مدت‌ها قبل به صورت مستقيم و غير مستقيم در حال آماده كردن مقدمات حضور خود و چهره‌هاي وابسته‌ به خود در انتخابات مجلس نهم شوراي اسلامي است.منحرفين، بر طبق آنچه كه پيش‌بيني مي‌شد و در اخبار منتشر شده نيز بيان شده است؛ قصد دارد با استفاد از سياست "گريز از مركز " به جاي حضور پر رنگ در فضاي انتخاباتي پايتخت، در استان‌هاي كشور حضور يابد و با دست يازيدن به راهبردها و دستورالعمل‌هايي كه عمدتا از جانب ليدر اصلي اين گروه پراكنش يافته‌اند، زمينه حضور خود در مجلس نهم شوراي اسلامي را فراهم كند. به گزارش فارس، راهكارهاي گروه انحرافي براي حضور در فضاي انتخاباتي استان‌ها شامل فرمان‌ها و دستورالعمل‌هايي است كه هريك منتج به پياده سازي سياست‌ها و اهداف اين گروه در به دست آوردن برخي كرسي‌هاي مجلس مي‌شود. اهدافي چه از قبيل اينكه شخصي با تابلوي همين جريان و يا حمايت از چهره‌هاي اصلي جريان انحراف وارد گود انتخابات شود و يا اينكه اشخاصي به مجلس راه يابند كه در پايبندي به اعتقادات متزلزل باشند و در واقع بتوانند به صورت ناخودآگاه به عنوان مهره گروه انحرافي در مجلس عمل كنند. و آن راهبردها و فرمان‌ها؛ *فرمان اول: استفاده از رانت و پول‌هاي دولتي در واقع گروه انحرافي و ليدرهاي اصلي آن در تمام اين مدت نشان د‌اده‌اند كه در پول‌خواري و استفاده اشرافي از رانت‌هاي دولتي و پول بيت‌المال يد طولايي دارند.در همين زمينه مي‌توان به صحبت‌هاي مرتضي نبوي كه چندي قبل در گفت‌وگو با فارس عنوان شد اشاره كرد: "امروز شاهديم كه اشرافيتي جديد در ادامه جريان شكل گرفته از آغاز انقلاب به وجود آمده و البته در درون جريان اصولگرايي نيز نضج گرفته است. "اين در حاليستكه شائبه‌هاي مطرح شده در زمينه فعاليت‌هاي مشكوك اقتصادي گروه انحرافي در مقولات مختلف نيز زبانزد خاص و عام است.آنها در پرونده‌هايي همچون ايران خودرو، برخي بانك‌هاي خصوصي، مناطق آزاد تجاري، برخي شركت‌هاي وابسته موسسات دولتي و ... حضور پررنگي دارند و افشا‌گري‌هاي چهره‌ها و رسانه‌هاي مبرّز و دستگيري‌هاي برخي مديران وابسته به گروه انحرافي كه در مناصب اقتصادي حضور دارند، مؤيد همين ادعاست.با اين اوصاف مي‌توان اذعان كرد كه "مشكل اقتصادي " تنها مشكلي است كه گروه انحرافي براي فعاليت‌هاي انتخاباتي خود با آن مواجه نيست.چندي قبل يكي از چهره‌هاي گروه انحرافي، پس از قطع بودجه شورايعالي ايرانيان خارج از كشور گفته بود: "اكنون بودجه را از جاي ديگري! تأمين مي‌كنيم " *فرمان دوم : استفاده از شخصيت‌هاي خاكستري نسبت به گروه انحرافي علامه مصباح يزدي، چندي قبل در يكي از سخنراني‌هايشان نكته‌اي موجز را بيان كردند كه شايد آنطور كه بايد و شايد مورد توجه قرار نگرفت.ايشان در ادامه هشدارهاي خود پيرامون فعاليت‌هاي مشكوك گروه انحرافي، اين جمله را بيان كردند:"حال اگر كسي رياست، پول و سوابق داشته باشد و خدمات دولت نهم و دهم نيز در اختيار او قرار گيرد و چه بسا رييس جمهور هم بگويد؛ هر چه دارم از او بوده است! چه تأثيراتي مي‌تواند داشته باشد؟ "اين نكته نغز را مي‌توان به مقامات كوچكتر نيز بسط داد.در واقع گويا دور نيست روزي كه فرمانداري، بخشداري يا هر مقام ديگري اين نكته را خطاب به مردم يك منطقه بيان كند كه اين آب و گاز و خدمات را با دستور فلان مقام ايجاد كرديم. به ديگر بيان اينكه "فلان مقام " كه از قضا از چهره‌هاي گروه انحرافي و يا وابستگان به آن هم هست، مي‌تواند با موج سواري بر روي خدمات ايجاد شده توسط افرادي كه شايد در ظاهر هيچ تعلقي به گروه انحرافي از خود نشان نداده‌اند و خاكستري محسوب مي‌شوند، نام خود را به عنوان نفر اول مطرح سازد و در نتيجه اين اوست كه به عنوان علت‌العلل تمام خدمات انجام شده در يك روستا يا يك شهر مطرح مي‌شود. * فرمان سوم : مذاكره با فتنه‌گران و تلاش براي فعال‌سازي آراي خاموش آنچه همه از گروه انحرافي و مواضع ليدرهاي آن به عنوان يك صفت هميشگي سراغ دارند، سكوت آنان در قبال فتنه‌گران و فرقه سبز است. آنها هيچگاه در اين زمينه اظهار نظري مبني بر برائت نداشته‌اند و حتي نزديكان ليدر اصلي گروه انحرافي بارها بيان كرده‌اند كه آنها به جذب آراي كسانيكه در انتخابات رياست جمهوري به احمدي نژاد رأي ندادند نيز فكر مي‌كنند. اين نكته به عنوان يك راهبرد اصلي، مد نظر گروه انحرافي در استان‌هاي كشور است. آنها مذاكره با كساني را در دستور كار دارند كه اگرچه در ماجراي فتنه تبديل به مهره سوخته نشدند اما مي‌توانند با اندكي مذاكره به مواضعي همسو با گروه انحرافي دست يابند و به عنوان كانديداي آنها و يا مهره آنها مطرح باشند. ضمن آنكه منحرفين، در اين زمينه راهبرد رويكرد به طيف‌هاي مخالف را نيز در دستور كار دارند و طرفدارسازي از بين مخالفان احمدي نژاد را براي خود از ياد نبرده‌اند.بر طبق اخبار موثق، ليدر اصلي گروه انحرافي در يكي از نشست‌هاي انتخاباتي اين گروه گفته است:"بايد طوري عمل كنيم كه همه ۱۳ ميليون راي موسوي را جذب كنيم. " *فرمان چهارم : استفاده از آنها يي كه مي‌توانند مهره باشند برخي افرادي كه از هم اكنون در حال آماده سازي خود براي حضور در انتخابات و فراهم كردن مقدمات آن در استان‌ها هستند، افرادي به‌ شمار مي‌روند كه در واقع داراي شخصيت‌هايي متزلزل هستند و به دليل ضعف اعتقادي، از مواضعي همسو با تفكرات گروه انحرافي برخوردارند.استفاده از اين افراد به عنوان يك راهبرد اصلي گروه انحرافي براي به دست گيري كرسي‌هاي مجلس نهم مد نظر است. چندي قبل يكي از چهره‌هاي مبرز و شهره به اصولگرايي در يكي از استان‌هاي كشور كه البته روحاني هم هست در يك مصاحبه مطبوعاتي گفته بود: "معتقدم مقابله با اين نوع تهديدات از جمله جمع كردن ماهواره‌ها راه حل مناسبي نيست زيرا با پيشرفت هاي امروزي به گونه‌اي ديگر مي‌توان از اين وسايل استفاده كرد! "و نيز معاون سياسي ـ امنيتي استانداري يكي از استان‌هاي كشور نيز چندي قبل در اظهار نظري پيرامون مكتب ايراني گفته بود: "مكتب ايراني حسين فهميده‌ها را در برابر تانك دشمن قرار داد و تانك‌هاي استكبار زبون را به خاك ماليد. "اين صحبت‌ها از آن رو مطرح مي‌شود تا شاهدي باشد بر اين حقيقت كه گروه انحرافي و تفكراتش، در استان‌هاي كشور معتقداني مغرض يا غير مغرض نيز دارد. *فرمان پنجم : مقدس نمايي براي استفاده از احساسات مذهبي آنها در مقدس‌ نمايي، تظاهر به داشتن ارتباطات غريبه و استفاده از مغيّبات يد طولايي دارند. اگرچه شايد در قبال اين قبيل تفكرات و اقدامات آنان، گزافه‌گويي هايي نيز شده باشد اما حقيقت آن است كه آنان با اعتقاد به اينكه از "اصل دين و حقيقت! " حرف مي‌زنند و يا با "منبع فيض " در ارتباط هستند همواره تلاش كرده‌اند به نوعي خود را وصل به مغيّبات جلوه دهند كه البته بايد گفت در اين راه قدم‌هاي غلطي را نيز برداشته‌اند. اين مسئله كه بارها در حرف‌ها و رفتارهاي آنان جلوه‌گر شده و در مقاطعي نيز دستاويز و علت برخي اقدامات آنان قرار گرفته، گوياي آن است كه اينان باز هم از اين حربه خرافي استفاده خواهند كرد و در اين راه حتما عده‌اي ساده لوح به سوي آنان دست اقبال خواهند گشود.در همين زمينه، علامه مصباح يزدي در يكي از سخنراني‌هايشان مي‌گويند:"اين شخص منحرف با اين بهانه كه فوق العاده است و ارتباطات معنوي با امام زمان عجّل الله تعالي فرجه و اصحاب ايشان دارد، تأثير عجيبي بر رئيس‌جمهور گذاشته و اعتمادش را جلب كرده است. صرف اينكه يك نفر عمامه‌اي بر سر بگذارد يا خود را اهل زهد و پارسايي و ارتباط با عوالم ديگر نشان دهد، نمي‌توان به وي اعتماد كرد، گرچه كه برخي از روي ساده‎لوحي فريب اين افراد را هم مي‌خورند.وي يكي از شگردهاي اين جريان انحرافي را معرفي سركرده آن به عنوان يك انسان مقدس و متدين و اهل ارتباط دانست. " *فرمان ششم : فرا رسيدن موعد پرداخت بدهي توسط آنان كه مقروض‌اند گروه انحرافي پس از آغاز به كار دولت با سياست "موتور روشن و چراغ خاموش " اقدامات خود را به پيش برد و قصد داشت با همين سياست نيز اهداف خود را صورت دهد كه البته موج افشاگري‌ها دامنگير آن شد.آنها در تمام اين مدت به اين سبب كه نقشه راه خود براي آينده را نيز ترسيم كرده بودند، دست به تغيير و تحولات مديريتي و دولتي در سطوح مختلف و در تمام استان‌هاي كشور زدند. به ديگر سخن اينكه آنان صرفاً با ملاك "تعهد به گروه انحرافي " پست‌ها و سمت‌هايي را به برخي افراد اعطا كرده‌اند كه اكنون و در شرايط گذار به مرحله انتخابات مجلس، وقت جبران مافات اين افراد در قبال ناحقي كه گروه انحرافي بر گردنشان دارد، فرا رسيده است. جبران مافاتي كه يا به صورت دفاع تمام قد از گروه انحرافي و مواضع و تفكرات غلط آنان صورت گرفته و خواهد گرفت و يا به صورت در اختيار گذاري امكانات و اموال بيت‌المال در اختيار آنها و يا وابستگان به آنها.به اين جمله كه توسط يكي از مديران دولتي در يكي از استان‌ها بيان شده و نشانگر عرض ارادت به گروه انحرافي است دقت كنيد:"بايد از ظرفيت مديران مازندراني كه در مركز كشور فعاليت دارند براي توسعه استان استفاده شود در حاليكه جايگاه ملي بودنشان نيز بايد حفظ شود.(منظور، ليدر گروه انحرافي است!)و البته در همين رابطه مي‌توان به خبر نامه سرگشاده ۱۳ استاندار در حمايت از گروه انحرافي نيز اشاره كرد. *فرمان هفتم : بهره‌برداري از چهره‌هاي زرد عده بسياري ماجراي ديدار ليدر اصلي گروه انحرافي از نمايشگاه عكس برخي هنرپيشه‌ها، خريدن تابلوهاي او و تعاريف عرفاني از آثارش را به ياد دارند. ماجرايي كه البته پس از آن نيز با ديدار از نمايشگاه عكس يك بازيگر زن ديگر و يا ديدار با اعضاي گروه تئاتر مفسد انگيز "هدا گابلر " ادامه يافت.در اثناي همين ديد و بازديدها و قول و قرارها بود كه يكي از بازيگران سرشناس كشور گفت:"بايد از ظرفيت آقاي مشايي استفاده كنيم! "اين گونه رفتارها و استفاده از بازيگران و خوانندگان و ... كه مسبوق به سابقه است، در واقع ذخيره روز مباداي گروه انحرافيست براي روزگاري كه آنها به رأي اين افراد و طرفداران آنها نياز وافر دارند.افرادي كه در ماجراي فتنه ۸۸ ديديم چگونه دستاويز برنامه‌هاي انتخاباتي سران فتنه قرار گرفته‌اند و در قالب كليپ و اعلام موضع، چگونه در چارچوب منافع آنان اداي دين! مي‌كنند. *فرمان هشتم : استفاده سوء از سمت‌هاي در اختيار گروه انحرافي گروه انحرافي و چهره‌هاي شناخته شده و ناشناس آن بر برخي پست‌هاي دولتي، سيطره دارند. پست‌هايي كه از سطوح كلان كشور سرآغاز مي‌گيرد و تا رده‌هاي بسيار پايين‌تري در استان‌هاي كشور ادامه دارد. تقريباً تمامي فعالان سياسي كشور و منتقدان گروه انحرافي بارها بيان كرده‌اند كه اين گروه در دولت لانه كرده است. بديهيست كه منحرفين براي دست يازيدن به اهداف خود، در گام اول از سمت‌ها و اختيارات دولتي كه دارند استفاده خواهند كرد. چه اينكه انجام اقداماتي مثل اعطاي وام توسط سازمان ميراث فرهنگي به يك بازيگر زن براي برگزاري نمايشگاه، انجام اقداماتي مثل جشن جهاني نوروز كه در راستاي اهداف گروه انحرافي برگزار شد و ... نمادي از همين اقدامات است. از ديگر سو نبايد اين نكته را نيز از ياد برد كه گروه انحرافي از زمان آغاز حركت خود سمت‌هايي را در دولت ايجاد و يا تقسيم كرده است كه در واقع بايد همين جريان و چهره‌هايش را منشأ اصلي آن دانست. و حال اين خطر نيز وجود دارد كه صاحبان سمت‌هاي ايجاد شده يا تقسيم شده، دقيقا به عنوان مهره گروه انحرافي و در چارچوب اهداف انتخاباتي اين گروه عمل كنند. *فرمان نهم : شخصيت‌شويي با استفاده از آبروي رئيس جمهور يكي از فرمول‌هاي اساسي گروه انحرافي و سران آن، همواره استفاده از وجهه مردمي و مذهبي رئيس جمهور احمدي نژاد بوده است. آنها نشان داده‌اند كه نه تنها براي پيشبرد اهداف خود از اين فرصت استفاده مي‌كنند بلكه براي فرار از انتقادات نيز، موارد ذكر شده را مستمسك قرار خواهند داد.براي مثال، ليدر اصلي گروه انحرافي، چند سال قبل در گفت‌وگو با ويژه نامه نوروزي همشهري اين مطلب را بيان كرده بود كه احمدي نژاد راه ولايت است و با توجه به اينكه ولايت پاك است پس ما راه رسيدن به ولايت كه احمدي نژاد باشد را نيز پاك مي دانيم. وي با ذكر اين جمله عملا منش خود و گروهش را پاسخگويي به انتقادات بيان كرد. اين منحرفين همچنين جمله مشهوري دارند كه همه ما بارها و بارها آن را شنيده‌ايم. "هدف رئيس جمهور است. "آنها همواره تأكيد و تصريح دارند كه اگر كسي آنها را مورد انتقاد قرار مي‌دهد در واقع قصد دارد كه رئيس جمهور را مورد خطاب قرار دهد. و البته تأسف‌بار تر اينكه رئيس جمهور نيز به اين جمله اعتقاد دارد. هم او بود كه در مراسم توديع بقايي از سازمان ميراث فرهنگي اعلام كرده بود: "آقاي بقايي سيبل شده است. "البته اين قسمت اول فرمول دو قسمتي‌ آنها در استفاده از وجهه رئيس جمهور است. در گام دوم آنها با همين امكان، قصد حضور در ميان مردم و در واقع مصادره آراي رئيس جمهور احمدي نژاد را به نفع خود دارند. *و فرمان دهم :استفاده از ظرفيت دانشگاه آزاد و مديريت آن قديمي‌ها ضرب المثلي دارند كه مي‌گويد: "آب مي گردد و گودال را پيدا مي‌كند. "محمدشريف ملك زاده، دبير شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور كه اخيراً نيز بازداشت شده است، يكي از مديران جاسبي، رئيس دانشگاه آزاد بود كه البته در رده مديران نزديك به ليدر اصلي گروه انحرافي نيز قرار گرفت.اين نكته جدا از آنكه معاني واضحي در ارتباط گيري گروه انحرافي با دانشگاه آزاد دارد، مؤيد اين نكته نيز هست كه در واقع مديران نزديك به تفكر رياست دانشگاه آزاد هستند كه مي‌توانند به چهره‌هاي انحرافي نزديك شوند.خبر ديگري نيز از ديدار ليدر اصلي گروه انحرافي با تعدادي از دانشجويان و اعضاي دانشگاه آزاد موجود است كه طي چند روز گذشته و با ماهيت انتخاباتي برگزار شده است. با توجه به گستردگي حضور دانشگاه آزاد در اقصي نقاط كشور و از طرفي شائبه‌هاي طرح شده در زمينه مديريت سوء اين دانشگاه، ظن قوي وجود دارد، كه گروه انحرافي براي حضور انتخاباتي در استان‌ها، از امكانات دانشگاه آزاد اسلامي استفاده خواهند كرد.

[ 1390/4/9 ] [ 19:24 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

ملك زاده، تنها معاون وزيري كه به خاطر فشار مجلس مجبور به استعفا شد روز پنجشنبه پس از تفهيم اتهام بازداشت شد.محمد شريف ملك زاده از اعضاي اصلي... بصيرت:ملك زاده، تنها معاون وزيري كه به خاطر فشار مجلس مجبور به استعفا شد روز پنجشنبه پس از تفهيم اتهام بازداشت شد.محمد شريف ملك زاده از اعضاي اصلي جريان انحرافي و نزديكان مشايي كه هفته گذشته بخاطر انتصابش در سمت معاونت مالي اداري وزير امور خارجه آقاي صالحي را تا مرز استيضاح پيش برده بود به دليل اتهامات مالي و پرونده هاي فراوان در قوه قضائيه بازداشت شد. سوابق ملك زاده ملك زاده يكي از مديران دانشگاه آزاد بود و با حكم مستقيم رئيس دانشگاه آزاد به عنوان عضو علي البدل هيئت تجديدنظر رسيدگي به تخلفات انتظامي اعضاي هيئت علمي دانشگاه آزاد منصوب شد. مشاور شخص جاسبي و رئيس مركز اطلاع رساني دانشگاه آزاد از ديگر عناويني است كه وي در دوره حضور خود در دانشگاه آزاد تجربه كرده است. وي با روي كارآمدن دولت نهم و با چرخش عجيب به سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري رفت و معاونت مشايي را برعهده گرفت. رياست هيئت مديره شركت نفت ايرانول از ديگر مسئوليتهاي وي در دولت نهم بود.با انتقال مشايي از سازمان ميراث فرهنگي به دفتر رياست جمهور، ملك زاده نيز به همراه وي به پاستور آمد. رئيس شوراي صيانت از حقوق شهروندي ايرانيان خارج از كشور و در ادامه دبير كل شوراي عالي امور ايرانيان خارج از كشور از جمله مسئوليتهاي وي در اين دوره است. ملك زاده را بايد يكي از عناصر اصلي مرتبط با جريان انحرافي دانست كه در بسياري از تخلفات اين گروه شريك است و عملكرد وي در شوراي عالي ايرانيان با ابهامات فراواني روبه روست به گونه اي كه پرونده قطوري عليه او در دستگاه قضا تشكيل شده است. انتصاب بي سر و صدا انتصاب ملك زاده به صورت بي سر و صدا و فقط در ميان 6 نفر از معاونين وزير امور خارجه صورت گرفت، اين حركت پنهاني وزارت خارجه اگرچه جاي تأمل داشت اما اين سؤال را در اذهان مطرح كرد كه چرا جريان انحرافي با تحميل اين فرد بر وزارت خارجه او را اينگونه تا حد يكي از عالي ترين مقام وزارت ارتقاء مي دهد؟اين انتصاب بي سر و صدا هفته اي پرحاشيه را براي دولت به همراه داشت و وزير خارجه دكتر صالحي چندين مرتبه به كميسيون امنيت ملي فراخوانده شد و هشدارهاي لازم به وي داده شد.نائب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در اين باره گفت: كميسيون امنيت ملي به دليل اتهامات فراوان ملك زاده هشدارهاي زيادي به وزير امور خارجه و ديگر نهادهاي دولتي داده بود. اسماعيل كوثري گفت: ملك زاده در حالي از شوراهاي عالي ايرانيان به معاونت وزارت امور خارجه رسيده بود كه پرونده هاي زيادي از تخلفات اداري و مالي وي در قوه قضائيه مطرح بود.اين تخلفات و آن انتصاب پنهاني در مهمترين پست وزارت خارجه باعث شد كه 33 نماينده مجلس شوراي اسلامي نامه استيضاح آقاي صالحي را امضاء كنند و زمينه هفته اي پرحاشيه براي دولت ايجاد شود، به گونه اي كه اين انتصاب بر رأي عدم اعتماد مجلس به آقاي سجادي در وزارت ورزش و جوانان نيز سايه افكند و دولت هفته سختي را كه جريان انحرافي براي آن ساخته بود را به دشواري پيمود. اتهامات ملك زاده ملك زاده پس از استعفا از معاونت مالي وزارت امورخارجه در بخشي از متن استعفايش نوشته است: اينجانب كليه اتهامات ناجوانمردانه نسبت داده شده به خود را به صراحت هر چه تمامتر تكذيب مي نمايم. اينجانب تاكنون در هيچ محكمه اي داراي پرونده نبوده و فاقد هرگونه سوء سابقه مي باشم. اين در حالي است كه به نوشته خبرگزاري فارس وزارت اطلاعات طي نامه اي به وزير امور خارجه صلاحيت ملك زاده براي تصدي مسئوليت جديد را رد كرده است.دادستان تهران هم در اين زمينه درباره انتصاب ملك زاده به عنوان معاون به وي هشدارهاي لازم را داده بود. دولت آبادي در اين زمينه مي گويد: «تماس من با وزير امورخارجه خيرخواهانه و براي جلوگيري از ايجاد بحران در كشور بود.»زهره الهيان عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با خبرگزاري فارس نيز با اشاره به بازداشت محمدشريف ملك زاده گفت: وي در قوه قضائيه پرونده دارد و در كميسيون امنيت ملي مجلس نيز در قالب تحقيق و تفحص از شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور، مواردي كه مورد ابهام نمايندگان بود درباره ايشان وجود دارد. از جمله بحث بي انضباطي مالي و بحث مناطق آزاد كه جزو اتهامات آقاي ملك زاده است. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا مباحث اقتصادي در مناطق آزاد مطرح بوده يا مسائل امنيتي نيز مطرح است؟ اظهار داشت: ظاهرا در بحث مناطق آزاد مسائل اقتصادي مطرح است. عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه گفته مي شود در شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور اتهامات امنيتي نيز درباره آقاي ملك زاده مطرح است، خاطرنشان كرد: آنجا هم درباره مدعويني كه در همايش ايرانيان خارج از كشور حضور داشتند، مباحثي مطرح بود كه به لحاظ امنيتي اطلاعاتي اهميت زيادي داشت و وزارت اطلاعات هشدارهاي لازم را در دعوت از برخي افراد معلوم الحال داده بود، اما متاسفانه به هشدارهاي وزارت اطلاعات توجهي نشد. دستگيري زيرشاخه ها پس از دستگيري ملك زاده خبرگزاري ها از دستگيري يكي ديگر از اعضاي گروه انحرافي درمنطقه آزاد اروند خبر دادند. مطابق اين گزارش علي اصغر پرهيزگار مديرعامل منطقه آزاد اروند توسط نيروهاي امنيتي دستگير شده است. اخبار غيررسمي نيز حاكي از آن است كه تلاش يكي از سران جريان انحرافي براي متواري ساختن وي با هوشياري نيروهاي امنيتي ناكام مانده است. علي اصغر پرهيزگار؛ مديرعامل منطقه آزاد اروند كه روز گذشته بازداشت شد ارتباط ديرينه اي با ليدرهاي اصلي جريان انحرافي دارد.

[ 1390/4/9 ] [ 19:24 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

در جلسه علني امروز مجلس شوراي اسلامي، نامه انصراف امضاكنندگان طرح استيضاح وزير امور خارجه قرائت شد. به گزارش واحد مركزي خبر ، رضايي ميرقائد عضو هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي گفت: جمعي از استيضاح كنندگان آقاي صالحي در نامه‌اي اعلام كردند كه از استيضاح خود انصراف داده اند. متن قرائت شده به اين شرح است: چون استيضاح دكتر صالحي وزير امور خارجه به دليل نصب فردي فاقد صلاحيت از حلقه انحرافي انجام شده بود و با تغيير معاون اداري و مالي وزارت مذكور، خطرات آن انتصاب فعلاً منتفي است، ما امضاكنندگان طرح استيضاح پس از مشورت به اين نتيجه رسيده ايم كه استيضاح خود را پس بگيريم. رضايي ميرقائد اعلام كرد كه تعداد امضاكنندگان استيضاح به زير ده نفر رسيده است. وي همچنين گفت: منصرف شدگان از استيضاح اعلام كرده‌اند كه اين تصميم پس از آن اتخاذ شد كه مقرر شد كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس وزير امور خارجه را فرابخواند و خطرهاي نفوذ جريان انحرافي را به اين وزارتخانه گوشزد كند. آقاي لاريجاني نيز اعلام كرد: استيضاح از نظر ما منتفي است چون بالاي سي نفر رد استيضاح را امضا كرده اند.

[ 1390/4/1 ] [ 12:45 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

حجت‌الاسلام مجتبي ذوالنور شامگاه دوشنبه در همايش بصيرت و جهاد علمي كه در سالن همايش‌هاي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها برگزار شد با اشاره به ضرب العجل مجلس براي عزل احمدي‌نژاد اظهار داشت: در آن 11 روزي كه احمدي‌نژاد قهر كرده بود 200 نفر از شخصيت‌هاي نظام به صورت تلفني و حضوري با او صحبت كردند ولي فايده‌اي نداشت و به تعبير بنده احمدي‌نژاد رغبتاً بر سر كارش نيامده است و از روي اكراه و ناچاري و اجبار آمد، چون مجلس ملتهب شده بود و ضرب‌العجل هم تمام شده بود و اگر آن روز سر كارش حاضر نمي‌شود، فرداي آن روز استيضاح مي‌شد. ذوالنور اضافه كرد: اگر رأي عدم كفايت سياسي احمدي‌نژاد در اين مجلس مطرح مي‌شد، بالاترين رأي عدم اعتماد تاريخ را مي‌گرفت. وي در بخش ديگري از سخنان خود با طرح اين سئوال كه در حال حاضر بهترين تدبير در مورد جريان انحرافي چيست، اظهار داشت: بعضي‌ها مي‌گويند كه اگر احمدي‌نژاد و مشايي را از هم جدا كنيم درست مي‌شود. جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه با ذكر مثالي در اين مورد گفت: لاله و لادن دو دختري كه به همديگر چسبيده بودند و وقتي آنها را عمل جراحي كردند هر دو از بين رفتند. وي ادامه داد: بارها احمدي‌نژاد گفته كه من يعني مشايي و مشايي يعني من بنابراين الان فضاي اينها به گونه‌اي است كه اگر عمل شود هر دو از بين مي‌روند. ذوالنور تصريح كرد: فضاي جامعه براي برخورد مناسب نيست، بنابراين بايد مدارا كرد، به اين معني كه نگذاريم باند انحرافي هر كاري كه دلش مي‌خواهد انجام دهد. بارها احمدي‌نژاد گفته كه من يعني مشايي و مشايي يعني من بنابراين الان فضاي اينها به گونه‌اي است كه اگر عمل شود هر دو از بين مي‌روند. وي با بيان اينكه پر و بال را بايد قيچي كرد، اظهار داشت: نبايد اجازه داد نغمه‌هاي شوم پياده شود و با كمترين هزينه دوران گذر را بگذريم. جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران تأكيد كرد: بايد كار به جايي برسد كه افكار عمومي كاملا توجيه شود و رئيس جمهور هم پي به باطن اين جريان ببرد. جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه گفت: جداسازي احمدي‌نژاد و مشايي از هم ممكن نيست و اين جداسازي هزينه‌هايي دارد.

[ 1390/4/1 ] [ 12:34 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :سايت دولتي صداي آمريكا در ادعايي مضحك نوشت: «كمپين بين‌المللي حقوق بشر در ايران، از دريافت يك نسخه از يك گزارش محرمانه در مورد نقش صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران در ناآرامي‌هاي پس از انتخابات بحث‌برانگيز رياست‌جمهوري در ايران خبر مي‌دهد.»! اين سايت ادامه داد: «كمپين بين‌المللي حقوق بشر در ايران با انتشار بيانيه‌اي نوشته است در نسخه گزارش محرمانه‌اي كه در اختيار اين سازمان قرارگرفته، ضمن انتقاد جدي از عملكرد صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران پس از انتخابات سال 88 ، اين شبكه، مسئول اعتراض‌هاي گسترده پس از اعلام نتايج انتخابات خوانده شده است.»

[ 1390/4/1 ] [ 12:28 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ،
X