آخرين خبر

در کوتاه ترین زمان بروزترین باشید

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ آخرين خبر خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

يك فعال سياسي بحريني با اشاره به ادامه سياست اعطاي تابعيت براي تغيير بافت جمعيت بحرين فاش كرد كه رژيم آل خليفه اخيرا به دو هزار سعودي در رده‌هاي نظامي و امنيتي با هدف سركوب مردم بحرين تابعيت بحريني داده است. بصيرت : يك فعال سياسي بحريني با اشاره به ادامه سياست اعطاي تابعيت براي تغيير بافت جمعيت بحرين فاش كرد كه رژيم آل خليفه اخيرا به دو هزار سعودي در رده‌هاي نظامي و امنيتي با هدف سركوب مردم بحرين تابعيت بحريني داده است. به گزارش فارس، "موسي الستراوي " شامگاه دوشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، تاكيد كرد كه نيروهاي اشغالگر عربستان سعودي نه تنها در قتل عام مردم بحرين مشاركت دارند بلكه ادامه تخريب مساجد بحرين همچنان در دستور كار آنان قرار دارد. وي گفت: اينگونه اقدامات وحشيانه در بحرين فقط با موافقت و همدستي (موساد) سازمان تروريستي و جاسوسي رژيم صهيونيستي و همكاري نيروهاي اشغالگر سعودي صورت گرفته است. الستراوي به فعاليت مخالفان رژيم بحرين در خارج از اين كشور براي رسوا كردن رژيم آل خليفه و فاش كردن اقدامات وحشيانه آن عليه مردم بي دفاع بحرين اشاره كرد و اظهار داشت: در پي اين فعاليت‌ها پارلمان اروپا به ناچار سكوت خود را شكست و گزارش تندي درباره نقض حقوق بشر در بحرين و لزوم تجديدنظر كشورهاي اروپايي در روابط خود با رژيم حاكم اين كشور ارائه كرد.

[ 1390/1/23 ] [ 19:44 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :گروه ترجمه - پايگاه اينترنتي آتلانتيك در مقاله‌اي به قلم جفري گولدبرگ در تاريخ 11 آوريل 2011 (22 فروردين) بار ديگر به بررسي خبر جنجالي حمله احتمالي اسرائيل به ايران پرداخته و احتمالات وقوع چنين اتفاقي را بررسي كرده است. اين مقاله كه با عنوان «آيا اسرائيل حمله به ايران را از دستوركار خارج كرد؟» در اين پايگاه اينترنتي آمده، مدعي شده كه طبق اسناد ويكي‌ليكس، اسرائيل حمله به تأسيسات هسته‌اي ايران را در سال 2005 از دستوركار خارج كرده است. هرچند در يك سال گذشته نيز مقامات اسرائيلي به طور جدي از موضوع حمله نظامي به تأسيسات هسته‌اي سخن‌ گفته‌اند، اما اين اسناد نشان‌دهنده بي‌ميلي اسرائيلي‌ها به حمله نظامي در سال 2005 است. نويسنده در ادامه مي‌افزايد در نخستين تلگرامي كه ديپلمات‌هاي امريكايي در 2 دسامبر 2005 فرستادند، آمده بود گفت‌و‌گوها با مقامات اسرائيلي نشان مي‌دهد كه شانس حمله نظامي عليه ايران وجود ندارد. در ژانويه 2006 نيز تلگرامي دقيق‌تر فرستاده شد كه خلاصه‌اي از ديدار گري اكرمن، عضو كنگره امريكا و دكتر آريل لويت، معاون سابق كميسيون انژري هسته‌اي اسرائيل بود كه در آن بحث حمله به تاسيسات هسته‌اي ايران بررسي شده بود. در آن ديدار دكتر لويت به اكرمن گفت كه حمله به تاسيسات هسته‌اي پراكنده ايران براي اسرائيل بسيار دشوار است. لارا فريدمن، مدير كنوني روابط سياسي و روابط دولتي مؤسسه صلح آمريكا در مورد اسناد ويكي‌ليكس در سايت توييتر آورده بود، ويكي‌ليكس به انتشار اسناد مربوط به خارج شدن حمله نظامي به ايران در سال‌ها قبل (سال 2005) اقدام كرد، در حالي كه گولدبرگ حدود يك سال پيش در مقاله‌اي جنجالي در نشريه آتلانتيك، موضوع حمله احتمالي ايران را مطرح كرد. نويسنده در پايان آورده است بايد از لارا فريدمن دو پرسش كرد: اول اينكه آيا مقامات نظامي اسرائيل همواره به مقامات آمريكايي در مورد برنامه عملياتي خود واقعيت و حقايق را مي‌گويند؟ دوم اينكه آيا از نظر خانم فريدمن بنيامين نتانياهو كه در سال 2005 نخست وزير نبود، عملاً حمله نظامي به ايران را از دستوركار خارج كرده است. در صورتي كه جواب خانم فريدمن به اين دو پرسش مثبت باشد، ايشان تصور ساده‌انگارانه‌اي در مورد عمليات‌هاي نظامي و نيات اسرائيل دارند. لازم به ذكر است كه نويسنده اين مقاله در سپتامبر 2010 نيز در مقاله‌ جنجالي با عنوان «اسرائيل و آماده‌سازي براي بمباران ايران: نقطه بي‌بازگشت» ادعا كرد كه حمله نظامي اسرائيل به تأسيسات هسته‌اي ايران تقريباً قطعي است. البته به نظر مي‌رسد اين گونه اخبار و مقالات بيشتر در راستاي جنگ رواني عليه برنامه صلح‌آميز هسته‌اي ايران است.

[ 1390/1/23 ] [ 19:43 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :گروه ترجمه - روزنامه نيويورك‌تايمز در مقاله‌اي به قلم ديويد اي‌.سنگر در تاريخ 11 آوريل 2001 (22 فروردين) به اوضاع بحراني ليبي و سردرگمي سياسي آمريكا در قبال اين كشور پرداخته و مي‌نويسد سه هفته از دستور باراك اوباما براي اعزام نيرو به ليبي و دفاع از غيرنظاميان مي‌گذرد و دولت آمريكا متعهد شده است كه از كشتار غيرنظاميان توسط وفاداران معمر قذافي جلوگيري خواهد كرد. در واقع، چنين اميدي وجود داشت كه با بمباران هوايي و عدم مداخله نيروهاي زميني مي‌توان به يك پيروزي برق‌آسا دست يافت؛ اما آنچه اكنون شاهد هستيم، بسيار نگران‌كننده است. حال كه نيروهاي قذافي با حملات متعدد خود چنين اوضاع دشواري را در ليبي به وجود آورده‌اند، آيا اوباما مي‌تواند با اين بن‌بست كنار بيايد؟ نويسنده در ادامه آورده است: هيلاري كلينتون، وزير خارجه آمريكا به پرسشي در مورد پذيرش پيشنهاد اتحاديه آفريقا براي حفظ كنترل قذافي بر بخشي از كشور، اينگونه پاسخ داد: «دولت ليبي بايد اجازه انتقال غذا، آب و برق را به شهرها بدهد و از نظر من شرايط پيشنهادي اتحاديه آفريقا قابل بحث و مذاكره نيست و هيچ چيز بدون كنار رفتن قذافي از قدرت حل و فصل نخواهد شد». نويسنده در ادامه مي‌افزايد: وضعيت ليبي به اين دليل براي آمريكا بن‌بست به شمار مي‌رود كه دولت آمريكا خود را در برزخ مي‌بيند. از طرفي شورشيان به تنهايي قادر به تغيير رژيم نيستند و از طرف ديگر آمريكا و ناتو از وقوع جنگ داخلي در صورت تداوم حملات نگران هستند. در صورتي كه جنگ داخلي در ليبي به وجود آيد، اوباما با موجي از انتقادات روبه‌رو مي‌شود كه: دولت آمريكا بسيار دير وارد جنگ شد و در مورد جنبش مخالفان كه بسيار بي‌تجربه و غيرسازمان‌يافته بودند، بزرگنمايي صورت گرفت. نويسنده در پايان آورده است: سرنگوني قذافي و انتقال قدرت به مردم ليبي بهترين نتيجه‌اي است كه مي‌توان براي ليبي رقم زد. هرچند كاخ سفيد خواستار سرنگوني قذافي است، اما همچنان پافشاري مي‌كند كه اقدام نظامي در ليبي تنها به منظور حفاظت از غيرنظاميان صورت گرفته و در واقع سازمان ملل در قطعنامه خود مجوز سرنگوني قذافي را نگنجانده بود. اوضاع ليبي دو گزينه را پيش روي اوباما قرار داده است: نخست، وقوع جنگ داخلي جدي در ليبي براي ماه‌ها و سال‌ها و در نتيجه افزايش هزينه‌هاي نظامي و دوم، مداخله عميق‌تر به طور مستقيم يا از طريق ناتو و ورود به سومين جنگ عليه كشوري مسلمان.

[ 1390/1/23 ] [ 19:41 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

مقامات وزارت امورخارجه آمريكا اعلام كرده‏اند به‎دنبال كمك به مخالفان با استفاده از تكنولوژي‎اي موسوم به دكمه وحشت‎اند كه به فعالان امكان مي‎دهد در صورت بازداشت شدن، ليست رابط‏هايشان را از تلفن‏هاي همراه خود محو كنند.
  



بصيرت :مقامات وزارت امورخارجه آمريكا اعلام كرده‏اند به‎دنبال كمك به مخالفان با استفاده از تكنولوژي‎اي موسوم به دكمه وحشت‎اند كه به فعالان امكان مي‎دهد در صورت بازداشت شدن، ليست رابط‏هايشان را از تلفن‏هاي همراه خود محو كنند. به گزارش باشگاه خبرنگاران، روزنامه استراليايي "ساندي مورنينگ هرالد " مقاله‌اي تحت عنوان "آمريكا فعالان را براي فرار از نيروهاي امنيتي آموزش مي‏دهد " مي‌نويسد آمريكا هزاران مخالف را كه از تلفن هاي همراه و اينترنت براي ارتباط هاي خود استفاده مي‌كنند، در سطحي جهاني براي فرار از نيروهاي امنيتي در چارچوب برنامه‌اي آموزش مي دهد، كه آن را "بازي موش و گربه " با دولت هاي خودكامه توصيف مي كند. 

دولت آمريكا با فراهم ساختن امكانات چنين برنامه اي به فعالان در جهان عرب و كشورهاي ديگر براي دسترسي به تكنولوژي‌هايي كمك مي كند كه قادرند فيلترهاي دولتي را دور بزنند و امكان استفاده از پيام هاي متني و صوتي را براي تلفن هاي همراه فراهم كنند، و جلوي حملات به وب سايت ها را بگيرند. 

مايكل پوزنر (Michael Posner) دستيار وزير امور خارجه آمريكا در امور مربوط به حقوق بشر و نيروي انساني مي گويد ما سعي مي كنيم با فراهم ساختن و عرضه حمايت هاي فني، آموزشي و ديپلماتيك به مخالفان امكان بدهيم آزادانه عقايد و نظرات خود را ابراز كنند. 

هيلاري كلينتون وزير امور خارجه آمريكا كه نقش اينترنت و رسانه هاي اينترنتي را در پيشبرد آزادي هاي مرتبط با ابراز عقايد و تشكيل اجتماعات بسيار مؤثر مي‏داند، و براي گسترش آن فعاليت مي كند، اين رسانه ها را ميدان هاي اجتماعات و تالارهاي عمومي در دنياي قرن بيست و يكم توصيف كرده است. 

پوزنر مي گويد دولت آمريكا در دو سال گذشته 50 ميليون دلار براي توسعه و تكميل تكنولوژي هائي خرج كرده است كه به مخالفان در محافظت از خود كمك مي كند. دولت آمريكا همچنين براي قريب 5 هزار نفر از فعالان در نقاط مختلف جهان دوره هاي آموزشي ترتيب داده است. 

مقامات وزارت امورخارجه آمريكا مي گويند يكي از تكنولوژي هاي در دست تكميل، موسوم به (Panic Button) يا دكمه وحشت، به فعالان امكان مي دهد در صورت بازداشت شدن، ليست رابط‏هايشان را از تلفن هاي همراه خود محو كنند. 

وزارت امور خارجه آمريكا مي گويد تلاش شركت هاي خصوصي، كه بيشترشان آمريكايي هستند، براي توسعه و تكميل دهها تكنولوژي قادر به دور زدن فيلترهاي دولتها از حمايت مالي اين وزارتخانه برخوردار شده است

منبع:سايت بصيرت

[ 1390/1/23 ] [ 19:39 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت:با سقوط مبارك و بن علي و اوج گرفتن خيزش و بيداري اسلامي - مردمي در يمن، بحرين و ليبي، نگراني آمريكا و وسوسه براي دست گذاشتن بر ثروت هاي نفتي ليبي كه براي اروپايي ها هم يك شكار چاق تلقي مي شد و نگراني سعودي ها از فرو ريختن ديوار قلعه پيراموني در بحرين و يمن، همه چيز براي يك رقص سياسي جديد بين آمريكا و عربستان فراهم شد. اوباما كه در عرصه داخلي با ناكامي هاي زيادي روبه رو شده و براي دور دوم رقابت رياستي خود نياز به پيروزي خارجي دارد، عزم خود را جزم كرده تا تحولات كشورهاي عربي را به شكلي مديريت كند تا نتيجه آن حفظ منافع آمريكا و جلوگيري از ويراني تلاش هاي ديپلماسي چند دهه گذشته باشد. آل سعود اگرچه ابتدا در كنار وهابي ها توسط انگليسي ها در عربستان به قدرت رسيدند ولي حداقل در هفت دهه گذشته هم پيمان و دنباله روي سياست هاي آمريكا و مورد حمايت آنها بوده اند. اين خاندان پادشاهي ديكتاتور و فاسد اكنون با مشاهده خيزش هاي اسلامي - مردمي، به لرزه افتاده و نمي تواند شاهد شمارش معكوس سقوط خود باشد. لذا چراغ سبز حمله و حضور اشغالگرانه در بحرين را به عنوان يك نقش نيابتي از آمريكا دريافت مي كند و در مقابل، با همراه كردن چند عضو اتحاديه عرب و عمرو موسي كه براي دوره رياستي در مصر، چشم نياز به آمريكا دارد، به قطعنامه 1973 رأي موافق داده و حتي امارات، قطر و اردن در سازمان نظامي حمله كننده به ليبي و ائتلاف غربي مشاركت كردند. اين پروژه نيازمند يك هماهنگي در ابزار رسانه اي هم بود كه بوق هاي تبليغاتي قطر، عربستان و كشورهاي عربي در كنار امپراتوري رسانه اي غرب به كار گرفته شدند تا از يك سو مسائل ليبي برجسته و زمينه هاي افكار عمومي را در پذيرش تصويرسازي مطلوب غرب قرار دهد و از سوي ديگر به بايكوت خبري و تحريف ماهيت خيزش مردم بحرين اهتمام ورزد. در واقع، حاصل نشست مشاوران سياسي و امنيتي با اوباما در آمريكا و تلاش لابي هاي صهيونيستي بر اين امر قرار گرفته كه مي توان با ديكتاتورهاي منطقه كاركرد و آنان را حفظ كرد، چرا كه در صورت رها شدن اوضاع در كشورهاي به پا خاسته، ايران پيروز ميدان خواهد شد و معادله منطقه اي به طور كامل تغيير خواهد كرد و رژيم صهيونيستي بايد با كابوس هاي جديد، دست و پنجه نرم كند. جالب اينكه همين اتحاديه عرب و شوراي همكاري خليج فارس و عربستان و امارات و اردن، هنگامي كه غزه و فلسطيني ها مورد هجوم وحشيانه نظامي و جنايتكارانه رژيم صهيونيستي قرار گرفت، هيچ اراده و تصميمي براي اعزام جنگ افزار و نيروهاي نظامي براي دفاع از مردم فلسطين و سرزمين مقدس فلسطين اتخاذ نكردند، بلكه حمايت هاي آشكار و پنهان از رژيم صهيونيستي نيز از سوي همين كشورها به عمل آمد. حمايت از نظام هاي ديكتاتوري در عربستان، بحرين، يمن و اردن و ليبي و مصر و تونس كه اطاعت از آمريكا و سياست هاي آن را براي كسب حمايت آن ضروري مي دانند و روابط پنهان و آشكار اطلاعاتي با موساد و رژيم صهيونيستي بخشي از شناسنامه سياسي آنها شده، كه فقط به نفع آمريكا و رژيم صهيونيستي است تا سلطه بر منطقه و ثروت هاي آن را استمرار بخشند. آمريكا هم فعلاً اين رسوايي را پذيرفته و اميدوار است تا پس از سر و سامان دادن به اوضاع، مردم منطقه و جهان اين معيار دوگانه و رفتارهاي پست در حمايت و حفظ نظام هاي ديكتاتوري را فراموش كنند. اگر در ليبي، حمايت از مردم براي آمريكا و غرب اهميت دارد، چرا از مردم بحرين و يمن و اردن و سركوب روزانه فلسطيني ها دفاع نمي كنند؟ جدال ميان شعارهاي زيبا و منافع، يك داستان قديمي در غرب است كه هميشه منافع آمريكا و غرب، پيروز آن هستند. در واقع آمريكا و غرب براي كشورهاي منطقه يك طرح مارشال اقتصادي، سياسي، امنيتي و رسانه اي آماده كرده و دنبال مي كنند تا اين انفجار خشم مردمي به قرباني كردن منافع غارتگرانه غربي و نظام هاي وابسته آن منتهي نشود. پروژه كشتار مردم بحرين از حدود يك ماه قبل آغاز شد كه طي آن وليعهد بحرين به عربستان سفر كرد و با «نايف» وزير كشور عربستان ديدار كرد. نايف امنيت بحرين را امنيت عربستان ناميد و پس از آن، كلينتون و مقامات ديگر آمريكايي به بحرين و عربستان سفر كرده و مجوز نهايي را صادر كردند. با اينكه قيام مردم بحرين از همان ابتدا با شعار «سلميه، سلميه» و وحدت ملي براي همه اقشار دنبال مي شد، اما با سركوب خونين در ميدان لولو (مرواريد) روبه رو شد و سپس وليعهد با عقب كشدن نيروهاي نظامي و امنيتي از ميدان مرواريد، به اميد پايان يافتن اعتراضات و تجمع مردم در اين ميدان، چند روزي را به سكوت سپري كرد، ولي پس از رايزني با عربستان و آمريكا و ورود نيروهاي نظامي عربستان و پليس امارات، سركوب خونين مردم آغاز شد. براي مقامات عربستان و بحرين و آمريكا مسئله اين نيست كه هيچ تجمع اعتراض آميزي شكل نگيرد، بلكه خفه كردن هر گونه انتقاد از نظام فاسد پادشاهي بحرين مدنظر است. از همين رو، مجروحان از بيمارستان ها، زنان و دختران در ايست و بازرسي هاي خياباني و جوانان از درون منازل خود ربوده و دستگير مي شوند و تمام كساني كه در تظاهرات شركت كرده اند، از كار اخراج مي شوند و ضرب و شتم مردم در روستاها و شهرها به فجيع ترين وضع در حال اجراست. حسينيه ها و مساجد مورد تعرض و رهبران مذهبي و گروه هاي سياسي دستگير مي شوند. تعداد زيادي از مردم نيز ناپديد شده اند كه به تدريج اجساد آنها در گوشه و كنار شهرها و روستاها پيدا مي شوند. روزنامه هاي معترض بسته مي شوند و مديرمسئولان آن اگر شيعه باشند، تغيير مي كنند. تعدادي از دستگيرشدگان حتي به زندان هاي عربستان منتقل شدند، اما نكته جالب اين است كه تمامي اين اقدامات وحشيانه نيروهاي بحريني و سعودي با سكوت سياسي، رسمي و رسانه اي غرب دنبال مي شود. با اين حال، اعتراضات مردمي در بحرين با اشكال گوناگون و متنوع از تشييع شهدا و مراسم يادبود و وفاداري به خون شهدا تا تظاهرات با شمع و يا سردادن شعارهاي شبانه تكبير و «لبيك يا بحرين» و نصب پرچم هاي سياه بر ساختمان ها و اعتراضات هماهنگ در سراسر بحرين، شهرها و روستاها و ارسال شكايت به مجامع بين المللي و سازمان ملل متحد و تظاهرات همبستگي بين المللي با مردم مظلوم بحرين همچنان ادامه دارد. اعلام حمايت محكم مقام معظم رهبري از قيام هاي مردمي و نويد تحولات بزرگ تر و يكسان دانستن مردم بحرين و ليبي، اميد وهابيون كينه توز و پادشاهي بحرين و عربستان را كه به دنبال فتنه مذهبي در بحرين بودند، ناكام گذاشته است. حمايت و همبستگي مراجع عظام و مدارس حوزه علميه در عراق و ايران و لبنان و كويت و تعطيل كردن دروس ديني مراجع و تجمعات در مقابل سفارتخانه هاي بحرين و عربستان در بسياري از كشورها و حمايت مردم انقلابي يمن و مصر، لبنان و ايران و شهروندان عرب در كشورهاي غربي كه طي تظاهرات مختلف ابراز شده است، بر پايداري و دلگرمي مردم بحرين و قيام مطالبات آنها افزوده است. تجربه تلخ سازمان هاي منطقه اي، بين المللي و اسلامي كه همواره ابزار قدرت ها و يا بازيگران فريبكار بوده، موجب شده تا حتي سازمان كنفرانس اسلامي از جناياتي مانند مثله كردن بدن شهداي قيام مردم بحرين، فروش اعضاي بدن آنها، سركوب خونين زنان و مردان و پيران و جوانان و هتك حرمت از اماكن مقدس و مذهبي و... چشم پوشي كند. گناه مردم بحرين اين است كه بيشتر قيام كنندگان شيعه هستند و بيشتر گروه هاي سني از وهابيون در هراسند و از ارعاب و وحشي گري آنها نگران مي باشند. شيعه بودن بهانه اي است تا شيعه هراسي از سوي حاكمان فاسد در بحرين و عربستان به كار گرفته شود و مطالبات مردم به قدرت منطقه اي ايران مرتبط گردد. در حالي كه حاكمان بحرين و مزدوران و نيروهاي اشغالگر و متجاوز عربستان و امارات مشغول كشتار و سركوب مردم اين كشور هستند، اعلام حمايت و همبستگي دولت و ملت ايران با مردم بي دفاع بحرين از سوي حكام جاني اين كشور مداخله در امور بحرين تصوير مي شود، اما طراحي و برنامه ريزي توطئه هاي آمريكا و حضور نظاميان و پايگاه هاي نظامي آنها را در منطقه كه در دو دهه گذشته بر عمق مداخلات و جنگ افروزي و كشتار مردم منطقه افزوده است، حضوري طبيعي قلمداد مي شود. با اينكه مدارك منتشرشده توسط ويكي ليكس نشان مي دهد كه آل خليفه در بحرين ضمن اينكه روابط نزديك اطلاعاتي با رژيم صهيونيستي داشته و پادشاه اين كشور با شمعون پرز ديدار داشته است، اما در عوض مواضعي كينه توزانه نسبت به سوريه داشته و بشار اسد را قاتل رفيق حريري مي داند. مدارك به دست آمده و بازجويي از «بندر بن سلطان» در دمشق بر عمق كينه توزي و توطئه آل سعود عليه رهبران سوريه حكايت روشني دارد، معلوم نيست كه «وليد المعلم» وزير خارجه سوريه با كدام منطق، حضور و اقدامات عربستان در بحرين را تأييد و توجيه مي كند. در حقيقت عربستان براي جلوگيري از رشد قيام هاي مطالبه گر در درون مردم خود و حفظ حكومت هاي وابسته به خود در بحرين و يمن، دست به جنايت عليه مردم بحرين مي زند. «گيتس» نيز در آخرين ديدار از عربستان، فروش سلاح بيشتر به اين پادشاه نشين را در دستور كار خود اعلام كرد و از پادشاهي فاسد و ديكتاتور و حكومت عصر حجري آن به دليل تأمين منافع مالي و نفتي و امنيتي آمريكا، حمايت كرد. رفتار و مواضع مقامات سعودي حداقل در يك دهه گذشته به خوبي نشان مي دهد كه اين خاندان فاسد و فرتوت تا چه حد نسبت به ايران و انقلاب اسلامي، حقد و كينه داشته و براي عقده گشايي تا چه حد پيش رفته اند. تشويق آمريكايي ها به حمله به ايران، همسويي با رژيم صهيونيستي براي نابودي مقاومت لبناني و فلسطيني (حزب الله و حماس)، تلاش براي تخريب مناسبات قدرت ها و كشورها در تعاملات اقتصادي و سياسي با ايران، مواضع علني وزير خارجه لرزان و نوسان كننده سعودي در مسائل عراق و مداخله گري هاي فراوان در سي سال گذشته در مناطق سني نشين ايران، به ويژه در جنوب شرق ايران و كمك مالي به جريان هاي ضد امنيتي و يا اوباش و باندهاي مواد مخدر و تقويت تفكر فاسد سلفي گري در بين اهل سنت ايران و حمايت مالي و سياسي و رسانه اي گسترده از جريان فتنه در انتخابات سال 88 و بسياري اقدامات ضدامنيتي از سوي عربستان تنها بخشي از خباثت هاي اين رژيم عليه ايران است. با اين حال جاي اين سوال است كه برخي با كدام منطق مستحكم!! از سفر به اردن و عربستان سخن مي گويند و يا از پادشاهان ماركدار و انگليسي تبار و صهيونيست مذهب و آمريكا آيين براي سفر به ايران دعوت مي كنند؟! نظام ديكتاتوري - پادشاهي بحرين در تجربه ثابت كرده است كه وعده هاي توخالي به مردم خود داده و نمي تواند با مردم بحرين همزيستي داشته باشد. در حالي كه گروه هاي معارض روش مسالمت آميز و گفتماني را براي تحقق مطالبات خود دنبال كرده و مي كند و وساطت كويت و تركيه و قطر را پذيرفته اند، ولي حاكمان رياض و واشنگتن، هر گونه تعامل سازنده با مطالبات مردم بحرين را آغاز فروريختن نظام فاسد و حامي منافع غرب و رژيم صهيونيستي در بحرين تلقي مي كنند. ده ها شهيد، صدها زخمي، ده ها مفقود، صدها زنداني كه 13 زن در بين آنهاست، پاسخ پادشاهي بحرين و حاميان سعودي و آمريكايي به مردمي است كه بحق انتخاب حكومت و نظام واقعي پارلماني كه منعكس كننده اراده اكثريت مردم باشد و نظام مشروطه و آزادي بيان و حقوق اجتماعي است، اصرار دارند. روش هاي سركوب مردم در بحرين مشابهت زيادي با روش هاي رژيم صهيونيستي دارد كه با توجه به روابط پنهان آل خليفه در بحرين با رژيم صهيونيستي و همكاري اطلاعاتي با موساد، برگرفته از تجارب وحشيانه صهيونيست هاست. كشتار با بي رحمي تمام، سركوب وحشيانه مردم، ناديده گرفتن مردم و حقوق آنها، شكنجه هاي غيرانساني و تهديد به تجاوز جنسي به دستگير شده ها از نمادهاي رفتاري صهيونيست هاست كه مربي عناصر آمريكايي مستقر در زندان ابوغريب عراق نيز بودند و رسوايي هاي آن عالمگير شد. همانگونه كه انديشكده روابط خارجي آمريكا و يا موسسه مطالعاتي كاتو(آمريكايي) و يا بسياري از مراكز پژوهشي آمريكايي اذعان كرده اند، قيام مردم بحرين پيروز حتمي ميدان است و تمامي مصائب و مظلوميت ها كه از سوي جانيان وهابي و امكانات آمريكايي و روش هاي صهيونيستي بر مردم روا مي شود، نتيجه اي جز شناخت عميق تر از دشمنان اسلام و مردم در منطقه ندارد و بر عزم آنان براي ريشه كني خانه هاي فساد، به نام نظام هاي پادشاهي و ديكتاتوري خواهد افزود. اين جنايات، چهره واقعي آل خليفه و آل سعود و تمامي حاميان آنها را براي مردم منطقه و جهان آشكارتر مي كند كه حاصل كاشتن باد، درو كردن طوفان خواهد بود.

[ 1390/1/22 ] [ 16:54 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

دبير كل حزب الله لبنان گفت، در برابر مواضع ضد ايراني سعدالدين حريري سكوت نخواهيم كرد. بصيرت :سيد حسن نصرالله در سخنراني خود كه از طريق تلويزيون المنار پخش شد درباره مواضع ضد ايراني اخير سعدالدين حريري نخست وزير سابق و رئيس گروه المستقبل اظهار داشت، وقتي نسبت به دولتي كه به صورت كامل وفاداري خود را به لبنان انجام داده اهانت مي شود در برابر آن سكوت نخواهيم كرد. وي تصريح كرد، وقتي كسي مدعي مي شود كه فقط ايران دشمن لبنان است و ايران باعث بحراني كردن وضعيت كشور ما شده است، نه رژيم صهيونيستي و آمريكا، اين همان منطق، زبان و صداي رژيم صهيونيستي است. نصرالله با اشاره به حمايت هاي ايران از لبنان در جريان جنگ 33 روزه و بعد از آن تأكيد كرد: اگر كسي از ما دلخور باشد كه ما چرا دولت وي را ساقط كرده ايم، اين موضوع ربطي به ايران ندارد. ايران هم خبر سقوط دولت را از طريق رسانه ها شنيده است؛ تحليل 14 مارس از اين مسائل بسيار اشتباه است. وي افزود: در حالي كه من درباره قيام مردم تونس، ليبي و ديگر كشورهاي عربي سخن گفتم، ولي صرفاً به سخنان من در مورد بحرين اعتراض شد؛ من مسئول رسمي نيستم كه دولت را ملزم به پيروي از سخنان خودم كنم، ولي مشكل 14 مارس اين است كه رابطه بين المللي لبنان را خراب مي كند. دبير كل حزب الله خاطرنشان كرد، تا زماني كه سعدالدين حريري نخست وزير دولت انتقالي بود، نمي توانست اين چنين سخني راعليه ساير كشورها بيان كند. نصرالله تأكيد كرد: بحرين تصميم گرفته 10 تن از لبناني ها را از بحرين اخراج كند و اين اقدام كشور بحرين اشتباه است. من از دولت بحرين مي خواهم كه اين اقدام اشتباه را انجام ندهد چرا كه نه تنها به اهداف خود نايل نخواهد شد، بلكه باعث پيچيدگي بيشتر وضعيت خواهد شد. وي گفت: از سال 2005 ميلادي تاكنون بدگويي ها و توطئه هايي عليه سوريه از لبنان به شكل بسيار گسترده صورت گرفته است، ولي سوريه تاكنون به اين اقدامات پاسخي نداده و حتي لبناني هاي مقيم آن كشور را از سوريه اخراج نكرده و مردم لبنان را به شكل طايفه اي و مذهبي تقسيم بندي نكرده است، ولي در مقابل امروزه نخست وزير سابق دولت انتقالي موضوع تندي را عليه ايران اتخاذ مي كند؛ آيا ايران در واكنش به اين اظهارات به اخراج لبناني ها از سرزمين خود اقدام مي كند؟ نصرالله گفت: درباره تشكيل دولت جديد لبنان هم بايد بگويم كه از همان روز اول كه مشورت هاي رئيس جمهور با نمايندگان مجلس شروع شد، مسئله اختلاف مذهب مطرح شد. جريان 14 مارس ادعا دارد كه گروه شيعه تلاش مي كند تا نخست وزير اهل سنت را معرفي كنند ولي اين امر نادرست است و حتي برخي ها نيز ادعاهايي را عليه من انجام داده اند كه اين ظلم بزرگي است. دبير كل حزب الله لبنان افزود: ما معتقديم كه نخست وزير جديد لبنان موظف به تشكيل دولت جديد است، ولي عادتاً در لبنان اين امر به وسيله مشورت با فراكسيون هاي مختلف صورت مي گيرد و اين مسئله جديدي نيست. وي تصريح كرد: طبيعي است كه تشكيل دولت به زمان نياز دارد، ولي ما در مقام تشكيل دولت نيستيم، بلكه تلاش مي كنيم مثل سايرين به اين روند كمك كنيم. نصرالله تصريح كرد: همگي مي خواهند دولت هر چه سريعتر تشكيل شود و گام هايي در اين زمينه برداشته شده، ولي به رغم پيشرفت هاي حاصله، همه ما در معرض فشارهايي قرار داريم و من مي دانم كه چقدر بر نخست وزير جديد براي تشكيل دولت غير سياسي فشار وارد مي شود، در حالي كه تمامي احزاب گروه هشت مارس خواستار دولت سياسي با رنگ تكنوكرات هستند. وي گفت: در حالي كه ما اصرار داريم دولت از اقوام و گروه هاي مختلف باشد ولي امروزه متاسفانه شاهد آن هستيم كه گفته مي شود حزب الله عامل تأخير در تشكيل دولت است؛ اين ادعا درست نيست چرا كه ما خواستار تشكيل دولت در اسرع وقت هستيم. دبير كل حزب الله لبنان تأكيد كرد گروه 14 مارس با نيرنگ سياسي تلاش مي كند حزب الله راعامل تحريك و بي ثباتي كشور عنوان كند كه در واقع با اين كار به حزب الله ظلم كرده است. وي اظهار داشت، آيا اين امر دردناكي نيست كه ما در كشوري زندگي مي كنيم كه سران سياسي آن از آمريكا و رژيم صهيونيستي مي خواهند كه مقاومت را مجازات كند؟ آيا اين چنين اقداماتي شايسته مقاومتي است كه سرزمين هاي اشغالي لبنان را آزاد كرده و كرامت رابه آن برگردانده است. نصرالله گفت: ما نمي خواهيم پرونده هاي كهنه را باز كنيم؛ همين گروه 14 مارس به ما گفتند كه چرا دو نظامي صهيونيست را به گروگان گرفتيم و اين در حالي بود كه اسرائيلي ها خاك لبنان را بمباران مي كنند و هر كاري مي خواهند، انجام مي دهند ولي 14 مارسي ها به ما حق نمي دهند كه از خاك و شرافت لبنان حمايت كنيم. دبير كل حزب الله لبنان همچنين تأكيد كرد، گناه حزب الله اين بوده كه خاري در چشم رژيم صهيونيستي و مانع بزرگي در برابر توطئه هاي اين رژيم است. وي افزود، آنچه كه مهم است، اين است كه آمريكا و رژيم صهيونيستي گروه 14 مارس و شخصيت ها، رسانه هاي خبري آن، احزاب مختلف وابسته به آن و تمامي امكانات آن را در جهت نابودي حزب الله مطيع خود كرده است تا با تحقق هدف خود اين گروه را به قدرت برساند، ولي نتيجه اين شد كه مقاومت باقي ماند ولي قدرت آنها در دولت از بين رفت. دبير كل حزب الله لبنان تصريح كرد: آنچه را كه در گذشته به شكل مخفيانه با «جفري ويلتمن» و «ميشل سيسون» سفراي سابق آمريكا در بيروت گفته مي شد، امروزه به صورت علني گفته مي شود و 14 مارس از عنوان كردن اينكه ابزار دست دولت آمريكا است واهمه اي ندارد. سيدحسن نصرالله در بخش ديگري از سخنانش تاكيد كرد كه مواضع ضد ايراني سعدالدين حريري براي ما غيرمنتظره نبود و ما چيزي براي پنهان كردن نداريم و علناً مي گوييم كه به داشتن روابط خود با ايران، سوريه و ديگر كشورها و احزاب و گروه ها افتخار مي كنيم. وي افزود، ايران كشوري است كه از نظر سياسي، معنوي، مادي و مالي هميشه در كنار لبنان و ملت لبنان و مقاومت اين كشور ايستاده است و ساكت نشستن در برابر سخنان ضد ايراني حريري كاري اشتباه است. دبيركل حزب الله لبنان تصريح كرد: ايران در خلال جنگ ژوئيه 2006 و بعد از آن در كنار لبنان ايستاد و اگر كمك هاي مالي ايران نبود بسياري از خانه ها تاكنون بازسازي نشده بود. وي تاكيد كرد، به كشوري كه هميشه در كنار لبنان ايستاده نبايد اين گونه پاداش داده شود.

[ 1390/1/22 ] [ 16:51 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :معاون دبيركل اتحاديه عرب بدون محكوم كردن سركوب مردم بي دفاع بحرين از سوي آل خليفه و حاميان سعودي آن، آشكارا از گروهك تروريستي منافقين كه وحشيانه ترين جنايات را در حق غير نظاميان بيگناه ايراني و عراقي مرتكب شده است، حمايت كرد. به گزارش خبرگزاري كويت، اتحاديه عرب در اقدامي عجيب خواستار برخورد انساني دولت عراق با منافقين در اردوگاه اشرف شد. "احمد بن حلي" معاون دبير كل اتحاديه عرب گفت: اتحاديه عرب رايزني هاي گسترده اي با دولت عراق درباره اردوگاه اشرف انجام داده است و خواستار برخورد انساني با آنها شده است و نبايد اقدام نظامي عليه آنها صورت گيرد! شايان ذكر است كه اين موضع اتحاديه عرب در حالي اتخاذ مي شود كه شوراي همكاري خيلج فارس دست به اقدام نظامي در بحرين ضد اكثريت مردم اين كشور يعني شيعيان زده است و اتحاديه عرب نقش منفعلانه اي در اين باره داشته است و از حاكمان بحرين و اشغالگران سعودي و ديگر كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس حمايت كرده است.

[ 1390/1/22 ] [ 16:49 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران، با انتقاد شديد از سي دي جنجالي «ظهور بسيار نزديك است»، آن را حاوي يك سري «نقص هاي بزرگ و تطبيق هاي غلط و ناقص» خواند. حجت الاسلام علي سعيدي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران كه در نشست تبيين راهبردهاي سپاه در سال 90 سخن مي گفت با انتقاد شديد از لوح فشرده اي كه اخيرا پيرامون علائم ظهور با عنوان «مستند ظهور بسيار نزديك است» تهيه و در سطح وسيعي توزيع شده است، گفت: آن مقداري كه صهيونيست ها در حوزه مهدويت و امام زمان(عج) كار كرده اند، ما علي رغم اين همه نشانه و روايات كار جدي انجام نداده ايم، لذا متاسفانه اكنون يك سري «نقص هاي بزرگ و تطبيق هاي غلط و ناقص» را به نام علائم ظهور در صحنه جامعه مي بينيم. وي سال 89 را دوران درخشاني براي سپاه دانست و گفت: مهمترين شاخصه سپاه در اين سال را مي توان ولايت مداري دانست كه سپاه نمره بالايي مي گيرد. سعيدي در پايان ابراز اميدواري كرد با مديريت سردار جعفري و ساير مسئولان و مديران سپاه، افق آينده روشني براي سپاه پاسداران متصور است.

[ 1390/1/22 ] [ 16:47 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت: دستگيري ملوانان انگليسي كه در فروردين‌ماه سال 86 به حريم آب‌هاي ايران تجاوز كرده بودند و آزادي آنها واكنش‌هاي متعددي را در ميان سياسيون و احزاب و افكار عمومي به دنبال داشت. اقدام رئيس‌جمهور در بدرقه اين ملوانان هنگام آزادي و خروجشان از كشور اما انتقاداتي را درباره دلايل دستگيري و آزادي اين افراد به وجود آورد؛ مساله‌اي كه در مناظرات انتخاباتي سال 88 نيز توسط رقباي رئيس‌جمهور تكرار شد. اين موضوع در ادامه اغتشاشات نيز دستمايه برخي حملات به دولت توسط اپوزيسيون قرار گرفت اما رجوع به برخي خاطرات در اين زمينه نشان داد در اين موضوع نه‌تنها انتقادات محلي از اعراب نداشت بلكه از نظر رهبر معظم انقلاب نيز اقدامي شجاعانه براي ضربه زدن به دولت متخاصم انگليس بود. معاون سابق ستاد كل نيروهاي مسلح اما با بيان خاطره ديدار مسؤولان اين ستاد و تعدادي از مرزبانان سپاه با رهبر انقلاب پس از دستگيري ملوانان متجاوز انگليسي به حريم دريايي كشورمان گفت: آقا فرمودند با اين كار 3 سيلي بر صورت انگليس زديد. عليرضا افشار، رئيس مركز امور فرهنگي و اجتماعي وزارت كشور كه آن ايام رداي معاونت فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح را بر تن داشت، به بيان خاطراتي از دستگيري و آزادي ملوانان متجاوز انگليسي پرداخت و اظهار داشت: لحظه دستگيري نظاميان انگليسي در محدوده اروند، فشارهاي زيادي وارد مي‌شد تا آنها را همان‎جا آزاد كنند. وي افزود: علاوه بر انگليس از طرف جناح‌هاي داخلي هم فشار مي‌آوردند تا ملوانان متجاوز به تهران منتقل نشوند اما آقاي فيروزآبادي و برخي عزيزان دبيرخانه شورايعالي امنيت ملي همت كردند و بدون توجه به فشارها، آنها را به تهران منتقل كردند و اين اقدام صحنه‌هاي افتخارآميزي از موضع اقتدار ايجاد كرد. وي در گفت و گو با فارس تصريح كرد: اين ماجرا در حقيقت قدرت‌نمايي جمهوري اسلامي و يك پيروزي در صحنه جنگ رواني دشمن بود كه حتي در كشورهاي عربي منطقه آن را قابل تحسين دانستند و نشان داد هرجا ترس به دل راه ندهيم و بر موضع حق پافشاري كنيم، لطف خداوند شامل ما مي‌شود و پيروز خواهيم شد. معاونت فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: مدتي بعد از موضوع دستگيري ملوانان متجاوز انگليسي خدمت مقام معظم رهبري رسيديم و ايشان با تقدير از اقدام شجاعانه عوامل نيروي دريايي سپاه فرمودند: «شما با اين كار، 3 سيلي بر گونه انگليس زديد؛ يكي دستگيري متجاوزان در آب‌هاي سرزميني خودمان، يكي نحوه آزادي آنها با عزت و اقتدار و يكي هم بر هم زدن صحنه‌سازي آنها بعد از آزادي اين افراد و خنثي كردن جنگ رواني دشمن در اين باره». وي افزود: وقتي ملوانان انگليسي آزاد شدند و به كشورشان بازگشتند، صحنه‌سازي كردند كه آنچه در دوران بازداشت‌مان گفتيم، تحت فشار و شكنجه بوده ولي صدا و سيما بلافاصله با انتشار تصاويري از محل نگهداري آنها در تهران كه نشان مي‌داد در وضعيت بسيار خوبي قرار دارند و خود رسانه‌هاي خارجي هم به اين تصاوير استناد كرده بودند، نقشه آنها را خنثي كرد. افشار تصريح كرد: يكي از شروط آزادي متجاوزان انگليسي عذرخواهي رسمي دولت انگليس از جمهوري اسلامي بود كه مقامات لندن اين كار را انجام دادند ولي چون اين كار براي آنها سنگين بود، سناريويي طراحي كردند تا بگويند نظاميان خود را با اقتدار آزاد كردند كه اين ترفندشان هم با افشاي سند عذرخواهي مكتوب آنها شكست خورد. ماجراي ملوانان انگليسي چه بود ؟ سوم فروردين‌ماه 86، پانزده نظامي انگليسي پس از ورود غيرقانوني به آب‌هاي سرزميني ايران توسط نيروي دريايي سپاه بازداشت شدند و در نيمه همان‌ماه بر اساس تصميم انسان‏دوستانه و رأفت اسلامي مسؤولان جمهوري اسلامي و عذرخواهي رسمي دولت انگليس آزاد شده و شانزدهم فروردين به كشورشان بازگشتند. اين چندمين‌بار بود كه انگليسي‌ها از زمان اشغال عراق به صورت غيرقانوني وارد حريم آبي جمهوري اسلامي مي‌شدند و هربار هم مقامات لندن با فرافكني و ارائه تفسيرهاي بي‌ربط از جمله ادعاي دستگيري متجاوزان در حال بازرسي از يك كشتي تجاري در آب‌هاي منطقه‌اي عراق در پي توجيه اقدام خويش برآمدند. وزارت امور خارجه با احضار «گيت اسميت» كاردار انگليس در تهران در غياب سفير آن كشور در آن ايام، نسبت به تجاوز نظاميان نيروي دريايي انگليس به آب‌هاي سرزميني كشورمان در اروند رود شديدا اعتراض كرد و بعد از مدتي كوتاه، مقامات لندن در نامه‌اي رسمي از ورود غيرقانوني ملوانان خود به حريم دريايي ايران عذرخواهي كردند و محمود احمدي‌‌نژاد، رئيس‌جمهوري هم در واكنش به اين اقدام اعلام كرد: ملت كريم ايران و نظام جمهوري اسلامي ايران در عين اقتدار براي محاكمه نظاميان انگليسي، اين 15 نفر را بر اساس تصميمي داوطلبانه و انسان‎دوستانه مورد بخشش قرار مي‌دهد. متجاوزان انگليسي كه هنگام خروج از تهران در گفت‎وگوهاي تلويزيوني در مقابل ديدگان 70 ميليون ايراني و افكار عمومي جهان به ورود غيرقانوني خود به آب‌هاي منطقه‌اي جمهوري اسلامي اعتراف كردند، در بدو ورود به كشورشان تحت‌تاثير جوسازي‌ رسانه‌هاي غربي مدعي شدند آنچه در ايران گفته‌اند تحت فشار بوده و بعد از مدتي هم وزارت دفاع انگليس با وضع قوانيني جديد، آنها را از انتشار خاطرات‌شان منع كرد. لندن‌نشينان حتي بعد از مدتي اخبار منتشر شده درباره عذرخواهي رسمي از جمهوري اسلامي به خاطر ورود غيرقانوني نظاميان انگليسي به حريم آبي كشورمان در خليج‌فارس را تكذيب كردند اما انتشار متن اين نامه كه در آن متعهد شده ‌بودند ديگر مرتكب چنين اقدامي نشوند و تصاير مربوط به دوران بازداشت ملوانان متجاوز در تهران از رسانه ملي همه نقشه‌هاي آنها را براي راه‌اندازي جنگ رواني عليه نظام اسلامي خنثي كرد. اما در ادامه اين انگليسي‌ها نبودند كه مساله آزادسازي ملوانانشان را دستمايه‌اي براي حمله به دولت و شخص رئيس‌جمهور قرار دادند. عوامل فتنه كه با دستاويز قرار دادن انتقادات رقباي رئيس‌جمهور در مناظرات سعي در سياه‌نمايي كارنامه سياست خارجه دولت نهم داشتند در هر فرصتي كه مناسب مي‌ديدند به اين مساله نيز پرداخته يا به مساله دستگيري ملوانان اعتراض كرده يا به آزادساختن آنها انتقاد مي‌كردند. اما نتيجه مناظرات تلويزيوني و انتخابات نشان داد كه موضوع سياست خارجي دولت نهم كه مورد تاييد مقام معظم رهبري و البته باعث افزايش يافتن اقتدار جمهوري اسلامي در سطح منطقه و بين‌المللي بود، ‌نمي تواند به هيچ عنوان دستمايه‌اي براي فشار و تهديد دولت باشد. رقباي دكتر احمدي‌نژاد در انتخابات سال 88 كه بعدها به دليل دعوت به اغتشاشات خياباني از جانب مردم لقب سران فتنه‌گرفتند، ‌در مناظرات انتخاباتي نيز نتوانستند انتقاداتي به نحوه عملكرد دولت در مسائل مربوط به سياست خارجي بگيرند. اين افراد با دستمايه قرار دادن مسائلي نظير تابلوي شوراي همكاري دولت‌هاي عربي خليج‌فارس قصد داشتند عملكرد دولت نهم در اين حوزه را نيز سوال ببرند كه با هوشياري رئيس‌جمهور و پاسخ‌هاي قاطع او به اين دست اتهامات خيالي اين حمله به نتيجه دلخواه اين افراد نرسيد. پيشبرد اقدامات صلح‌آميز هسته‌اي و همچنين استقامت در مسير دستيابي ايران به فناوري هسته‌اي از مهم‌ترين دستاوردهاي دولت بود كه هيچ كدام از نامزدهاي جناح اصلاح‌طلب با كارنامه‌اي كه اين جناح در دوران رياست جمهوري هشتم داشت، ‌نتوانستند درباره آن انتقادي را به دولت وارد كنند. حمايت رهبر معظم انقلاب اسلامي از اقدام دولت در دستگيري ملوانان انگليسي و در عين حال آزادسازي آنان كه 4 سال پس از اين اقدام آشكار شده اما سند ديگري درباره فعاليت‌هاي درست و بهنگام دولت‌هاي نهم و دهم در عرصه سياست خارجي است.

[ 1390/1/22 ] [ 16:45 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :گروه ترجمه - پايگاه اينترنتي آسيا تايمز در مقاله‌اي به قلم پپ اسكوبار در 9 آوريل 2011(20 فروردين) به تحليل آخرين تحولات ليبي و حمله آمريكا و ناتو به ليبي پرداخته و مي‌نويسد: «در حالي بمباران ليبي و اهداف نظامي در اين كشور ادامه مي‌يابد كه قذافي از تجربيات گذشته بين‌المللي درس‌هاي بسياري گرفته است. جنگ‌هاي ويتنام، عراق و افغانستان، نمونه‌هاي مطلوبي براي تجربه‌آموزي رژيم قذافي بوده است. به‌طوري‌كه در حال حاضر رژيم قذافي به نوعي جنگ چريكي با پوشش زرهي سبك متوسل شده است و به اين روش به جنگ خود عليه مخالفان ادامه مي‌دهد.» نويسنده در ادامه مي‌افزايد: «واكنش ناتو به شرايط داخلي ليبي قابل پيش‌بيني‌تر است و همواره قذافي را به استفاده از سپر انساني متهم كرده است. به‌طوري‌كه قذافي تانك‌هاي خود را در مناطق شهري و داخل محدوده دفاعي پراكنده است. چنين مي‌توان نتيجه گرفت كه نبرد هوايي ناتو بي‌فايده است. اگر بگوييم ناتو از اين تاكتيك قذافي عصباني است، بايد بگوييم عصبانيت مخالفان دوچندان است و تاكنون تلفات بسياري داده‌اند و قواي آن‌ها رو به تحليل است. آن‌ها ناتو را به ناتواني در بمباران هوايي گسترده مواضع متهم كرده‌اند. اين در حالي است كه انجام بمباران گسترده شهرها به كشته شدن غيرنظامي‌ها خواهد انجاميد و در عين حال جان بسياري از مخالفان نيز به خطر مي‌افتد.» نويسنده در پايان آورده است: «حداقل در صربستان ناتو مي‌دانست چه اقدامي انجام دهد. ناتو از ارتش آزادي‌بخش حمايت كرد و حتي شركت‌هاي دولتي نيز بمباران شد و در آنجا پنتاگون يك پايگاه نظامي عظيم براي كنترل اوضاع احداث كرد. قطعنامه 1973 شوراي امنيت به لحاظ نظري به ناتو اجازه نمي‌دهد فراتر از آنچه كه تاكنون انجام داده، گام بگذارد. اعضاي غربي اين ائتلاف و در صدر آن‌ها انگلستان و فرانسه، منافع نفتي و تقويت حضور نظامي ناتو و پايگاه راهبردي آفريكوم را در سر مي‌پرورانند؛ اما تضميني براي تحقق چنين هدفي وجود ندارد. در اين ميان، آخرين اميدها به عقلانيت تركيه در اين آشفتگي‌ها بستگي دارد به‌طوري‌كه رجب طيب اردوغان، نخست وزير تركيه، نقشه‌راه خود براي صلح در ليبي را ارائه كرده است. قرار است اين نقشه راه چهارشنبه آينده در قطر به عنوان كشوري فعال در جنگ ليبي، مورد بحث و بررسي قرار گيرد.» بصيرت: نويسنده متن فوق بهانه‌هاي ناتو در عدم بمباران نيروهاي قذافي را پذيرفته؛ حال آنكه واقعيت چيز ديگري است و آن، اينكه غربي‌ها گزينه گفت‌وگوي پنهاني و پشت صحنه با عوامل قذافي را تا حدودي براي تأمين منافع‌شان مناسب تشخيص داده‌اند كه در نتيجه آن تضعيف قذافي و تقويت مخالفان معنا ندارد؛ اما چنانچه اين گزينه، آن‌ها را به منافع‌شان نزديك نكند بايد منتظر تشديد حملات عليه نيروهاي قذافي بود. در بحران ليبي با سوءاستفاده‌اي كه غربي‌ها مي‌كنند، محور منافع غرب است و همه چيز با آن تنظيم مي‌شود.

[ 1390/1/22 ] [ 16:40 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت: اگرچه بشار اسد، رئيس‌جمهور سوريه در سخنان اخير خود در پارلمان، حوادث اخير در اين كشور را يك توطئه بزرگ خارجي دانست كه هر از چند گاهي در سوريه تكرار مي‌شود، اما افشاي اطلاعاتي تازه در اين مورد پرده از دخالت نيروهاي خارجي در حوادث اخير برداشت. يك افسر اطلاعاتي اردني كه مخالف مشاركت در توطئه ضد سوريه مخالف فعاليت‌هاي بندر بن سلطان، شاهزاده سعودي در اردن است، فاش كرد كه بندر گروه‌هايي لجستيكي در اختيار دارد كه آزادانه در اردن فعاليت كرده و از مرزهاي اردن براي نفوذ به سوريه و اعزام نيروهاي آموزش ديده و ارسال سلاح و مواد منفجره استفاده مي‌كنند. اين افسر اطلاعاتي اردني تاكيد كرد: اقدام اردن در اعلام حمايت از سوريه و در عين حال بي توجهي به فعاليت شركت‌هاي تلفن همراه بويژه شركت تلفن همراه اومنيه بسيار تمسخر آميز است. وي افزود: اين شركت پوشش خطوط تلفني خود را تا اراضي سوريه تقويت كرده و با صدور مجوز نصب دستگاه‌هاي تقويت آنتن، كاري كرد كه تلفن‌هاي همراه اردني تا مرزهاي دمشق، پايتخت سوريه آنتن داشته باشند. بر اساس سناريوي كوتاه مدتي كه براي بحران سازي در سوريه در نظر گرفته شده است، آنها به دنبال تكرار تجربه موفقيت‌آميز شهرهاي درعا و دوما هستند؛ عناصر تروريستي وابسته به بندر كه در سوريه حضور دارند، دست به فاجعه‌هايي عليه تظاهركنندگان زدند و البته شهرهاي حلب و دمشق هم در دستور كار آنها براي بي‌ثباتي قرار گرفت. اين منبع اطلاعاتي اردني درباره جزييات اين طرح خاطرنشان كرد: شماري از اعضاي گروهك‌هاي وابسته به بندر كه در سوريه مستقر هستند، در منطقه‌اي مشخص بسوي تظاهركنندگان تيراندازي خواهند كرد. وي افزود: بر اساس اين طرح پس از تحريك گروهي از جوانان، مكاني براي برگزاري تظاهرات اعتراض‌آميز مشخص مي‌شود، در همين راستا محل تظاهرات به گروهك مخفي اطلاع داده مي‌شود تا افراد اين گروهك بر فراز بام‌هاي آن منطقه مستقر شوند. اين افسر اطلاعاتي اردني تاكيد كرد: وقتي نمازگزاران از مسجد خارج مي‌شوند، گروهي براي تحريك مردم شعارهايي ضد نظام سوريه سر مي‌دهند، اين شعارها توسط ايلي خوري، عامل سازمان سيا و شركت او به نام ساچي اند ساچي كه نامي تقلبي است، ساخته شده است. اين افسر اطلاعاتي خاطرنشان كرد: اگر تحريك كنندگان بتوانند 100 نفر را جمع كنند ريختن به خيابان‌ها به هدف اول تبديل مي‌شود؛ هدف دوم درگيري با نيروهاي پليس و امنيتي است كه به محل تظاهرات مي‌آيند. وي تاكيد كرد: به محض آغاز درگيري تن به تن و پرتاب سنگ؛ همان طور كه در درعا اتفاق افتاد، افراد مسلح وارد عمل شده و به سوي تظاهركنندگان تيراندازي مي‌كنند و شماري از مردم را كشته يا زخمي مي‌كنند. در همين حين گروه‌هاي ديگري كه يكديگر را نمي‌شناسند، به تخريب اموال عمومي مي‌پردازند. بر اساس اين گزارش، خطرناك‌ترين بخش اين عمليات پخش شايعه است؛ عملياتي كه با كمك رسانه‌ها و شبكه‌هاي تلويزيوني مزدور در درعا با موفقيت انجام شد. در اين عمليات پس از كشته يا مجروح شدن شماري از شهروندان، شايعه‌هايي مبني بر دست داشتن نيروها و مسوولان ارشد امنيتي در كشتار مردم پخش مي‌شود. اين افسر اردني خاطرنشان كرد: در شهر درعا پخش شايعه موجب ايجاد موجي از خشم و نفرت بين مردم به دليل كشته شدن شماري از شهروندان شد. براساس گزارش شبكه خبري العالم، اين اظهارات درحالي منتشر شد كه روز جمعه در جريان حمله افراد مسلح نقابدار به تظاهركنندگان در شهر درعا، 19 نفر از نيروهاي امنيتي شهيد و ده‌ها نفر ديگر مجروح شدند.

[ 1390/1/22 ] [ 16:36 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ،
X