آخرين خبر

در کوتاه ترین زمان بروزترین باشید

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ آخرين خبر خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

در روزهاي اخير با توجه به زنداني شدن "علاء" و "جمال" فرزندان ديكتاتور مخلوع و حضور مبارك در بيمارستان، "سوزان مبارك" به همراه همسران علاء و جمال به تنهايي در كاخ رياست جمهوري زندگي مي كنند و لحظات پراز گريه و اضطراب را مي گذرانند. رسانه هاي مصري با اشاره گوشه هايي از زندگي فعلي اين سه زن در كاخ مبارك در شرم الشيخ اعلام كردند: در حاليكه آن ها در انتظار سرنوشتي نامعلوم براي همسران خود هستند اما در درگيري هاي لفظي با يكديگر در صدد قدرت نمايي هستند. در يكي از اين جنگ هاي لفظي همسر علاء مبارك به همسر جمال تاكيد كرده است؛ از زماني كه پايش را در كاخ رياست جمهوري گذاشته نحسي را به همراه خود آورده است. همچنين خديجه همسر جمال مبارك با توجه به اينكه پدرش اكثر هزينه هاي آنان در كاخ رياست جمهوري، هزينه ارسال غذا به زندان و هزينه هاي درماني و پيگيري سلامتي ديكتاتور مخلوع را پرداخت مي كند، خود را بانوي نخست كاخ مي داند كه اين مسئله چندان به مذاق سوزان مبارك و هايدي راسخ خوش نيامده است. در همين حال "شفيق محمود البنا" وكيل وزارت امور فني در نهاد رياست جمهوري كه مدت ?? سال در اين سمت از نزديك با خانواده مبارك در ارتباط بوده است، برخي از اسرار پنهاني زندگي حسني مبارك رئيس سابق و خانواده اش را فاش كرد. وي درباره جوانب انساني مبارك گفت: مبارك بجز در صورت بيماري اساسا غم به خود راه نمي داد. شفيق محمود البنا درباره ارتباط خانواده رئيس سابق با مسائل ديني گفت: بجز علاء مبارك كه همواره نمازش را مي خواند، بقيه اعضاي خانواده مبارك فقط تظاهر به دينداري مي كردند و اصلا نماز نمي خواندند، بويژه جمال مبارك پسر رئيس جمهور وقتي كه به نماز فراخوانده مي شد، مي گفت: شما اساسا وجود محمد (ص) را براي من اثبات كنيد. به گفته وي اين طرز تفكر جمال متاثر از تفكر غربي بود چرا كه او در انگليس پرورش يافته بود.

[ 1390/3/21 ] [ 21:37 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

امريكا در سال 2010 و درست مدتي پيش از آغاز تظاهرات هاي مردمي عليه حكومت بحرين ؛ به اين كشور 200 ميليون دلارسلاح فروخته كه نسبت به سال پيش از آن ؛ بيش از دو برابر افزايش داشته است گزارش سالانه وزارت امور خارجه آمريكا كه درباره قراردادهاي نظامي اين كشور در سال گذشته منتشر مي شود نشان ميدهد كه بين سال هاي 2009 و 2010؛ فروش اسلحه به بحرين 112 ميليون دلار افزايش داشته است فروش سلاحهاي آمريكايي به بحرين در سال 2009 به 88 ميليون دلار بالغ مي شدبيشتر فروش نظامي ايالات متحده به اين جزيره واقع در خليج فارس قطعات هواپيما و تجهيزات الكترونيكي را شامل مي شود؟ با اين حال در سال 2010آمريكا اجازه فروش 760 هزار دلار مسلسل و سلاح كمري به بحرين را نيز صادركرد از اواسط ماه فوريه 2011 (اواخر بهمن 89) پليس و ارتش بحرين به مقابله خشونت آميز با تظاهركنندگان بحريني پرداخته اند كه در نتيجه دست كم 31 شهروند بحريني كشته و صدها نفر مجروح شده اند اين احتمال كه از سلاحهاي آمريكايي براي كشتار مردم در بحرين استفاده شده باشد؛ ابتدا توسط گروه هاي مدافع حقوق بشر مطرح گرديد و باعث شد كه كنگره آمريكا محدوديت هايي براي روابط نظامي اين كشور با برخي كشورهاي حاشيه خليج فارس وضع كند آمارهاي رسمي دولت آمريكا نشان مي دهد كه اين كشور در سال 2010 ؛ معادل 34 ميليارد دلار سلاح نظامي به دولت هاي خارجي فروخته است البته اين آمار شامل قراردادهاي نظامي است و نه تحويل سلاح در سال گذشته آمريكا همچنين 91 ميليون دلار اسلحه به حكومت حسني مبارك و17 ميليون دلار سلاح نظامي به حكومت معمر قذافي در ليبي فروخته بود

[ 1390/3/21 ] [ 21:36 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

مركز تحقيقات امنيتي استراتفور آمريكا ؛ حمله اخير به ساختمان رياست جمهوري يمن را اقدام افرادي از داخل حكومت علي عبدالله صالح با هدف ترور وي اعلام كرد . اين مركز در گزارش خود اعلام كرد ، انفجار جمعه دو هفته پيش در مسجد ساختمان رياست جمهوري يمن ، نتيجه شليك خمپاره و يا موشك به اين محل نبوده ؛ بلكه نتيجه انفجار بمبي بود كه در داخل مسجد كار گذاشته شده بود . كارشناسان آمريكايي ، با بررسي عكس و تصوير از حادثه در اين مسجد ، نتيجه گيري كردند ، انفجار از داخل رخ داده نه از خارج مسجد . اسكات استوارت ، معاون رئيس دفتر استراتفور در امور تاكتيك هاي اطلاعاتي ، علت چنين نتيجه گيري را بهره گيري از بمب و نه مهمات نظامي دانست و گفت : تصويرها نشان مي دهد آجر و سنگ هاي مسجد بر اثر انفجار ، بيشتر به خارج پرتاب شده اند تا به داخل ؛ ضمن اينكه در چارچوب پنجره ها نيز اين وضع ديده مي شود . يك شكاف كوچك نيز كه احتمال مي رود مكان جاسازي بمب بوده در محل حادثه كشف شد . كارشناسان مي گويند اشخاصي كه از فعاليت هاي علي عبدالله صالح آگاه بوده اند چنين اقدامي انجام داده اند . به اعتقاد كارشناسان ، آزمايش ها مشخص كرد ، در بقاياي بمب منفجر شده آثار چاشني تي ان تي و يا سيمتكس پيدا شده كه نشان مي دهد انفجار در مجموعه كاخ رياست جمهوري يمن ، اقدامي داخلي بوده است . بر اثر اين حادثه كه گفته مي شد حمله موشكي گروه هاي مخالف از جمله قبائل يمني بوده است ، علي عبدالله صالح و چند نفر از همراهانش به شدت مجروح شدند كه براي مداوا به عربستان انتقال يافتند . مردم يمن پس از خروج صالح از كشورشان ، ضمن بر پا كردن جشن و شادي ، بر مخالفت با بازگشت وي به اين كشور تاكيد كردند . يكي از خواسته هاي مهم مردم يمن پس از خروج صالح از كشور ، تشكيل شوراي انتقالي با هدف تشكيل دولت جديد اعلام شد كه با وجود گذشت يك هفته از آن زمان ، هنوز شورايي براي انتقال حاكميت در يمن شكل نگرفته است .

[ 1390/3/21 ] [ 21:34 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

حسن هاني زاده - كارشناس مسايل جهان عرب گسترش دامنه در گيريها از شمال يمن به شهر استراتژيكي زنگبار مركز استان «ابين» در جنوب يمن عملاً اين كشور را در آستانه يك جنگ داخلي قبيله اي قرار داده است. علي عبدا... صالح ديكتاتور يمن كه هيچيك از طرحهاي ارائه شده از سوي شوراي همكاري خليج فارس را نپذيرفته، تلاش مي كند تا يمن را به دو بخش شمالي و جنوبي تقسيم كند. شوراي همكاري خليج فارس در آخرين طرح خود از علي عبدا... صالح خواست تا سريعاً قدرت را به يك شوراي منتخب انقلابيون يمن واگذار كند.علي عبدا... صالح پس از رد اين طرح مدعي شد در صورتي كه از قدرت كناره گيري كند جنگ داخلي در يمن آغاز خواهد شد. ديكتاتور يمن در طول يك دهه گذشته همواره از وجود القاعده براي باج خواهي از آمريكا، غرب و كشورهاي حوزه خليج فارس استفاده مي كرد. علي عبدا... صالح عناصر تروريستي القاعده را در منطقه زنگبار كه به تنگه استراتژيكي باب المندب نزديك است، اسكان داده است. از آنجايي كه برخي از نيروهاي نظامي وابسته به رژيم علي عبدا... صالح در طول 3 ماه گذشته به نيروهاي انقلابي پيوسته اند بنابراين علي عبدا... صالح گزينه جنگ قبيله اي را مورد توجه قرار داد. طبيعت اجتماعي يمن به گونه اي است كه هر يك از قبايل در حوزه سكونت جغرافيايي خود از نوعي خودگرداني برخوردارند. علي عبدا... صالح كه به قبيله بزرگ الحاشد وابسته است به تازگي به دليل جانبداري شيخ صادق الاحمر، شيخ المشايخ قبيله الحاشد از انقلابيون، دستوربمباران منزل مسكوني شيخ صادق الاحمر را صادر كرد. وابستگان به شيخ صادق الاحمر بلافاصله در يك واكنش غير حساب شده وزارتخانه هاي امور محلي و زيربنايي، فرودگاه صنعا و خبرگزاري رسمي سبا را اشغال كردند. اين امر مي رفت تا آتش يك جنگ قبيله اي را در يمن مشابه جنگ داخلي سالهاي 1962 تا 1965 را شعله ور كند اما دستور شيخ صادق الاحمر به طرفدارانش براي ترك ساختمانهاي دولتي، نقشه علي عبدا... صالح را نقش بر آب ساخت. شكست طرح ديكتاتور يمن براي ايجاد جنگ داخلي موجب شد كه وي گزينه تحريك عناصر القاعده را در دستور كار خود قرار دهد. به همين دليل عوامل القاعده در شهر زنگبار به كشتار غيرنظاميان پرداختند و بخشهاي مهمي از شهر را به تصرف خود در آوردند. هدف عناصر القاعده از شورش در شهر زنگبار زمينه سازي براي بروز جنگي داخلي و تسلط بر تنگه باب المندب است. از آنجايي كه بيش از 60 ميليون قطعه سلاح سبك و نيمه سنگين در دست قبايل يمن وجود دارد بنابراين بنظر مي رسد كه عبدا... صالح در آستانه سقوط تلاش مي كند تا با ايجاد جنگ داخلي زمينه تجزيه يمن را به دو بخش شمالي و جنوبي فراهم كند. در صورت بروز جنگ، عبدا... صالح در بخشهايي از شمال يمن با كمك قبيله خود نوعي حكومت خودمختار ايجاد خواهد كرد و جنوب يمن را در اختيار نيروهاي انقلابي قرار مي دهد.

[ 1390/3/15 ] [ 10:5 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت:پايگاه اينترنتي «فرانت‌پيج» 30 مي 2011 (9 خرداد) در مقاله‌اي نوشت: يك هفته پس از سخنراني اوباما در مورد سياست خاورميانه‌اي آمريكا، بيش از پيش مشخص شد كه صحبت‌هاي طولاني اوباما نتيجه چنداني در پي نداشته است. پيشنهاد باراك اوباما براي بازگشت اسرائيل به مرزهاي 1967 (درست يك روز قبل از ديدار نتانياهو از آمريكا) محقق نشده و بيشتر به دوستي‌هاي قديمي آمريكا و اسرائيل آسيب زده است. در نهايت، آمريكا پيشنهاد خود را مطرح كرد و اسرائيل نپذيرفت. در اين ميان، ايران پيروز تحولات بود همچنان كه پيش‌تر محمود احمدي‌نژاد خواستار محو شدن اسرائيل از نقشه جغرافيا بوده است. باراك اوباما در سخنراني خود در مورد سياست‌هاي خاورميانه‌‌اي آمريكا، راهبرد جديدي را براي مقابله با آشوب‌هاي خاورميانه مطرح كرد. او به رفاه اقتصادي و سرمايه‌گذاري در تونس و مصر اشاره كرد و به‌طور مختصر سركوب‌هاي حكومتي در ليبي، سوريه و ايران را محكوم كرد. در ادامه اين مقاله آمده است: نكته كليدي سخنان اوباما در بخش پاياني سخنراني مطرح شد و پيشنهاد كرد كه به‌منظور حل و فصل كشمكش‌ها، كشوري فلسطيني بر اساس مرزهاي 1967 اسرائيل تشكيل شود. پيشنهاد اوباما به سرعت بر تنش‌هاي روابط اسرائيل و فلسطيني‌ها افزود و انتقادهاي سياستمداران دو حزب را تحريك كرد. باراك اوباما دو روز بعد، سخنان خود را در كنفرانس ايپاك تكرار كرد و وضعيت موجود در اسرائيل را «غيرقابل‌تحمل» خواند و راه‌حل دوكشوري بر اساس مرزهاي 1967 و تبادل‌هاي ارضي را پيشنهاد كرد. اوباما اثبات كرده است كه رهبري آرمان‌گراست و تلاش مي‌كند به چالش‌هاي جهاني از طريق صدور دستورات سريع و نامحتمل پايان دهد. در پايان اين مقاله آمده است: در حال حاضر، اوباما از اسرائيل خواسته اقدامات فوري انجام دهد. در عين حال، از بسياري از ديكتاتوري‌هاي خاورميانه خواسته كه اصلاحات صورت دهند و يا كنار بروند. به‌سادگي مي‌توان گفت باراك اوباما تنها، سياستمداري بي‌تجربه است. با وجود اين، در ميانه خيزش‌هاي پس از انتخابات رياست جمهوري در سال 2009 به دليل واكنش ديرهنگام و ضعيف، به‌شدت مورد انتقاد قرار گرفته‌ بود و دست دوستي نيز به سوي حكومت افراطي ايران دراز كرده و اميدوارانه به واكنش ايران چشم دوخته بود. در نهايت، باراك اوباما پس از فشار منتقدان و جامعه ايراني‌تبارهاي مقيم آمريكا، حكومت ايران را به دليل حملات بيرحمانه عليه اعتراض‌هاي بي‌خشونت و مسالمت‌آميز، محكوم كرد. اميدهاي اوباما به همكاري دولت ايران با جامعه بين‌الملل و پذيرش پيشنهاد دو كشوري از سوي اسرائيلي‌ها و فلسطيني‌ها از واقعيت‌هاي موجود فاصله دارد. بصيرت: نويسنده، زماني كه به بحث محكوم شدن ايران از سوي اوباما مي‌پردازد، به دو عامل اشاره مي‌كند كه وي را وادار به اين موضع‌گيري كرد: 1- منتقدان؛ اين‌ها كساني هستند كه انقلاب اسلامي، ايران ضداستكباري، ايران آگاه‌ساز، ايران دعوت‌كننده به عدالت و رفتار انساني با مردم، ايران مخالف استعمار و استثمار نوين و ايران... منافع‌شان را به‌خطر انداخته است؛ از اين‌رو درصدند با هر وسيله‌اي، ايران را تضعيف و منافع خود را تأمين كنند. 2- جامعه ايراني‌تبارهاي مقيم آمريكا؛ وضعيت اين گروه نيز مشابه گروه اول است با اين تفاوت كه اين گروه، منافع مادي و معنوي‌اش را در ايران از دست داده است؛ بنابراين دادن نسبت‌هاي ناروا به ايران و متهم ساختن آن به اتهام‌هاي واهي با منشأ ذكر شده، موضوع مهم و قابل اعتنايي نيست و از گذشته ادامه داشته و نتوانسته به تحول مهمي منجر شود و دستاوردهايي داشته باشد.

[ 1390/3/15 ] [ 9:55 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت:روزنامه لس‌آنجلس تايمز 2 ژوئن 2011 در مقاله‌اي به «قلم ند پاركر» به لغو قانون شرايط اضطراري و آغاز مجدد اعتراضات در بحرين پرداخت و نوشت: روز چهارشنبه اين قانون كه از ماه مارس پس از سركوب اعتراضات گسترده اعمال شده بود، لغو شد به طوري‌كه بيشتر نيروهاي نظامي از منامه خارج شدند؛ اما ايست‌هاي بازرسي همچنان در اين شهر وجود دارند. گزارش‌‌ها حكايت از آن دارد كه در پي لغو قانون شرايط اضطراري، ميان تظاهرات‌كنندگان و نيروهاي امنيتي بار ديگر درگيري به وجود آمده است. مطابق گزارش گروه‌هاي حقوق بشري، از ماه فوريه تاكنون حداقل 30 نفر كشته و صدها نفر دستگير شده‌اند. روز چهارشنبه، اعتراضات گسترده‌اي صورت گرفت و پليس ضدشورش به تظاهرات‌كنندگان حمله كرد. معترضان از انتقال زخمي‌ها به بيمارستان‌ها وحشت دارند؛ زيرا در آنجا نيز نيروهاي امنيتي مستقر هستند. به همين دليل، مردم، زخمي‌ها را در خانه‌هاي خود مداوا مي‌كنند. پليس نيز با شليك گلوله، گاز اشك‌آور و نارنجك‌هاي صوتي، معترضان را پراكنده كرد. در ادامه اين مقاله آمده است: معترضان از آغاز تاكنون خواستار آزادي‌هاي سياسي، شغل مناسب، پاسخگويي حكومت و پايان فساد و تبعيض بوده‌اند كه البته بايد گفت تحولات‌ كشورهاي مصر و تونس، الهام‌بخش چنين اعتراضاتي بوده‌ است. بسياري از معترضان، افراد باسواد و طبقه متوسط هستند و مشاركت در حكومت و ايفاي نقش گسترده‌تر شيعيان به عنوان اكثريت، خواست اصلي آن‌ها است. در پايان اين مقاله آمده است: بحرين همسو با عربستان سعودي اين اعتراضات را بخشي از جنگ منطقه‌اي ايران شيعه و قدرت‌هاي سني مي‌داند. در عين حال، آمريكا نيز بحرين را به دليل استقرار ناوگان پنجم خود در آنجا، كشوري باارزش به لحاظ راهبردي مي‌داند. به علاوه، به منظور حفظ ثبات و جلوگيري از سرنگوني رژيم آل خليفه، نيروهاي نظامي از عربستان سعودي و امارات متحده عربي به بحرين وارد شدند و قانون شرايط اضطراري به اجرا گذاشته شد. با وجود تعهدات رژيم بحرين به انجام اصلاحات، بسياري از ناظران سياسي در مورد چشم‌انداز حل و فصل بحران، ترديد دارند. به علاوه، رسانه‌هاي بحريني همسو با رژيم آل‌خليفه به منظور بي‌اعتبارسازي اعتراضات، اتهاماتي را عليه ايران مطرح كرده‌اند و وقوع خيزش‌هاي مردمي را ناشي از توطئه ايران مي‌دانند. به نظر مي‌رسد با وجود ادعاهاي رژيم بحرين براي پايان بحران و توجه به خواست معترضان، دستوركار اصلاحي رژيم بحرين به قدرت‌يابي شيعيان و كاهش قدرت آل خليفه منجر نخواهد شد.

[ 1390/3/15 ] [ 9:53 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت :روزنامه «هاآرتز» 2 ژوئن 2011 در مقاله‌اي نوشت: تمام سه بخش فرماندهي منطقه‌اي نيروهاي دفاعي اسرائيل، به‌منظور مقابله با طرح‌هاي فلسطيني‌ها براي عبور از حصارهاي مرزي در چهل و چهارمين سالگرد جنگ شش روزه 1967، به حالت آماده‌باش در آمده‌اند. نيروها در مرز شمالي اسرائيل و كرانه باختري تقويت شده‌اند و بر جاسوسي ميداني تأكيد ويژه‌اي خواهد شد. در اعتراضات روز نكبت در 15 مي 2011، چندين فلسطيني از مرز اسرائيل گذشتند و وارد روستايي در آن حوالي شدند. سازمان‌هاي فلسطيني‌ اعلام كرده‌اند مي‌خواهند اعتراضات ماه گذشته را تكرار كنند. به علاوه، نيروهاي دفاعي اسرائيل، درس‌هايي از حوادث ماه گذشته گرفته‌اند. مرز لبنان و سوريه نيز تا پايان هفته به ويژه نواحي كه احتمال درگيري بسيار است، تقويت خواهد شد. در صورت بالا گرفتن درگيري‌ها نيروهاي ذخيره نيز وارد عمل خواهند شد. در ادامه اين مقاله آمده است: اگرچه نيروها مجهز به تجهيزات غيرمرگبار براي پراكندن مردم هستند؛ اما منابعي در فرماندهي شمال مي‌گويند كه به دليل اينكه نقض حريم مرزي، اقدام خشونت‌آميز تلقي مي‌شود؛ نيروهاي دفاعي اسرائيل به كساني كه چنين اقدامي انجام دهند، شليك خواهد كرد. با وجود آنكه حوادث روز نكبت در كرانه باختري تقريباً به آرامي پشت سر گذاشته شد؛‌‌ اما فرماندهي مركزي نيروهاي دفاعي اسرائيل، حضور خود را در آنجا تقويت خواهند كرد. برخلاف پيش‌بيني نيروهاي دفاعي اسرائيل، شمار اندكي از عرب‌ها در حوادث روز نكبت شركت كردند. نويسنده در پايان اين مقاله آورده است: فرماندهي نيروهاي دفاعي اسرائيل در جنوب اعلام كرده كه نيروهاي كافي به منظور جلوگيري از نقض حريم مرزي اعزام خواهند شد و تأكيد ما بر انجام عمليات‌هاي اطلاعاتي خواهد بود. برخي منابع در اين فرماندهي نيز متذكر شده‌اند مقامات حماس در نوار غزه اقداماتي را براي مهار معترضان صورت داده‌اند و تلاش‌ كرده‌اند حوادث پراكنده از كنترل خارج نشود. همچنين تلاش‌هاي ويژه‌اي در تمام جبهه‌ها براي جمع‌آوري بموقع اطلاعات از طريق مقرهاي ديدباني و پروازهاي جاسوسي صورت گرفته است.

[ 1390/3/15 ] [ 9:45 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت:پايگاه خبري پوليتيكو اجراي طرح بزرگ هدفمندي يارانه ها در جمهوري اسلامي ايران را نشانه آن دانست كه تحريم ها تاثيري بر اوضاع اقتصادي ايران ندارد.پايگاه خبري «پوليتيكو» طي گزارشي نوشت: اگرچه بهار عربي چندين ماه است كه ذهن رسانه ها و دولتمردان را به خود مشغول كرده است، دولت آمريكا دوشنبه گذشته تحريم هاي جديدي را عليه شركت هايي كه به ايران بنزين مي فروشند، اعمال كرد و اعضاي كنگره نيز از اين اقدام با هدف توقف برنامه هسته اي جمهوري اسلامي ايران استقبال كردند.اين منبع به نقل از يك مقام ارشد دولت «باراك اوباما» رئيس جمهوري آمريكا نيز افزود: هفت شركت از جمله «رويال اويستر گروپ» رابطه بازرگاني محدودي با دولت آمريكا دارند و با توجه به كاهش شمار قراردادهاي اين شركت ها با ايالات متحده، تاثير واقعي تحريم ها عليه ايران قابل توجه نخواهد بود.اين مقام آمريكايي كه خواست نامش فاش نشود، اضافه كرد: تحريم هاي آمريكا پيامي را براي تمام شركت هاي سراسر جهان درباره خطر عقد قراردادهاي تجاري با ايران دربر دارد و هدف از آن افزايش فشارها عليه جمهوري اسلامي ايران به منظور توقف برنامه هسته اي است. به گزارش مهر، پوليتيكو در ادامه اين گزارش بااشاره به تلاش هاي دولت ايران براي بهبود اوضاع اقتصادي و هدفمندي يارانه ها نوشت: تحريم هاي شوراي امنيت و اقدامات يكجانبه آمريكا تاثيري بر اوضاع اقتصادي ايران ندارد و با توجه به آنكه دولت ايران براي هر بشكه نفت 100 دلار دريافت مي كند، تحت فشار قراردادن اين كشور بسيار دشوار است. اين گزارش در حالي منتشر مي شود كه بازرسان آژانس بين المللي انرژي هسته اي هفته گذشته در يك گزارش 9 صفحه اي با اشاره به پيشرفت ايران در زمينه هسته اي از شكست ويروس كامپيوتري «استاكس نت» براي توقف برنامه هسته اي ايران و توليد ميله هاي سوختي در دو سال گذشته خبر دادند.

[ 1390/3/11 ] [ 19:5 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت:اظهارات اخير هاشمي رفسنجاني درباره غارت بيت المال براي خريد چند رأي، با توجه به سوابق عملكرد مهدي هاشمي جاي تأمل و تعجب دارد.

هاشمي رفسنجاني چند روز پيش با بيان اينكه فريبكاري ها موقتي است، گفته بود: ادعاي دروغ كردن، پول بي خودي مصرف كردن كه مردم مي فهمند يك بازي است و بيت المال را به غارت بردن براي خريد چند راي و امثال اين چيزها ديگر در مردم جواب نمي دهد. حتي اگر مردم نياز داشته باشند اين پول را مي گيرند، ولي لعنت شان هم مي كنند.»

وي همچنين گفته بود: «اگر بخواهيم امروز يك حرف درستي بزنيم و نصيحتي انجام بدهيم آن است كه نظام و به طور كلي همه بايد تلاش كنيم كه اگر اعتماد بخشي از مردم از بين رفته و به ترديد افتاده اند، اعتماد آنها را برگردانيم.

نكته شگفتي آور اين اظهارات، بي اعتنايي آقاي هاشمي رفسنجاني به عملكرد برخي اطرافيان خود و شماري از دست اندركاران حزب كارگزاران است. صرفاً يك نمونه كوچك از تخلفات عديده، عملكرد مهدي هاشمي در انتخابات سال 84 و 88 است. حمزه كرمي دستيار مهدي هاشمي در سايت تعطيل شده جمهوريت (مديركل سياسي دفتر رئيس جمهور از سال 74 تا 78 در دولت سازندگي و اصلاحات) مدتي را هم زير نظر مهدي هاشمي در سازمان بهينه سازي مصرف سوخت فعاليت كرده است. او در اعترافات خود در دادگاه كه مستند به اسناد نيز هست، فاش كرد: «مهدي هاشمي اعتقادي به هزينه شخصي براي انتخابات نداشت و با وجود گوشزد كردن من نپذيرفت كه استفاده از پول بيت المال براي اين منظور جرم است... گرداننده واقعي سايت جمهوريت مهدي هاشمي بود و من تنها مدير اسمي آن بودم. پرسنل سايت با چاپ شب نامه در ستادهاي ميرحسين موسوي و توزيع آنها، به تضعيف نظام مي پرداختند. سازمان بهينه سازي مصرف سوخت بايد در جهت كاهش و بهينه سازي مصرف سوخت كار مي كرد. البته شركتهاي مختلفي هم با اين سازمان قرارداد داشتند كه از جمله اين شركتها شركتي با مديريت امير-الف بود كه كار اين شركت نيز ساخت تيزرهاي تبليغاتي و در كل تبليغ بود. همه روساي اين شركتهايي كه با سازمان بهينه سازي قرارداد داشتند از دوستان مهدي هاشمي بودند و آمادگي گرفتن پول تحت عنوان بهينه سازي و تبليغات انتخاباتي براي كانديداي مدنظر مهدي هاشمي را داشتند. يك شركت 500 ميليون تومان براي چاپ يك ميليون جلد كتاب پول دريافت كرده بود در حالي كه تنها 25هزار جلد كتاب چاپ شد و مابقي پول صرف تبليغات مورد نظر مهدي هاشمي شد. او معتقد به پولشويي بود. وي پولها را از سازمان بهينه سازي دريافت مي كرد و آنها را مكررا به دلار و ريال تبديل مي كرد. وقتي كه دليل اين كار را از وي پرسيديم، گفت كه با اين كار كسي نمي تواند منشأ پولها را كشف كند. با فشار مهدي هاشمي از سازمان بهينه سازي مصرف سوخت به منظور تبليغات در دوره نهم انتخابات رياست جمهوري [سال84] پول برداشت مي شد. اين پولها معادل 2 ميليارد تومان بود.»

وي گفته بود «سايت جمهوريت ابتدا قرار بود از كانديدايي در انتخابات حمايت و نسبت به دولت نهم نيز نقدهايي داشته باشد ولي با فشارهاي مهدي هاشمي، اين سايت تبديل به سايت تضعيف كننده سازمانهاي نظامي از جمله بسيج، سپاه و سازمانهاي دولتي شد. كار به جايي كشيد كه اين سايت برخلاف واقعيت، شبهه تقلب در انتخابات را تلقين كرد. مهدي هاشمي حتي مطالب تندتري را براي انتشار به ما مي داد كه البته ما اين گزارش ها را هرگز منتشر نكرديم. او به خود من 320 ميليون تومان پول داد كه البته حاضرم بخشي از آنها را كه در اختيارم هست بازگردانم ولي بخش ديگر را بين پرسنل توزيع كردم».

اكنون پرسش اين است كه متهم اختلاس و پولشويي و «غارت بيت المال براي خريد چند رأي» چرا براي پاسخگويي به اتهاماتش به كشور بازنمي گردد و از يك سال و نيم پيش در لندن و دوبي سير مي كند و تازه در حال تبادل مدرك تحصيلي هم هست؟! آيا به تعبير آقاي هاشمي مردم خرج كنندگان اين پول ها را لعنت نمي كنند؟

[ 1390/3/11 ] [ 18:35 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت: مشايي به دعوت از وي براي مناظره در برنامه امشب 'ديروز امروز فردا' پاسخ مثبت نداد؛ شريعتمداري به عنوان طرف مقابل مناظره مطرح بود. به گزارش خبرنگار سياسي مشرق، پس از آنكه تهيه كنندگان برنامه 'ديروز امروز فردا' از اسفنديار رحيم مشايي براي انجام مناظره در برنامه امشب (سه شنبه شب) دعوت كردند، وي به اين درخواست پاسخ منفي داده است.اين در حالي است كه رئيس جمهور چهارشنبه گذشته در حاشيه جلسه هيات دولت گفته است: هركس در مورد اظهارات مشايي نظري دارد، ميتواند با وي مناظره كند.در حالي كه از حسين شريعتمداري به عنوان فرد مناظره كننده با مشايي نام برده مي شود، هنوز علت امتناع مشايي از اين مناظره مشخص نيست. در همين حال برنامه "ديروز امروز فردا" امشب (سه شنبه شب) از شبكه سوم سيما به روي آنتن خواهد رفت.

[ 1390/3/7 ] [ 12:59 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

رئيس جمهوري اسلامي ايران مشايي ، بقايي ، آخوندزاده و ظهره‌وند را با احكام جداگانه به عنوان نمايندگان ويژه رئيس جمهور را در امور خاورميانه، آسيا، درياي خزر و افغانستان منصوب كرد. به گزارش مهر، در اين احكام اسفنديار رحيم‌مشايي به عنوان نماينده ويژه رئيس جمهور در امور خاورميانه، حميد بقايي به عنوان نماينده ويژه رئيس جمهور در امور آسيا، محمدمهدي آخوندزاده به عنوان نماينده ويژه رئيس جمهور در امور درياي خزر و ابوالفضل ظهره‌وند به عنوان نماينده ويژه رئيس جمهور در امور افغانستان منصوب شدند. متن احكام رئيس‌جمهور بدين شرح است: جناب آقاي اسفنديار رحيم‌مشايي ، با استناد به اصل 127 قانون اساسي، نظر به تعهد، دانش، شايستگي‌ها و تجارب مفيد جناب عالي، به موجب اين حكم به عنوان نماينده ويژه رييس‌جمهور در امور خاورميانه منصوب مي‌شويد. اهميت و حساسيت منطقه راهبردي خاورميانه به جهات فرهنگي، سياسي، جغرافيايي و اقتصادي، قدرت‌هاي سلطه‌گر را به فكر تسلط مستقيم و غيرمستقيم بر اين منطقه از طريق ترفندهاي به ظاهر پيچيده تبليغاتي و تحركات نظامي انداخته است كه تلاش گسترده براي حفظ موقعيت و موجوديت رژيم صهيونيستي در همين راستا مي‌باشد. از اين رو اتخاذ تدابير هدفمند و هوشمندانه به منظور تعميق روابط و گسترش همكاري‌هاي فرهنگي، سياسي، اقتصادي و امنيتي با كشورهاي منطقه و ايجاد يا تقويت تشكل‌هاي منطقه‌اي، سلطه‌گران را در نابودي استعدادها و چپاول ثروت‌هاي مادي و معنوي خاورميانه ناكام خواهد كرد. بديهي است همه دستگاه‌ها و نهادهاي مربوطه موظف خواهند بود در فرآيند طراحي و اجراي سياست‌هاي راهبردي در خصوص منطقه خاورميانه در هماهنگي كامل با جناب عالي اقدام نمايند. از خداوند متعال توفيقات شما را در سايه عنايات خاصه حضرت ولي‌عصر(عج) مسألت مي‌نمايم. جناب آقاي حميد بقايي ، با استناد به اصل 127 قانون اساسي، نظر به تعهد، دانش و تجارب مفيد جنابعالي، به موجب اين حكم به عنوان نماينده ويژه رييس‌جمهور در امور آسيا منصوب مي‌شويد. توسعه روابط و گسترش همكاري‌هاي متقابل ميان جمهوري اسلامي ايران و كشورهاي آسيايي در بخش‌هاي سياسي، فرهنگي، اقتصادي و امنيتي با هدف شكوفا شدن استعدادهاي فراوان اين قاره متمدن و كاهش مخاطرات ناشي از وابستگي به غرب، اتخاذ تدابير دقيق را بيش از گذشته ضروري ساخته است. بديهي است همه نهادهاي مربوطه در فرآيند تصميم‌گيري و اجراي سياست‌هاي مورد نظر در هماهنگي كامل با جناب عالي اقدام خواهند نمود. از خداوند متعال توفيقات شما را در سايه توجهات حضرت ولي عصر(عج) مسألت مي‌نمايم. جناب آقاي محمد مهدي آخوندزاده ، با استناد به اصل 127 قانون اساسي، نظر به تعهد، دانش و تجارب مفيد جنابعالي، به موجب اين حكم به عنوان نماينده ويژه رئيس‌جمهور در امور درياي خزر منصوب مي‌شويد. راهبرد دولت براي گسترش مناسبات و همكاري‌ها با كشورهاي حوزه درياي خزر بر اساس احترام و منافع متقابل، به اهتمام شايسته جهت پيشبرد سياست ايران در خزر مبتني بر قواعد عرفي و حقوق بين‌الملل و همچنين دستيابي به يك راه‌حل عادلانه و قطعي نيازمند است. با واگذاري مديريت نظام حقوقي درياي خزر به جناب عالي، ساير دستگاه‌ها و نهادهاي مرتبط موظف خواهند بود با جديت همكاري‌هاي لازم را معمول دارند. توفيقات شما را در سايه توجهات حضرت ولي‌عصر(عج) از خداوند متعال مسألت مي‌نمايم. جناب آقاي ابوالفضل ظهره‌وند ، با استناد به اصل 127 قانون اساسي، نظر به تعهد، دانش و تجارب مفيد جناب عالي، به موجب اين حكم به عنوان نماينده ويژه رييس‌جمهور در امور افغانستان منصوب مي‌شويد. با عنايت به اهميت روابط افغانستان و اثرگذاري تحولات جاري اين كشور در تصميم‌گيري‌هاي منطقه‌اي و بين‌المللي و نيز اهداف بلندمدت سلطه‌گران كه به بهانه تأمين امنيت در اين كشور به تحركات گسترده سياسي – نظامي دست زده‌اند، طراحي تدابير ويژه در خصوص رويدادهاي افغانستان و چشم‌انداز وضعيت آينده اين كشور متناسب با منافع ملي جمهوري اسلامي ايران ضرورت دارد. بديهي است همه دستگاه‌ها و نهادهاي مرتبط در هماهنگي كامل با جنابعالي اقدام خواهند نمود. از خداوند متعال توفيقات شما را در ظل توجيهات حضرت ولي عصر(عج) مسألت مي‌نمايم منبع:سايت بصيرت

[ 1390/3/7 ] [ 12:59 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ،
X