آخرين خبر

در کوتاه ترین زمان بروزترین باشید

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ آخرين خبر خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

بصيرت :گروه ترجمه - پايگاه اينترنتي «ديلي‌كالر» 25 مي 2011 (4 خرداد) در مقاله‌اي، با بررسي محتواي سخنراني اوباما كه بخشي از آن مربوط به رژيم صهيونيستي و فلسطين بود، نوشت: باراك اوباما طرفدار منافع اسرائيل نيست. پس از سخنراني روز پنج‌شنبه اوباما اين موضوع به‌وضوح قابل مشاهده بود. درخواست او براي توافق صلح اسرائيل و فلسطين بر اساس مرزهاي 1967 نشان داد كه بي‌ترديد اوباما به طور كامل در تضاد با سياست‌هاي اسرائيل عمل‌ مي‌كند. باراك اوباما با وجود برخي پنهان‌كاري‌ها در مواقع مختلف، ماهيت واقعي خود را نشان داده است. او در مبارزات انتخاباتي گفت: «هيچ‌كس بيشتر از فلسطيني‌ها رنج نمي‌كشد» و ظاهراً به يكي از دوستان مسلمان خود نيز گفته بود: «متأسفم كه تاكنون در مورد فلسطين مطلب زيادي نگفته‌ام؛ اما در رقابتي شديد قرار داريم. اميدوارم هنگامي كه اوضاع آرام شد، بتوانم بهتر عمل كنم.» در ادامه مقاله آمده است: سال گذشته، اوباما با انتقاد شديد از شهرك‌سازي و نيز در فوريه گذشته براي نخستين بار در تاريخ آمريكا، با حمايت از بيانيه محكوميت اسرائيل در سازمان ملل، به طور هدفمند و علني دشمني خود را با اسرائيل نشان داد. بنيامين نتانياهو، نخست‌وزير اسرائيل، در واكنش به اين موضع‌گيري‌‌ها به اوباما درسي تاريخي داد. او تصريح كرد كه مرزهاي 1967 «توجيه‌ناپذير» هستند و هرگز نمي‌توان اين مرزها را نقطه آغازين گفت‌وگوها تلقي كرد و اين تقاضا فاصله‌گيري كامل از سياست‌هاي تقريباً 50 ساله‌ آمريكا در قبال اسرائيل است. در پايان اين مقاله آمده است: در واقع نوع رويكرد كنوني دولت اوباما در قبال اسرائيل نشان‌دهنده تغيير جدي سياست‌هاي آمريكاست. اوباما با قطعنامه سازمان ملل براي تشكيل كشور فلسطيني مخالفت نكرد و به ممنوعيت حمايت مالي دولت فدرال از تشكيلاتي كه در برگيرنده حماس باشد، اشاره نكرد؛ اما در عوض، از همكاري و آشتي حماس و فتح استقبال كرد. دليل وجود چنين رويكردي در آمريكا اين است كه عمده يهوديان آمريكا ليبرال هستند و بيشتر ليبرال‌هاي آمريكايي‌ نيز از فلسطيني‌ها و مفاهيم مبهم «صلح» حمايت مي‌كنند و امنيت و رفاه اسرائيل را مد نظر قرار نمي‌دهند. سازمان ملل و بيشتر كشورهاي اروپايي نيز مانند اوباما آنچنان كه ضرورت دارد، طرفدار اسرائيل نيستند و بسياري از مردم معتقدند كه فلسطيني‌ها قرباني اشغال‌گري اسرائيل هستند. در صورتي‌كه خواهان ظهور صلح و ثبات در خاورميانه هستيم، بايد الگوهاي خود را تغيير دهيم. آمريكا ديگر نمي‌تواند يك ميانجي صادق ميان طرف‌هاي درگير باشد. بصيرت: رويكرد متن فوق نشان مي‌دهد نويسنده، يك حامي افراطي صهيونيست‌هاست و با ذكر يكي دو خبر و القاي اينكه آمريكا و اروپا از سياست‌هاي رژيم صهيونيستي حمايت نمي‌كنند، در راه ارائه چهره‌اي تنها و مظلوم از اشغال‌گران صهيونيسم است تا به اين وسيله، ترحم ديگران را نسبت به خود برانگيزد و يهوديان آمريكا و ساير كشورها را به حمايت از خود وادارد. رژيم صهيونيستي با اينكه از رفتاري خشن و جنايت‌آميز برخوردار است، در برهه‌هاي مختلف با استفاده از حربه مظلوم‌نمايي به اهدافش رسيده است.

[ 1390/3/7 ] [ 11:55 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

بصيرت:محافل رسانه اي و ديپلماتيك غربي معتقدند رژيم آل سعود روي آتشفشان نفرت مردم عربستان قرار دارد و دربارنشينان آل سعود به شدت از آمريكا كه نمي تواند ثبات منطقه را تامين كند، عصباني هستند.

روزنامه فلسطيني المنار نوشت: منابع ديپلماتيك اروپايي و متخصص در امور خاورميانه معتقدند رژيم سعودي در حال حاضر بر روي آتشفشاني از خشم و تنفر مردم عربستان قرار دارد اين آتشفشان هر لحظه ممكن است عليه دربار سعودي منفجر شود. يكي از مديران ارشد وزارت خارجه انگليس مي گويد: «در عربستان ميزان سركوب مردم افزايش يافته است به گونه اي كه ده ها شهروند عربستاني به دست نيروهاي امنيتي سعودي به قتل رسيده و شماري نيز ناپديد شده اند. اين مسائل باعث شده تا دربار سعودي نگران رسيدن شراره هاي تغيير مناطق خاورميانه عربي و شمال آفريقا به عربستان و كشورهاي حاشيه خليج فارس باشد. اين نگراني ها با برپايي تظاهرات هاي متناوب عليه رژيم آل خليفه در بحرين و آغاز اعتراضات در سلطنت نشين عمان افزايش نيز يافته است.»

همزمان با اظهارات اين ديپلمات، روزنامه انگليسي تلگراف فاش كرد: نيروهاي عربستان سعودي براي قلع و قمع مردم بحرين، از سوي انگلستان آموزش نظامي مي بينند و شماري از آموزش ديدگان به منامه اعزام شده اند. انگلستان پايگاه نظامي بزرگي در عربستان دارد كه از اين پايگاه از جمله براي آموزش نيروهاي سركوب كننده استفاده مي شود. روزنامه آمريكايي وال استريت ژورنال نيز در گزارشي نوشت: عربستان با نگراني از عملكرد آمريكا دنبال تحريك برخي كشورهاي مسلمان نظير پاكستان و مالزي و اندونزي عليه ايران و ايجاد يك اتحاديه غيررسمي عليه آن كشور است.

روزنامه آمريكايي مي افزايد: «مقامات آمريكايي از اين اقدام به خاطر آن كه باعث افزايش تنش مي شود، نگرانند. شاهزاده بندر بن سلطان آل سعود كه رئيس شوراي امنيت ملي عربستان سعودي است، از ژنرال هاي پاكستاني در ماه مارچ خواسته است تا از ورود نظاميان عربستان به بحرين حمايت كنند. وي به ژنرال هاي پاكستاني گفته است كه روي آمريكا نمي شود براي ايجاد ثبات در خاورميانه حساب باز كرد.

وال استريت ژورنال افزود: مسئولان آمريكايي كه با دولت عربستان همكاري دارند، تاييد كردند عربستان سعودي از آمريكا عصباني است و در مورد ايران به شدت دچار نگراني مي باشد.

وال استريت ژورنال در گزارش خود نوشت: تحركات عربستان نشان دهنده افزايش تنش ها با دولت باراك اوباما است و مي تواند اهداف امنيتي آمريكا در آسياي جنوبي را به خطر بيندازد و علاوه بر آن تلاش هاي آمريكا براي هدايت كردن شورش هاي خاورميانه را با دشواري بيشتري مواجه كند.

نكته جالب در اين ميان اقدام مشابه رژيم صهيونيستي در آموزش نيروهاي سركوبگر و خرابكار براي مداخله در كشورهاي دستخوش انقلاب است. خبرگزاري چيني شينهوا گزارش داده كه مقامات صهيونيستي، شماري از نيروها را كه از 17 مليت مختلف هستند براي خرابكاري و سركوب، در مركزي به نام گلداماير واقع در صحراي نقب آموزش مي دهند

[ 1390/3/7 ] [ 11:52 ] [ zeyafat10 ]

[ (0) نظر]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ،
X